merhaba arkadaşlar. önceliğim konfor ve kontrol rahatlığı ayrıca en önemliside görüntü kalitesi.
Öncelikle sistemim laptop ve steam üzerinden de winwods 10 da da kullanmak istiyorum. laptopumun birsürü mini displayport çıkışı var ve rtx2060 ekran kartım.
Samsung direk pc ye bağlanıyor ve usb bağlantısı istiyor ve ekran kartının hdmi çıkışına takıyoruz. laptoğunda hdmi çıkışı mevcut. sanırım hdmi 2.0 desteklidir bakacağım.
sistem gereksinimlerim destekliyor diye düşünüyorum. işlemcim 10. nesil i7. monster tulpar t7 yeni laptopum. arkasında 2 adet minidisplay port ve hdmi çıkışı var. usb type c de var.
oculusta pc den bağımsız da çalışıyor ve 64 gb hafızası var fakat ben bunu kablo ile pcde kullandığımda pc nin harddiskin kullanacağız diye düşünüyorum. ve oculusta hdmi çıkışı gerekmiyor.
direk usb c kablosu ile pc ye bağlanıyor. kablosu tr de 1300 tl :) fakat 100 tl ye aliexpreste mevcut. neyse kablo ayarlanır.
merak etiğim oculusta sadece usb kablo ile bağlayıp pc oyunları oynarken samsungta hdmi+usb bağlantısı gerekiyor hangisi pc için daha verimli olur acaba? oculusun ismi daha cazip geliyor. fakat ekran çözünürlüğü ve microsoft mixed realty desteği samsundg odyssey de var.
kullanan arkadaşların tavsiyelerini merak ediyorum.
Fifa 21 PC-Xbox-PS[ANA KONU]
yeni yıl ile beraber fifa 21 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. pes 21 in konusu varken fifa 21 konusu olmaması büyük eksiklik. PC üzerinde oynayan fifa oyuncuları paylaşımlarımızı buradan yapalım. PS4 ve Xbox kullanıcılarıda paylaşabilir.
Bu yıl Fifa gerçekçilikten uzak tamamen zevk almaya yönelik bol gol pozisyonu ve bol golün olduğu maçların golsüz geçmediği.
4-0 önce bile olsanız gevşediğinizde maçı kaybedeceğiniz bir oyun çıkarmış. iyimi kötümü bilemedim fakat yavaş oyuncu kalmamış gibi. 78 hızlı adamlar bile uçuyor. oyun çok hızlı ve zaptedilemez düzeyde. zevklimi zevkli ama gerçekçilikten uzak skorlar çıkıyor.
genede beraberlikler 5-5 veya 7-7 gibi. mesela dün 90 dk çabalayan birini rivalst ta 17-0 yendim bunu rekor olarak kenara yazdım. şuan şuan 7. kademeyim rivalsta. 5 lere geldiğimde bakalım zorlanacakmıyım. zorlansakta maçlar gollü geçecek gibi. 0-0 biten maç yok oyunda.
Oyunun artıları: Hızlı paslaşma seri ataklar hızlı oyuncular ve esneklik.
Oyunun eskileri: oyunu kontrol altında tutmak istesekte oyun gol olmaya meyilli her dk pür dikkat oynamak gerekiyor ve üstü üste çok maç yaparsanız yoruyor elimizi.
şuanki kadrom ortalama fakat kkg vs yapak sıkıcı geliyor yavaş yavaş gelişir.

Volare HD 20k Projeksiyon
|
PS3 Fifa13 Dünya LİGİ
|
Dreambox ANten çıkışını TVye taksak ne olur
|
Alfa Usb Adaptörü ethernet e çevirici
|
|
2-3 kilometre wifi Çekme
|
|
PS3 Fifa 11 Turnuvası
|
Güvenle al sat |

Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.262
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 46.964 (Bu ay: 254)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 237 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun