Şimdi Ara

NFS UnderCover %100 Kariyer Save Game

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
16.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar undercover ın %100 bitirilmiş kariyeri kariyer dışı 5-6 yarış duruyor.
    Tamamen kendi yapımım alıntı v.s. değildir.

Kariyer Adı: CYCLONE
    Dosyayı cıkartıp belgelerim içindeki Nfs undercover klasörünün içine atmanız yeterli.

Şifre:xxömür

http://rapidshare.com/files/169571128/CYCLONE_xxoemuer_save.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxömür -- 2 Aralık 2008; 20:11:33 >

• teşekkürler ama yeni indirdim oyunu söylendiği kadar kötü ise save i kullanip 1 2 yariş yapar kaldiririm...
  • Oyun söylendiği kadar kötü değil bence cok güzel ben cok begendim araba kontrolleri arabanın verdigi tepkiler süper sadec epolis biraz fazla geldi bana o kadar ama atlatmakta kolay.
  • 3-4 gün önce versen işime yarardı ama bitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdnm47

teşekkürler ama yeni indirdim oyunu söylendiği kadar kötü ise save i kullanip 1 2 yariş yapar kaldiririm...

ben daha ilk yarıştan sonra kaldırdım :)
  • Arkadaşlar bakın size şunu söyleyeyim oyun o kadar kötü değil evet ilk yarıslar hatta ilk arabanızla yaptıgınız tüm yarıslarda arabanın dönmesi v.s. biraz sacma ama ileride daha iyi arabalar alıp yarıslarınız zorlaştıkca o dönme v.s. den eser kalmyo ve gayet güzel oluyo oyun
  • Herkezin kendi düşüncesidir bana görede oyun Çok iyi değil Gerçekcilik neredeyse hiç yok DUman efekleri olsun arabalar olsun ciddi anlamda Berbat bişi GRİD oynadıkdan sonra undercover gereksiz bir harddisk kaplayan dosya gibi SADECE GÜZEL YANI OTOBANDA 1 e 1 YARIŞIRKEN güzel o kadar. SAVE dosyası için saol Ömür ama gerek yok kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle siz sağolun.

Tabii ki herkesin kendi düşüncesi ne demişler zaten 'zevkler ve renkler tartışılmaz.' ama yani ben oyuna haksızlık edildiğini prostreet in etkilerinin bu oyunada yansıdığını düşünüyorum tüm nfs serilerini oynamıs biri olarak(Prostreet Hariç) Most Wanted'dan sonraki en güzel oyunu bu grafikleri güzel duman güzel olmayabilir bide high modda blur biraz fazla ama arabalar hasar yol v.s. grafikleri süper oyunu tüm grafikleri high modda acıp aynarsanız daha iyi sonuc alabilirsiniz.ÖZELLİKLE ARABANIN TEPKİLERİ MÜTHİŞ.
  • valla atı 4850 kullanmaktayım ayarlar sonda save indirip bide seni dinliyip değişik arablar ile denicem bakiyim
  • not found diyor Ömür bulamadım dostum.
  • teşekkurler
  • cok iyi saol
  • Valla link calısıyodu hatta çalıştığı halde hem kariyer dosyasını hemde linki yeniledim hem premium kullnıcısıyım linkler ölmez.
    quote:

Orjinalden alıntı: gorkem0707

not found diyor Ömür bulamadım dostum.
  • tmmdır hallettim saolasın
  • teşekküüüüürrrr
  • saolasın kardes ıı oldu bu
  • TEŞKKRLER SAOLSN
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxömür

Valla link calısıyodu hatta çalıştığı halde hem kariyer dosyasını hemde linki yeniledim hem premium kullnıcısıyım linkler ölmez.
    quote:

Orjinalden alıntı: gorkem0707

not found diyor Ömür bulamadım dostum.

rapidmi acaba
  • oyun fena değil aslında ama konusunu ben çözemedim
  • verilen linke ulaşamadım yıldızlı yere ne yazıcaz bu arada
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.