Geçtiğimiz yıl tutukluyken anoreksiya yüzünden salındığında adalet sistemine söven embesiller utanır mı sanmam. 25 kiloya düşüp ölmüş. Pusholder (@pusholder) on X https://x.com/pusholder/status/1936173639767879886?s=46&t=8jRxE4lbhhvNKPvlnyD8Ng< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nihal Candan hayatını kaybetti

-
-
Nedense hiç üzülmedim.
-
İşte ülke senin gibiler yüzünden bu halde.
-
allah rahmet eylesin psikolojisini çok yıpratmış belli ünlülükle özellikle.
-
Bayağı üzüldüm .. Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin..
-
Valla ne yalan soyleyim, hastaligi ilk zamanlar kurtulmak vs icin yapiyor sandim, bugun haberde oldugunu duyunca uzuldum.. Yazik oldu kiza.. Ustelik egitimli bir babanin kizi, nasil olduda kendilerini bu hale getirdiler, sasiyor insan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef sebebi sosyal medya ve fenomenlik, hayatı başka insanlar için yaşama, sürekli onların onayını ve beğenilerini alma gereksinimi gibi şeyler.
Bunlar sonucu zamanla insanların psikolojisi bozuluyor. En iyisi kendini bu kadar kaptırmamak.
-
Dinlemek isterim neden..
-
Bu kızın hayatını ciddi ciddi sosyolojik açıdan incelemek, hatta üniversitelerde bu alanda ders olarak işlemek lazım. Kız çürümede olan toplumda ayna görevine büründü.
Öncelikle kızı medya patronları bir güzel kullandı. Tabi ilk başlarda bu kendisi için bir sorun değildi. Nitekim iyi veya kötü bir ün sayesinde senelerce okuyup çalışsa bile elde edemeyeceği maddi bir gelir elde etti.
Sosyal medya üzerinden bu üne devam etti. Sonuç olarak toplum içerisinde kişiler tarafından kabul görme, kendini ispatlama gibi manevi duygulara erişmeye çalıştı. Bu kendini kabul ettirme, statü gibi kavramlar sadece onun için değil, hepimiz için geçerli. Hepimizin olduğu konumdan daha tepede gözükmek gibi bir hayal dünyası var. Kendisi bu duruma çok kapıldı ve psikoloji kaldırmadı.
Üstüne malumunuz instagram, TV ünlülerinin ticaret adı altında güzellik merkezi açma furyasına katıldı. Buralardan durum kara para aklama, dolandırıcılık gibi yerlere çok kısa sürede gitti. Zaten o sahte ünün üstüne bu gibi durum gerçekleşince psikoloji hepten gitti. Bu kızın adı bu sürece girdiğinde aslında yememe hastalığı bariz belliydi. Beyin kendini resmen kitlemiş, hastalığın başında da tedaviyi reddetmek ile bütün vücut düzeni bozulmuştu.
Mesela en son doğum günümü ne kutladığı bir fotoğraf var hastane yatağında. O anda bile abartı makyaj, abartı kıyafet gibi hala manevi duyguyu beslemeye yönelik hareketleri var. Vücut iflası vermiş artık son zamanlarını yaşıyor ama hala o travmadan kurtulamamış.
Bir komşumuzun kızı da bu hastalığa yakalanmıştı ergenlik çağında. Zaten bu hastalık %95 oranında kadınlarda oluyor. Bu çağın en büyük sıkıntısı. Sosyal medya olsun, gerçek yaşam olsun sürekli bir kimlik arayışı var. Kız hastalığı yendi mesela ama hala belirli zamanlarda topluma entegre olmak adına bir kimlik oluşturma çabasına giriyor. Panik atak gibi. Allahtan bu durumu yeme içme günlük aktivitelerine eskisi kadar etki etmiyor. 3 sene filan uğraşmıştı bu hastalık ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImPerspektif -- 21 Haziran 2025; 10:39:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bazı insanlar lüks hayatın sonrasında gelen sefaleti kaldıramazlar.
Fuhuş, kara para, eskortluk ve sanal kölelik derken kız gitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden bilmiyorum ama epey bir uzuldum bu kiz icin. Kendisini tanimam, varlikli bir ailenin kizi imis. Genc yasta ölmesine ayri, bu hastaliktan ölmesine ayri üzüldüm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
22 haziranı kendime yas ilan ediyorun isteyen yasıma katılabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üzüldüm veya üzülmedim karar veremedim.
-
Güzel bir tespit...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Feno ölür badem gözlü olur hesabı.
hiç duyar kasamam.
-
Allah rahmet eylesin
-
Güldür Güldür' ün Komiser Şevket skecinde sürekli tekrarlanan bir replik var: "Fuhuşturucu"
Uyuşturucu ve fuhuş birbirinden ayrılmaz, birini yapan mutlaka diğerini de yapıyordur...
-
bu hastalığın ölümcül olduğunu bilmiyordum.. ben çok zayıfladıkları için damardan yeterli besin verilince kilo alıp iyileşiyorlar sanıyorum
ayrıca niye öyle olmuyor şaşırdım
-
Zaten ölmek istediği için hiç bir şey yemiyor ve tedaviye yanıt vermiyormuş. Bu kız neden bu hale geldi niye yaşama küstü bunların iyice araştırılması lazım.
Malesef sebebi sosyal medya ve fenomenlik, hayatı başka insanlar için yaşama, sürekli onların onayını ve beğenilerini alma gereksinimi gibi şeyler. Bunlar sonucu zamanla insanların psikolojisi bozuluyor. En iyisi kendini bu kadar kaptırmamak. |
İşte ülke senin gibiler yüzünden bu halde. |
Nedense hiç üzülmedim. |
Valla ne yalan soyleyim, hastaligi ilk zamanlar kurtulmak vs icin yapiyor sandim, bugun haberde oldugunu duyunca uzuldum.. Yazik oldu kiza.. Ustelik egitimli bir babanin kizi, nasil olduda kendilerini bu hale getirdiler, sasiyor insan.
|
Bazı insanlar lüks hayatın sonrasında gelen sefaleti kaldıramazlar.
Fuhuş, kara para, eskortluk ve sanal kölelik derken kız gitti. |
Benzer içerikler
- kürtçe yasağını kim kaldırdı
- eurofighter typhoon vs f-35
- suriye'de araba fiyatları
- yetmez ama evet nedir
- erlik kimdir
- yapay zeka tahlil sonuçları
- tayfun blok 4
- altay tankı
- türkiye kaç tane eurofighter alacak
- gökbey helikopter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X