Binbaşı
04 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 263 (Bu ay: 0)
Gönderileri

merhaba arkadaşlar. önceliğim konfor ve kontrol rahatlığı ayrıca en önemliside görüntü kalitesi.

Öncelikle sistemim laptop ve steam üzerinden de winwods 10 da da kullanmak istiyorum. laptopumun birsürü mini displayport çıkışı var ve rtx2060 ekran kartım.

Samsung direk pc ye bağlanıyor ve usb bağlantısı istiyor ve ekran kartının hdmi çıkışına takıyoruz. laptoğunda hdmi çıkışı mevcut. sanırım hdmi 2.0 desteklidir bakacağım.

sistem gereksinimlerim destekliyor diye düşünüyorum. işlemcim 10. nesil i7. monster tulpar t7 yeni laptopum. arkasında 2 adet minidisplay port ve hdmi çıkışı var. usb type c de var.

oculusta pc den bağımsız da çalışıyor ve 64 gb hafızası var fakat ben bunu kablo ile pcde kullandığımda pc nin harddiskin kullanacağız diye düşünüyorum. ve oculusta hdmi çıkışı gerekmiyor.

direk usb c kablosu ile pc ye bağlanıyor. kablosu tr de 1300 tl :) fakat 100 tl ye aliexpreste mevcut. neyse kablo ayarlanır.

merak etiğim oculusta sadece usb kablo ile bağlayıp pc oyunları oynarken samsungta hdmi+usb bağlantısı gerekiyor hangisi pc için daha verimli olur acaba? oculusun ismi daha cazip geliyor. fakat ekran çözünürlüğü ve microsoft mixed realty desteği samsundg odyssey de var.

kullanan arkadaşların tavsiyelerini merak ediyorum.

yeni yıl ile beraber fifa 21 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. pes 21 in konusu varken fifa 21 konusu olmaması büyük eksiklik. PC üzerinde oynayan fifa oyuncuları paylaşımlarımızı buradan yapalım. PS4 ve Xbox kullanıcılarıda paylaşabilir.

Bu yıl Fifa gerçekçilikten uzak tamamen zevk almaya yönelik bol gol pozisyonu ve bol golün olduğu maçların golsüz geçmediği.

4-0 önce bile olsanız gevşediğinizde maçı kaybedeceğiniz bir oyun çıkarmış. iyimi kötümü bilemedim fakat yavaş oyuncu kalmamış gibi. 78 hızlı adamlar bile uçuyor. oyun çok hızlı ve zaptedilemez düzeyde. zevklimi zevkli ama gerçekçilikten uzak skorlar çıkıyor.

genede beraberlikler 5-5 veya 7-7 gibi. mesela dün 90 dk çabalayan birini rivalst ta 17-0 yendim bunu rekor olarak kenara yazdım. şuan şuan 7. kademeyim rivalsta. 5 lere geldiğimde bakalım zorlanacakmıyım. zorlansakta maçlar gollü geçecek gibi. 0-0 biten maç yok oyunda.

Oyunun artıları: Hızlı paslaşma seri ataklar hızlı oyuncular ve esneklik.

Oyunun eskileri: oyunu kontrol altında tutmak istesekte oyun gol olmaya meyilli her dk pür dikkat oynamak gerekiyor ve üstü üste çok maç yaparsanız yoruyor elimizi.

şuanki kadrom ortalama fakat kkg vs yapak sıkıcı geliyor yavaş yavaş gelişir.

amerikada ünlü volare marka projeksiyonların en üst modeli olan 7000 ansilümen 20k full hd projeksiyonu yanında 72" elektrikli ekranda veriyor. alcam

özellikleri 1080p 7000 lümen anagylph 3D ve 300" e kadar büyütme özelliği var ki 72" erkanı çok kaliteli olacağı kesin.

ürün sayfası http://volarevideo.com/hd-20k.html

hiç projeksiyonum olmadı ilk defa kullancam ama kullananlardan yorum istiyorum. hdmi ile ps3 e ve laptopa takcam. ayrıca scart ile uyduya.. görüntü kalitesi vidtyolarda çok güzel gördüm hdmide sorunlar çıkabilirmi.

bir sorum daha var merakım. gündüzleri ışıklı ortamda ne kadar izlenebiliyorlar? ekkranı 42" lere düşüksek gündüz gözüylede izlenebilirmi? yoksa caçlara siyah perdemi alsam :)

ürünün bu özellikleriyle türkiyedeki benzerleri ne kadar fiyattan satılır tahminen? bu sorularımı yorumlarsanız sevinirim.. bugün sipariş vercemde

birde bunu tavana değilde sehpanın üstüne koyup duvarın karşısında kullancam uzaklık yakınlık ne tür farkeder
forumdaki herkes davetlidir. herkes istediği takımı alabilir. iki kişi aynı takımlada oynayabilir. böylece takım eşitsizlikleri olmaz.
maçlar head to head lobbyden buluşarak veya psn ekleyerek R2 tuşu ile ekli kişilere maç teklif ederek oynanır. ps3 ünde online fifa13ü olanlar ve online kadrolarda oynama yapılmamış olması lazım hileli takımlarla oynamak yasaktır. editlenmiş takımlar olmasın. herkesi davet ediyorum.

1. TURNUVA;
BJK_YGZ 5-3 yorkashton
Djavadi 2-3 Rorschach

Final: BJK_YGZ 3-2 Rorschah

2. TURNUVA;

BJK_YGZ 6-0 Rorschah
yorkashton 3-10 Muhammet5513

Final: BJK_YGZ 3-2 Muhammet5513

3.TURNUVA;

yorkashton 1-2 rorschach
rorschach 5-3 yorkashton

sulocanxxx 1-3 batu14
batu14 3-1 sulocanxxx

FİNAL: Rorschach 1-0 batu14

15 TAKIMLI DÜNYA LİGİ YAPILACAKTIR. SAYI TOPLANANA KADAR TURNUVALAR DEVAM EDECEKTİR

Dünya liginde takımlar kura ile çekilcektir herkes takımına razı olması gerekir.
Takım listesi:

1- Barcelona
2- Real Madrid
3- Bayern Munich
4- Borussia Dortmund
5- Manchester United
6- Manchester City
7- Chelsea
8- Atletico Madrid
9- PSG
10- Arsenal
11- Juventus
12- Porto
13- Valencia
14- Napoli
15- Liverpool

Oyuncu listesi:
1- yorkashton---------psn:h1a2k3a4n
2- BJK_YGZ&619------psn: YGZ_BJK
3- Rorschach.---------psn: emre1187
4- Djavadi-------------psn: Djavadi1907
5- abatrow1907
6- batu14--------------psn : batus009
7- engin_17
8- Muhammed5513---psn: Muhammet-TR-
9- denizeti-------------psn: denizetiler
10- KinGoRkeM35-----PSN ID:KnGrkM
11- sulocanxxx--------Psn: By_Coder_TR
12-
13-
14-
15-
dreamboxun çanaktan gelen in girişine uydu antenlerini takıyoz birde yanında out çıkışı var o çıkış ne işe yarıyor? o çıkıçtan tvnin anten girişine taksak karasal yayın gibi yani kablotvde olduğu gibi anten le izliyomuş gibi çalışırmı?

resimdeki aparat usb çıkışı ethernete dönüştürücü.. diyelim bunu alfa wifi alıcı adaptöre taktık pc nin ethernet girişinden alfayı ne olarak görür pc? ağ gibi görüyosa adaptör olarak görmez heralde?.. alfanın arayüzü varmı? tarayıcıyla açılan? veya ftp ile..

birde alfa alıcı cihazı bir ağa bağlayıp şifresiyle kaydedip kurmak diye bişey olabiliyosa bu aparatla alfayı tplink 5210g gibi kullanabilirsem süper bişey olcak. ama alfa gördüğü wiifileri bilgisayar aracılığıyla bağlıyo kendi içinde kurma diye bişey varmı? yani bu dönüştürücü ne işe yarar merak ettim
SORUN ÇÖZÜLDÜ

Geçen sene oyuncak dünyası gibi biyerden aldığım minik araba evde kutusundan açtığımda çalışmamıştı bida fırsatım olmadı gidip değiştirmedim kaldı öyle içini açtım bir sorun yok lehimlerde çatlama vs yok kumandanın antenini aracın antenine değdirdiğimde araba çalışıyor ileri geri sağa sola dönüyor ama uzaktan kontrol yok.

bugün bidaha bakayım dedim ve araba çalıştığına göre sorun kujmandadadır diye kumandaya baktım yine bir sorun arıza yok. en son farkettiğim şeyse 2. resimde araç 40mhz kumandası 27 mhz ikiside aynı olması gerekmiyomu? yani aracın içinden çıkan kumandamı yanlışmış?

eğer öyleyse ben buna kendim bir kumanda yapamazmıyım veya kumandanın frekansını içinde kristal filan varsa 40 mhz kristal filan taksam olurmu? kumandanın veya aracın frekansını değiştirmem mümkünmü? entegreyle alakası varmıdır frekansın? bilgisi olan varsa veya elinde bu kumandadan olan varsa yardım :)

şimdiki resimde ise aracın içi ve kartın alt kısmındada kristal yok üzerinde 40mhz yazan entegresi var:

bu resimdede kumandanın iç kısmı alt kısmında entegre var üzerinde birşey yazmıyor. ama kumanda üzerinde 27 mhz lik bir kristal var ve bunu 40 mhz lik bir kristalle değiştircem evde çıkma bulabilirsem :)

şehir içinde sokaklar arkasından çekecek yüksek dbili wifi adaptor ve anten seti arıyorum. 1-2 kilometre uzaktaki arkadaşıma bağlancam. ne almalıyım.. alfa gibi küçük antenli kasens filan birsürü ürün var onlar işimi görürmü? yoksa büyük panel antenmi lazım kullanan bilen uzun mesafeden wifi çeken kişilerden tavsiye bekliyorum
arkadaşlar öncelikle belirteyim kimseyi boşa uğraşsın diye çekmedim ben kazandığım ve tavsiye ettiğim kişilerinde memnun kaldığı bu yöntemi paylaşıyim istedim. 6 kez ödeme aldım site içi parada harcamama rağmen. şuan 4.5 dolar var mesela. fakat günlük kazanabileceğiniz. tek başınıza 0.5 1 dolarıda bulursunuz günlük reklamlarla. fakat sitede birçok yöntem var onlarla uğraşsanız günde bayabi para kasarsınızda ben size günlük 0.5$ dan fazla nasıl kazanılır onun vidyosunu çektim sabah siteye girdim ve günlük görevleri yaptım..

videoyu tam ekran ve 720p hd seçerek baştan sona izleyin nereye tıklıyosam aynılarını yapıp kazanın.. ödeme kanıtlarımın linki vidyonun altındaki açıklamada ve açıklamayıda okuyun
refimden üye olanlara teşekkürler..
sitelinki www.pawbucks.com

video:

ödemeler en geç haftada bir ödeniyor. paypal ve alertpay hesabınıza çekebilirsiniz 6 kez ödeme aldım toplamda 40$ kazandım 8 günde..
level1 ref geliri %30
level2 %10
level3 %1

ödeme kanıtlarımdan bazıları:

arkadaşlar fifa 12 si olmayan fifa 11 online oynayanlar varsa 8 kişilik turnuva yapalım hergün rastgele birileriyle maç yapıp duruyoz ama turnuva yapsak çok daha zevkli olur.

turnuva 8 kişi olursak günlük turnuvalar yapabiliriz.
katılanlar bu listeye benim gibi eklensin.

1-yorkashton(psn:h1a2a3k4n)
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
Güvenle al sat
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Mobil cihaz
Samsung
Oyun Platformu
Xbox One
Oyun Platformu
PC
PSN ID
h1a2k3a4n
Xbox Live GamerTag
yorkashton
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.262
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 46.964 (Bu ay: 254)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 237 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.