Şimdi Ara

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ(exe vb.) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
434
Cevap
2
Favori
176.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LsR

Beyler birisi şu oyundan atmaması için graphicsconfig.xml bu dosyayı bi upload edebilirmi..

İlk sayfada olan dosya r_apid'dden verilen yani link ölmüs galiba lütfen arkadaslar bi yardımcı olabilirmisiniz..

_ O çizgiyi sileceksin!

http://r_apidshare.com/files/281766049/graphicsconfig.xml
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychomantis

Arkadaşlar ben çok garip hatalar alıyorum. Gerçi bazıları çözülmüş ama çözülemeyenler de var. Birincisi oyunun ayarlarını full yapmazsam test yarışına başlamadan önceki videoda takılıyor. Ayarları full yapsam da yapmasam da loading esnasında hoparlörlerden önce garip robot sesleri gibi sesler ve ardından 2-3 saniye süren tiz bir ses geliyor ve oyundaki bütün ses gidiyor. Oyundan cıkıp winampta şarkı açınca da sarkıda bikaç saniye sonra aynı sesleri cıkartıyor ve ses kesiliyor ayrıca bu sorun bilgisayarı resetlemeden de gitmiyor. En garip sorunum ise loadinglerin 6 ay kadar sürmesi ve yarıstan önceki videolarda yaklasık 30 saniyelik takılmalar yaşamam. Karanlık gökyüzü çözülmüş o yüzden onu sormuyorum bile. Sistemimle oyunu full açıyorum yaklasık 20-25 fps arası alıyorum net fps mi fraps açtıktan sonra yazarım. Sorunlarıma bir cevabı olan ya da benimle aynı sorunları yasayanlar varsa lütfen yazsınlar.

Oyunu nettenmi indirdin??

Oyununa baştan bi crack yap olmadı baştan crack dene oda olmadı sil baştan yükle.(yüklenme düzgün olmamış olabilir)

• quote:

Orijinalden alıntı: nettlemarten

oyuna hiç girmiyorken senin dosya çalışmamıştı

ama şimdi çalıştı fakat bu sefer yarış başlamıyor surekli baştaki video donup duruyo off ne oyun ya

indirmesi bi dert yuklemesi bi dert çalıştırması bi dert oynaması bi dert

oynayamadık hala ama...

Sistem ekran kartı ve ram neydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_the_king

quote:

Orijinalden alıntı: psychomantis

Arkadaşlar ben çok garip hatalar alıyorum. Gerçi bazıları çözülmüş ama çözülemeyenler de var. Birincisi oyunun ayarlarını full yapmazsam test yarışına başlamadan önceki videoda takılıyor. Ayarları full yapsam da yapmasam da loading esnasında hoparlörlerden önce garip robot sesleri gibi sesler ve ardından 2-3 saniye süren tiz bir ses geliyor ve oyundaki bütün ses gidiyor. Oyundan cıkıp winampta şarkı açınca da sarkıda bikaç saniye sonra aynı sesleri cıkartıyor ve ses kesiliyor ayrıca bu sorun bilgisayarı resetlemeden de gitmiyor. En garip sorunum ise loadinglerin 6 ay kadar sürmesi ve yarıstan önceki videolarda yaklasık 30 saniyelik takılmalar yaşamam. Karanlık gökyüzü çözülmüş o yüzden onu sormuyorum bile. Sistemimle oyunu full açıyorum yaklasık 20-25 fps arası alıyorum net fps mi fraps açtıktan sonra yazarım. Sorunlarıma bir cevabı olan ya da benimle aynı sorunları yasayanlar varsa lütfen yazsınlar.

Oyunu nettenmi indirdin??

Oyununa baştan bi crack yap olmadı baştan crack dene oda olmadı sil baştan yükle.(yüklenme düzgün olmamış olabilir)

Evet Reloaded sürümü. 2 kez crack değiştirdim ve silip yükledim aynı sorunlar devam ediyo. Ben bütün sorunları bir arada gören tek kişiyim heralde :D

• Arkadaşlar oyunu dvd 2 deki yerinden atığımdada wrong disc diyo onu kopyalıyorum masaüstüne dvd 1 i takıorum ondan açıyorum yine wrong dick diyor ...
    Yardımlarını Bekliyooruum
    emre_khy@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat708

Hiç bir sorunla karşılaşmadım oynadığım sistem

NVIDIA Sistem Bilgileri
    [Ekran]

İşlemci: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (2400 MHz)
    İşletim Sistemi: Windows Vista (TM) Ultimate, 64-bit (Service Pack 2)
    DirectX sürümü: 10.0
    GPU işlemcisi: GeForce 9600 GT
    Sürücü sürümü: 190.62
    Akış işlemcisi sayısı: 64
    Çekirdek saat hızı: 650 MHz
    Shader saat hızı: 1625 MHz
    Bellek saat hızı: 900 MHz (1800 MHz veri hızı)
    Bellek arabirimi: 256 bit
    Toplam kullanılabilir grafik belleği:3327 MB
    Ayrılmış video belleği: 512 MB
    Sistem video belleği: 0 MB
    Paylaşımlı sistem belleği: 2815 MB
    Video BIOS’u sürümü: 62.94.0D.00.03
    IRQ: 16
    Veri Yolu: PCI Express x16

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ(exe vb.)

Fps yi merak ettim. Aynı kart bende var.Medium ayarlarda 20-35 arası veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Oyunu win98/me uyumluluk modunda çalıştıran arkadaşlar emin olun yarım performans alıyosunuz, CPU çekirdeğinizin tekini kullanıyor oyun o moda geçince. Bu moda geçmenize kesinlikle gerek yok Windows 7 ve XP SP 3 de ATI ekran kartı ile denenmiştir, siyah gökyüzü felan olmuyor.

@murat708, dostum Nvidialar da genelde sorun yok kaldıki zaten herşey HIGH olarak oynuyosun sen SS den belli. Nvidia da oluyomu bilmiyorum ama o verdiğin ayarlardan Shadow'u low yapıp dene bakalım atıyomu oyun, çünkü bende nezaman ayarları high tan aşağa çeksem atıyor, High yapınca sorun yok.

Ati de problem olduğu kesin, çünkü Demosu bile aynı hatayı yapıyor oyunun, ilaçla felan alakası yok.

@Hobar, arkadaşım psyhx den kaynaklanıyor kararma olayı, Nvidia dan son sürümü yada oyunun DVD sindeki sürümü kurabilirsin.

@melihcan00, gfrafik ayarlarını full yap oyna arkadaşım hepsi bu.

Oyuna hiç giremeyen, yada girince oyundan atan, oyuna girmeden pencere modu açıp kapamak isteyenler, BELGELERİM içindeki NFS SHIFT klasöründeki xml dosyasını resimde verdiğim gibi yapsın, sadece çözünürlük kısmını kendi ekran çözünürlüklerine göre değiştirsinler.

Dosyanın bi espirisi yok sadece herşeyi HIGH moda alıyor, eğer oyuna girebiliyosanız direk grafik ayarlarından kendinizde high yapabilirsiniz. Tabi ekran kartı düşük/orta olanlar benim gibi :), herşeyi high yapınca anca max 7-8 FPS veriyor haberiniz olsun.

ATI kullanıcıları eğer ati tray tool veya benzeri bişey kullanıyosanız, Geometry Instancing parametresini bulup eğer OFF ise enabled yapsınlar, oyun içindeki YIRTILMALAR, görüntünün abuk subuk çıkması, dağa tepe yerine uçan arabalar görmemizin sebebi bu parametre.

KISACA YAZAYIM

1.İlacın sorunu yok, sağlam ;)
    2.Muhakkak oyun DVD sindeki phsyX i yükleyin.
    3.Ayarları HIGH yapın.
    4.Yama haftaya geliyor ATI ler için. Kaynak Link

Oynamaya devam. :) Bu yazdıklarım ATI için, NVIDIA da bilmiyorum durum nedir.

Düzeltme:İmla.

Zaten tüm ayarlar en yüksekteydi ama işe yaramadı ati 9.9 yükledim o da çare olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: 09nanometer

Physx i kurdum Nvidianın sitesinden ve ilk sayfadaki graphconfigi kopyaladım , girmeden atma olayı düzeldi ve oynayabilidim , yalnız hayatımda grafikleri bu kadar iyi olup da oynanışı böyle rezalet olan bir oyun görmemiştim , arabadaki yönlendirme hacıyatmaz gibi sürekli arkayı sağa sola sallıyor , GRID in oynanışı + Bunun grafikleri olsa tam istediğim şey ortaya çıkarmış...

gridin gerçekçiliği çok daha fazlaydı.bu oyunda 3 kez 150 ile duvara girdim fakat hala araba devam ediyor yarışa

arkadaşlar phsyx kurmanıza gerek yok fazladan.zaten nvidia nın driver paketinde o da kuruluyor.ayrıca phsyx ati ile alakalı değil, ati ekran kartı olan arkadaşlar kursa da işe yaramaz yani----bilginize

• Bende de hata raporu gösteriordu.Sorunları çözen arkadaş saolsun hallettim.Biraz kasıyor ama oda sistemdendir.
  • Oynanışı rezalet olan oyunu Xboxta Xbox gamepadi ile oynadım , pcnin aksine oynanış arcade - sim arası keyif veren bir zorlukta ve daha zevkli , sağ sol salınım sorunu devam ediyor ve araç zıplayarak yön değiştiriyor fakat buna rağmen klavyeyle oynamaktan bin kat iyi... Klavyeyle oynarken rahatlamak yerine stresten midenize kramp girebilir...

Benim düşünceme göre oyun konsollara ve muhtemelen pcde de direksiyonla oynanmaya göre tasarlanmış fakat klavye oyuncuları gözardı edilmiş , klavye kalibrasyonu rezalet olunca ortaya böyle durumlar çıkıyor... Ayrıca kokpit kamerayla oynamak daha zevkli ve kolay...

Not: shift.exe sorununu nvidiadan physx softwarei indirip arkadaşın verdiği grafik konfigürasyonunu kopyalayarak hallettim fakat sonra herşeyi full e aldım ve AA sonda , 4890 la henüz hiç problem yaşatmadı ama akıllara zarar oynanışıyla bayramımın 3. gününü mahvetti

• bir cok kiside benim crck sorunsuz bir skeilde calsiti denemek isteyen beni bulsun denesin belki ondada olur
  • bu oyunu durdurunca quit veya exit yok çıkış nasıl yapıyorsunuz??
  • quit olmadigi oyunmu var ben bilmiyroum acikcasi bu oyunada gelince options altinda QUİT
  • Burda yazılan herşeyi denememe rağmen oyun yarış başladıktan 4-5 saiye sonra atıyor..High konfigürasyonda da oynamam mümkün değil...Config dosyası ile oynayabiliyorum , ancak dediğim gibi hem kasıyor hem de windowed dan fulle geçince atıyor ... yapacak birşey yokmu?

Spec :

Core 2 2.0 GHz
    GeForce 9700MGTS
    4GB DDR3 Ram
    Vista 32-Bit Home Edition

Not: Burada grafik ayarları high dışında birşey yapılırsa attığı söylenmiş,ancak arkadaşım low detail'de oynayabiliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghent -- 24 Eylül 2009; 3:44:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

ARkadaşlar diğer kişilerin sorunlarından farklı olarak Bende oyun başladığında ekran simsiyah.Yani sadece gök değil araba da siyah.Sadece ayna resimlerini ve arabanın fren ışıklarını görebiliyorum.Klasik çözümleri denedim olmadı.Var mı bir fikri olan?

Ekran kartının son sürümünü indir kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

Orijinalden alıntı: ecay

ARkadaşlar diğer kişilerin sorunlarından farklı olarak Bende oyun başladığında ekran simsiyah.Yani sadece gök değil araba da siyah.Sadece ayna resimlerini ve arabanın fren ışıklarını görebiliyorum.Klasik çözümleri denedim olmadı.Var mı bir fikri olan?

Ekran kartının son sürümünü indir kur.

bende de aynı sorun vardı sadece far ışıkları gözüküyordu işte ama full leyince ancak düzeldi arkadaşım... ben herşeyi denemiştim olmamıştı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

bir cok kiside benim crck sorunsuz bir skeilde calsiti denemek isteyen beni bulsun denesin belki ondada olur

Sendeki hangi sürüm ? Reloaded değil mi ?
  • Bendeki sorun da test sürüşünde kontrolü bana verene kadar herşey normal ama kontrolü bana verdigi an heryer simsiyah oluyor sadece arada bir aracın farları gözükür gibi. Alt+tab yapınca sanki biraz yol gelir gibi oluyor sonra yine siyah... high ayarlarda değişik çözünürlüklerde denedim işe yaramadı. Karşılaşan var mı bu sorunla..
  • Arkadaşlar ortada bariz olan birşey var ki o da oyunun ya da crackinin sorunlu oldugudur. Bence uğraşmaya değmez. Eninde sonunda hatayı yapan ya da yapanlar kendilerini düzelteceklerdir. Kendi bilgisayarında sorunsuz çalışanlar "oyun sağlam sorun sizde" diyebilir ancak bu forumu yıllardır takip ediyorum ve hiçbir oyunda böyle bir sorun görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Bendeki sorun da test sürüşünde kontrolü bana verene kadar herşey normal ama kontrolü bana verdigi an heryer simsiyah oluyor sadece arada bir aracın farları gözükür gibi. Alt+tab yapınca sanki biraz yol gelir gibi oluyor sonra yine siyah... high ayarlarda değişik çözünürlüklerde denedim işe yaramadı. Karşılaşan var mı bu sorunla..

Ekran kartının son sürümünü indir..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.