Şimdi Ara

NİHAT GENÇ i tanıyormusunuz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok severim. lemanda daha yazmıyor herhalde. sürekli alıyordum.2 hafta yazmayınca bir daha almadım. şuan ne durumda acaba?
  • tanıyoz
  • 5 kıtabını okumusum
    ve tv programlarının yarısını ızlemıssımdır
    mıllı gorusu savunması bıraz dusunduruyo....
  • programını özellikle takip etmem ama buldummuda sonuna kadar izlerim. içten ve gerçekci konuşuyor. yukarıda verilen küfürlü denilen video dada ben sakıncalı birşey görmedim. 4-5 programdan toplanmış ve aslında programdaki konunun bir özetini anlatan videolardan oluşmakta. bir araya getirerek sanki bu adam sürekli bu şekilde program sunuyormuş gibi gösteriliyor. ne amaçla video nun yapıldıgını anlamakta güçlük çekiyorum...
  • severiz kendisini , beğenerek dinleriz.
  • Nihat genci çok fazla seyretmedim ama seyrettiğim kadarıyla nasıl biri olduğunu anladım ve tebrik ediyorum kendisini.

Anlamadığım nokta şu tv lerde, orada burada hatta forumda bile doğru dürüst iktidar partili fazla göremezken nasıl oluyorda seçimlerde 2 oyun 1 ini iktidar partisi almış anlam veremiyorum. Her 2 kişiden 1i hiç denk gelmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

Nihat genci çok fazla seyretmedim ama seyrettiğim kadarıyla nasıl biri olduğunu anladım ve tebrik ediyorum kendisini.

Anlamadığım nokta şu tv lerde, orada burada hatta forumda bile doğru dürüst iktidar partili fazla göremezken nasıl oluyorda seçimlerde 2 oyun 1 ini iktidar partisi almış anlam veremiyorum. Her 2 kişiden 1i hiç denk gelmiyor.

heryerde açık açık söylemiyolarda ondan,ben oy moy kullanmıyacam diyende korkucan
  •  NİHAT GENÇ i tanıyormusunuz
     NİHAT GENÇ i tanıyormusunuz

quote:

Nihat GENÇ : BİZ HUKUKA TESLİM OLURUZ AMA AMERİKANCI İSLAM TEHDİTİNE ASLA

/>

http://www.nihat-genc.com/modules.php?name=youtube

• quote:

Orjinalden alıntı: yildize

quote:

Nihat GENÇ : BİZ HUKUKA TESLİM OLURUZ AMA AMERİKANCI İSLAM TEHDİTİNE ASLA

/>

http://www.nihat-genc.com/modules.php?name=youtube

• Kendisini geç tanımış olsam da çok sevdiğim bir kişiliktir. En azından birilerine satılmamış bir gazetecidir.
    Geçen sene buradaki söyleşisine gittim. Tam emin değilim ama en azından 2 bin kişilik olduğunu düşündüğüm salon hınca hınç doluydu. Hatta baya da bir ayakta insan vardı.
    Daha önceki seneler kendisini tanımadığım ve söyleşilerine gitmediğim için çok üzülmüştüm.
    Şimdi bu seneki söyleşisini bekliyoruz.
  • çok sevdiğim bir şahsiyet.dobra konuşur.
  • "Ben teknolojik büyüklüklerin osuruktan olduğunu söylemek istiyorum." gafını yapan kişidir kendisi.Hakkında başka birşey bilmiyorum.
  • Dünkü konuşmasında fazla hırs yoktu bu aralar durgun artık
  • geçen hafta Kızılayda gördüm Nasılsın Nihat abi dedim sağolun dedi yürüdü maltepe tarafına gidiyordu koltuğunun altında bi gazete vardı ama göremedim hangi gazeteydi
  • bnde bu zannetmiştım

• Harika birisi , her sözünün altına imzamı atarım

Adamda neyse o yanlı değil , iyiye iyi kötüye kötü , tam bir halk adamı...

Bu adamın başbakan olmasını isterdim
  • Keşke ankarada olup onu görebilsem yanında olabilsem
  • Bu adam bir harika inşallah bunu da almazlar içeri.
  • Bayrak ve Osmanlı Padişahları Fetişisti Türk Milliyetçisi ,Kriz Zamanlarında Sosyalist Takılan Yanar Döner Adam
  • Mustafa Balbayı içeri attılar korkum nihat genci de susturmaları
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.