Şimdi Ara

NFS UnderCover %100 Kariyer Save Game (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
16.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abicim öte et beri et fark etmiyor most wanted dan sonraki bütün nsf benden kocaman bi
    ilk intiba diye bir eşy vardır arkadaşlar en azından benim için bu böle ve bashi gecen nsfsmw dan sornakilerde ne ilk intiba nede başka bişi verdi
    he birazda olsa pro street iyiydi onunda tek eksigi serbest dolaşım modu olmaması buda benim düşüncem
  • bnde hiç sewmedim oyunda daha cok gta hawası war dier nfs lerden cok uzakta
  • emeğine sağlık ta ben trainer indirdim bugatti sürdüm sonra oyunu sildim
  • bende oyunu bitirdim birsürü yarış dururken en son oynamam gereken yarışı oynamışım bmw m6 ile yakalatmam gereken kişiyi yakalattım ve bütün yarışlar kayboldu oyunun tadı kaçtı.yarışlar haritada kayboldu ama gezerken çıkıyor gene ,oyunun eksikligi bence dragların olmaması
  • 9600GT Sonic ile bende full ayar kasmadan oynuyorum ve oyun gerçekten çok güzel diğer nfs serilerine göre daha başarılı buldum gerçekten.
  • paylaşım için sağol
  • teşekkürler
  • tşkler paylaşım için saolasın !
  • saol
  • abi link ne yaw :D çözemedim bi yazarmısın acayıp lazım bu bana :D
  • NFS Undercover %100 Save Game ps3 için lazım
  • nfs mw ı bitirdekten sonra hiç bir nfs serisi o tadı vermedi bir tek shift 2 unlheasd sardı (doğru yazamadıysam kusura bakmayın) ama ginede teşekkürler paylaşım için

Edit:Link not found diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolBoy53 -- 8 Eylül 2011; 19:43:40 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.