Şimdi Ara

Nice'de Sneijder fazla kiloları ve yetersiz performansı nedeniyle kadro dışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wesley Sneijder'in Fransa macerası iyi başlamadı. Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra Nice kulübünün yolunu tutan 33 yaşındaki orta saha oyuncusu, başlarda forma şansı bulsa da, performansı yetersiz görüldü ve fazla kiloları nedeniyle kadro dışı kaldı.

Sneijder, takımının ligde Monaco ve Rennais ile oynadığı son iki karşılaşmayı tribünden takip etti. Henüz gol ya da asisti bulunmayan Sneijder'in birkaç hafta içinde 11'e dönmesi çok zor görünüyor. Hollandalı futbolcu, yaz döneminde Galatasaray'ın kamp yaptığı sıralarda İbiza'da açtığı restoranda müşterilere servis yaparken görüntülenmişti.
    FORMA TEPKİSİ
    10 numaralı forma onun yerine Galatasaray'da Belhanda'ya verilince, taraftar büyük tepki göstermişti. Ancak aradan geçen süreçte Sneijder'in yaşadığı düşüşe paralel olarak Belhanda'nın 10 numara pozisyonunda pres yapan, yere yatıp top kapan ve skora katkı veren görüntüsü, yönetimin doğru bir tercihte bulunduğunu göstermiş oldu.

http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/sneijder-her-gecen-hafta-kayboluyor-40584421

• Ben kadro dışı kalacağını 1 hafta önceden yazmıştım. Sakatlığı geçince 11 e döner niceyi coşturur diyen vardı buralarda.

,

Sn*ijder = S*lçuk net

Bu bazı süper zekalılar kariyer olarak karşılaştırdığımı sanıp kendini rezil etmişlerdi.

S*lçuk yabancı olsa bizde d* jong gibi kadro dışı olurdu.

Bizim takımın en önemli sorunu bu ikiliydi. .İkisinide temizledik çok şükür. Hala şino diye zırlayanlara yallah Fransa'ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 20 Eylül 2017; 17:50:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırada Selçuk ve Yasin var
  • Nice'in yaptığını koca Fenerbahçe 3 senedir yapamadı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butterflyman

Sırada Selçuk ve Yasin var

ALEMİN BÜYÜK BAŞKANI
  • Sneijder kafada bitmişti sadece sevgi taraftarın göznü köretmişti.

• Kendine bakmazsa olacağı bu. Isabet olmuş bizden gittiği, sevdik falan ama o da bir yere kadar. Galatasaray'dan üstün değil hiç bir futbolcu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karşim sneıjder'ın etrafına takım kuracaksın şov yapacak ama ibo showwww :D gs tarihinin en abartılmış en balon topçusu.
  • İşte müthiş mükemmel GALATASARAY taraftarının futbol bilgisi. Sneijderi gönderen yönetime küfürler edildi şu forumda.

Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray camiaları arasında futbol bilgisinden, teknik taktikten en uzak taraftar gurubu net bizde. Bazen çok utanıyorum bu durumdan

• Yine haklı çıktım. Bu forumda haklı çıkmaktan yoruldum arkadaş. Biz bu adamın çöp olduğunu sürekli söylüyoruz.
  • Sneijder cop degildi. Basiretsiz yonetim takımı adamın oyuncağı yaptı adamda yattı.

• Sneijder'i göndermek için 1 sezon fazla bile bekledik. Her futbolcunun bir ömrü vardır önemli olan kulübün geleceğidir. Neyseki takım erken form tuttu yoksa hala Sneijderi konusuyodu bizim medya. Gerçi hala bu takımda Sneijder olsa diyenler varda neyse...
  • Belhanda'nın 10 numara pozisyonunda pres yapan, yere yatıp top kapan ve skora katkı veren görüntüsü" yaw he he
  • sneijderi bende beğenmezdim çöptü

• Yallah MLS'e kardeşim.
  • Forumda surekli sneijder resimleri paylaşan bir arkadas vardı adını hatırlayamadım. Onun yorumunu merak ediyorum. yanlış anlaşılmasın bende uzuldum gidisine ama şimdi bakıyorum dogru karar verilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Yine haklı çıktım. Bu forumda haklı çıkmaktan yoruldum arkadaş. Biz bu adamın çöp olduğunu sürekli söylüyoruz.

Abi sen Muslera'yı da beğenmiyorsun sıkıntı orada

• Hala sneijdere laf eden var az vefali olun be.

Bu adam istese 5milyon eurosunu alir, surekli twittera-instaya solo antreman videosu koyar, tudor bunu yedek birakinca da taraftari tudorun ustune salardi. O zaman zor gorurdunuz boyle bir galatasarayi.

Bakin selcuk o kadar taraftar tepkisine ragmen alacaklarindan vazgecmiyor, umut, olcan vazgecmedi. Bu adam arkasinda taraftar olmasina ragmen hem alacaklarindan vazgecti hem de baska hicbir turk kulubuyle gorusmedi.

Her zaman kalbimizde olacak ws10.

• Adam Sneijder'e çöp dedi ya kimlerle konuşuyoruz ahh ahh.

Adam olaylı bi şekilde yarı yarıya bi ücretle gitti ne bekliyorsun Nice'ı şampiyon mu yapsın zaten Sneijder'e hiç bi külübün talip olmaması çok garip adam kendini motive edip form tutsun şu haliyle üstüne adam yok net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 20 Eylül 2017; 21:45:42 >
  • Sneijder giderken burada tek kişi tasviplemiyordu, şimdi bakıyorum da herkes yönetim sevici olmuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.