Şimdi Ara

NİHAT GENÇ i tanıyormusunuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok severim
  • Tabiki tanıyoruz.Çok güzel konuşuyor.Korkusuz...
  • Modern çağın dervişi........İzleyin programlarını,kitaplarını okuyunda görün AYDIN nasıl birisidir öğrenin kendi eserleriyle milyonlara ulaşmıştır.Başkaları gibi torpille bi yerlere gelmemiştir.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: püskürüt

Modern çağın dervişi........İzleyin programlarını,kitaplarını okuyunda görün AYDIN nasıl birisidir öğrenin kendi eserleriyle milyonlara ulaşmıştır.Başkaları gibi torpille bi yerlere gelmemiştir.....

bvana göre 20 tane orhan pamuk eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizkubi

quote:

Orjinalden alıntı: püskürüt

Modern çağın dervişi........İzleyin programlarını,kitaplarını okuyunda görün AYDIN nasıl birisidir öğrenin kendi eserleriyle milyonlara ulaşmıştır.Başkaları gibi torpille bi yerlere gelmemiştir.....

bvana göre 20 tane orhan pamuk eder

evet katılıyorum 20 tane 50 tane orhan pamuk eder ama Anti Amerikancı olduğu için gerçekleri söylediği için insanlar tanımıyor
  • Herşey tamamda fıkraları beni öldürüyor
  • Çok iyi birisidir kendisi babamın arkadaşı kendisi ile 1,2 kere görüşmüşlüğüm var kahvede kağıt oynarken
  • quote:

Orjinalden alıntı: .IsTanBul.

cok dogru fakat cok bos konusuyor alıyor elıne sazını konusuyoda konusuyo

hıc bır programda tartısmaya gırdıgını gordunuz mu? yok

hep tek basına atıp tutuyor ....

koy bakıyım karsına kendı soylemlerıne zıt bırı tek laf edebılıyomu?

vahh vahhh

Hulki C. ve Nihat G.
  • Eskiden severdim..
    Artık sevmiyorum..
    Kendilerini solcu olarak sanıyorlar ya, orada bitiyorum..
    H.Cevizoglu , Nihat Genç vs... 68 kuşagı ile , şimdiki kuşagın farklı oldugunu savunarak rant saglamaya calısan insanlar.. 68 solcusu onlar..
  • bende severım ama aklımda hala sorunlar ona daır gercekten samımı oldugunu dusunmedıgım yerlerı var...
    ama ıyı bır yazardıır....
    kalemı keskındır..........
    topragımdır..................
    gercekten hıkayelerınde yoreyı cok etkıleyıcı anlatmıstır
    okurken yaa ewet aynen boyleydı dıyorum
  • Art Avrasya'daki Veryasın adlı program'ını severek ve beğenerek izliyorum.Bu adam düşüncelerimin tercümanı.
    sol_ak sanmazsın tabi Nihat Genç gerçek bir Atatürkçü ,vatansever insan.Sizin aydınlarınız gibi ermenici değil
  • Nihat Genç bu ülkenin ihtiyacı olduğu aydın tipidir.

keşke her aydınımız onun gibi olabilse.

bizde aydın diye lanse edilenler niyeyse hep satılmışlar oluyor
  • Bu başlık altında bile hala sağ-sol davasını güdenler varya onlara bitiyorum,ülkenin genel durumu hakkında fikirleri var mı acaba.
  • Kanlı Gürz
  • Nihat Genç'i severim, gerçekten mert adamdir. Sozunu çekinmeden soyler, deli diye bakanlar olabilir ama suanda ulkede herkes susarken adami kimse susturamiyor. Gerçekleri soyledigi, çogu kisi gibi tirsip korkmadigi ve lafini sakinmadigi için çok seviyorum kendisini.

Cok da guzel yazilari vardir, denk gelince okurum. Bi'ara da Leman'da yaziyordu kendisi.
  • Bütün kitaplarını aldım vaktim oldukça okuyorum gerçekten çok iyi bir yazar , aydın artık her ne kadar sıfatı varsa
  • Nihat GENÇ kimdir?

Nihat Genç ( 1956)

Nihat Genç, 1956 yılında Trabzon’da doğdu. 20 yaşında Ankara’ya yerleşti. Sağlık Bakanlığı ve Kültür Bakanlığı’nda 9 yıl memurluk yaptı. Gençlik yıllarında gazete ve dergilerde teknik eleman olarak çalıştı. Gençlik yıllarından bugüne, siyasi dergiler, edebi dergiler ve son olarak Leman dergisinde yazmayı sürdürdü. Bir ara Akşam gazetesinde yazdı. Skyturk isimli televizyon kanalında Serdar Akinan ile program yapmaktadır.

Nihat Genç ( 1956)

Nihat Genç, 1956 yılında Trabzon’da doğdu. 20 yaşında Ankara’ya yerleşti. Sağlık Bakanlığı ve Kültür Bakanlığı’nda 9 yıl memurluk yaptı. Gençlik yıllarında gazete ve dergilerde teknik eleman olarak çalıştı. Gençlik yıllarından bugüne, siyasi dergiler, edebi dergiler ve son olarak Leman dergisinde yazmayı sürdürdü. Bir ara Akşam gazetesinde yazdı. Skyturk isimli televizyon kanalında Serdar Akinan ile program yapmaktadır.

ESERLERİ

•Amerikan Köpekleri (2004)

•Arkası Karanlık Ağaçlar (2001)

•Bu Çağın Soylusu (1991)

•Dün Korkusu (1989)

•Edebiyat Dersleri (2004)

•Hattı Müdaafa (2005)

•İhtiyar Kemancı (2002)

•Karanlığa Okunan Ezanlar (2006)

•Kompile Hikayeler

•Köpekleşmenin Tarihi (1998)

•Memleket Hikayeleri

•Modern Çağın Canileri (2000)

•Nöbetçi Yazılar (2004)

•Ofli Hoca / Şeriatta Ayıp Yoktur

•Soğuk Sabun

• +Veryansın (2008)
  • cok severim tanımayan varmı şaşırırım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.