Şimdi Ara

nfs underground save game editor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili admin ve arkadaslar hatlar bolumunde anlattıgımız gıbı asamıyanlar icin save game editor var ancak bu sizi ne kadar tatmin eder bilmiyorum .http://www.nfs-planet.de/nfs7_tools.php?lang=eng

adresinden save game editorv1.1 i indirin cok kucuk bir program 163kb

dosyayı burdan alabilirsiniz.

kullanımı ise oncelilekle file kısmına save dosyanızın yerini belirtmek zorundasınız daha sonra unlock kısmından advence bolumunde istediginiz yani gecemediginiz tur numarasının 1 fazlasını ısaretleyın

bu dosya ile aynı zamanda paranızı,status yani yarıs istatistiklerinizide degistirebilirsiniz

• Gercek oyuncu boyle seylere bulasmaz. Adam gibi saatler boyunca kasar gecer bolumleri [stop]
  • Çok Doğru Soultrap sinir olmadan klavyeyi yumruklamadan etep geçmenin tadı olmazki...
    Oyunculuk zoru başarmak değil midir....!!!
  • tabiki oyle arkadaslar ama talep vardı bizde yazdık kotumu ettık
  • masterofminds... Söylediklerimizi üstüne alınma sakın... Ben oyunun zevkinin zorluklarla boğuşarak çıktığını düşünüyorum. dileyen tabiki istediği gibi oynar... Zevk göreceli bir kavramdır.
  • yok yaw bazen böle şeyler gerekebiliyor örneğin savelari saklamadan windows kurarsan bnm gibi bir daha aynı bölümleri oynamak bayıyo güzel icatt
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by masterofminds</i>
    <br />tabiki oyle arkadaslar ama talep vardı bizde yazdık kotumu ettık
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Yok hocam gercek oyuncu olmayanlar adına cok tesekkur ederiz. [arindr]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HİLE İLE OYUNA KARŞIYIM BEN HİLELERİ OYUN BİTIRDİK TEN SONRA YAPARIM
  • haklısın oyunu bitirdikten sonra istediğin gibi hile yap ama oyunu bitirmeden oyunda hile yapmak bence iyi değil o zaman neden oyun alıp oynuyoruz.Tabiki hile geçen arkadaşlara bir şey demiyorum.Her kes istediğini yapmakta hür.Ama ben kendi naçizane fikrimi belirtmek ve ramazanavcı ya katıldığımı söylemek istedim.Her kese iyi oyunlar
  • bende oyunu bitirdikten sonra hile yaparım ama bazen piskolojik olarak imkansız hale geln ve kafayı yediren oyunlarda yapıyorum iste.nadir ama yapıyorum.nfs 103 dede yapacam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.