Şimdi Ara

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ(exe vb.) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
2
Favori
176.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sedkorn

Ya ben oyunu klavyeyle oynayabiliyorm. Ayrıca Logitec Momo Direksiyonum Var ama direksiyonu bağlayıp oyunu açtığımda baştaki "Shift" yazızında kalıyor, geçemiyorum.

Varmı acaba bnzer sorunu olan?

En son 5.04 ve önceki driver ile de aynı sıkıntı var.

Sadece Direksiyon takıncamı oluyor??

Patchı dene..
  • Burda ve ana konuda gördügüm bütün yöntemleri denedim hala win98 uyumlu yapmazsam tek yarış yapabiliyorum yarış bitince menuye dönerken kitlenip kalıyor. Normal çalışırken full grafik 1280x1024 ekranda 45 fps ortalama, win98 uyumlu açınca 25-27 civarına düşüyor tek çekirdek kullandıgı için. 35 fps'in altında oyun berbatlaşıyor, oynanmaz hale geliyor.

Normal çalıştırmam lazım. xp sp3 8800gt 190.62 sürücü kullanıyorum. Sürücü hiçbirşeyi değiştirmedi oyunun patchi 10 fps artış sagladı ama hala kitleniyor. 191.03 beta sürücü indiriyorum onu denicem ama düzeleceğini hiç sanmıyorum. İmdaatttt...

Yahu oyunu piyasaya sürmeden hiç mi normal bir PC'de denemezler. Zayıf PC'de deen yüksek donanımlı PC'de de çalışmıyor oyun. Çalışan bilgisayar sayısı ise parmakla sayılacak cinsten. Piyasaya sürülmüş böyle vasat, böyle amatör, böyle dandik bir oyun görmedimdaha göreceğimi de zannetmiyorum. Her tarafı bug-hatadolu sanki Alpha versiyonu gibi birşey...
  • 3 gün önce oyunu aldım ve gökyüzünün siyah olması hariç bir sorunla karşılaşmadım şükür.oyunu almak istidiyodum zaten forumda 20 küsür tane hata konusu acılınca birden korktum valla gelelim gökyüzünün siyah olmasını özelliklerden uyumluluk olayına bakıcam ögrendigim iyi oldu ama siyahlık her zaman olmuyo bazı pistlerden belli baslı pistlerde olmakta ama ne yalan söylim gene oynadım siyah siyah aslında akşam gibi oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

EA'ya koskoca bir

Yahu oyunu piyasaya sürmeden hiç mi normal bir PC'de denemezler. Zayıf PC'de deen yüksek donanımlı PC'de de çalışmıyor oyun. Çalışan bilgisayar sayısı ise parmakla sayılacak cinsten. Piyasaya sürülmüş böyle vasat, böyle amatör, böyle dandik bir oyun görmedimdaha göreceğimi de zannetmiyorum. Her tarafı bug-hatadolu sanki Alpha versiyonu gibi birşey...

Dediklerine aynen katılıyorum..

Orijinalden alıntı: by_the_king

quote:

Ya ben oyunu klavyeyle oynayabiliyorm. Ayrıca Logitec Momo Direksiyonum Var ama direksiyonu bağlayıp oyunu açtığımda baştaki "Shift" yazızında kalıyor, geçemiyorum.

Patchı dene..

Evet sadece direksiyonu takınca oluyor. 5.04 driverini yükleyince diğer oyunlarıda oynayamadım kilitleniyordu logitech programı.

4.60 driverinda diğer oyunlarda sıkıntı yok ama shift yine aynı, kilitleniyor ilk girişte. Patch denemedim ama lan ve mause sıkıntısı için deniyordu yama, buna çözüm olur mu ki?

İşletim sistemin Windows 7 32 bit bu arada.

• arkadaşlar ben oyunu kurarken hata alıyorum. support/ea help/thumbs.db. dosyasının eksik olduğunu söylüyor.yardımcı olursanız sevinirim.

quote:

quote:

Patchı dene..

Evet sadece direksiyonu takınca oluyor. 5.04 driverini yükleyince diğer oyunlarıda oynayamadım kilitleniyordu logitech programı.

4.60 driverinda diğer oyunlarda sıkıntı yok ama shift yine aynı, kilitleniyor ilk girişte. Patch denemedim ama lan ve mause sıkıntısı için deniyordu yama, buna çözüm olur mu ki?

• patch işe yaramadı bu arada

quote:

Orijinalden alıntı: Dinçer

Aynı sorun bende de var. 5.04 ile bazen açıyor bazen takılıyor. 5.06 ve 5.07 ile hiç açmıyor. girişte kalıyor siyah ekranda
    quote:

quote:

quote:

Patchı dene..

• logitechin sitesinde 5.08 sürümü çıkmış. onu denememiştim. belki sorunu çözmüşlerdir.

http://www.logitech.com/index.cfm/441/320&hub=1&cl=roeu,en

bir işe yaramadı. 5.04 veya daha eski sürücü kullanmak lazım momo için. oyunu bi oynayamadım. millet bitirdi nerdeyse.

opteron 170
    9800gtx+
    2gb ram

var. Ancak bu oyun sayesinde GRID i daha çok sevdim. yağ gibi akıyor oyun bee. ne gerek var ki grafik yapıcam diye bu kadar kasmaya. Bunlar böyle işte ekran kartı aldırmak için millete oyun yapıyolar. Alırsam da iki olsun. aha da yazıyorum buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dinçer -- 27 Eylül 2009; 20:52:34 >

• Dinçer öyle bir konuştun ki, duyan da Grid'in grafiklerini kötü sanar. Grid harika grafiklere ve müthiş optimize bir grafik motoruna sahip. Ama onu programlayanlar kod ustaları yani "Codemasters" aradaki fark o.
  • Oyun kötü değil, çalışsın yeter, grid'den geri kalan bir tarafı yok hatta çok daha üstün. Mesela hız hissi çok iyi yanısıtlmış, çarptığımızda adamın verdiği tepkiler ve sarsılma efektleri, çarptığınız araçtan kopan parçaların çevreye dağılması, çok güzel, sollama zevki gayet iyi, ai araçlar odun gibi gitmiyor üzerlerine kırdığınızda kaçıyor gerekirse yolun dışına çıkıp tozu dumana katıyor önlerinde aniden fren yaptığınızda gelip arkadan bodozlama girmiyor. Bunlar ince ama oyuna zevk katan gridde olmayan özellikler.

Kitlenme sorunu giderildiğinde şikayetler yerini delice kapışılan yarışlara, süper modifiye edilmiş arabalarını birbirlerine gösterip gururlanan mesajlara bırakacak. Kitlenme sorunu var diye hız hissini en iyi hissettiren oyunu yerin dibine sokmaya gerek yok bence, aşılması yakındır EA bu kadar büyük bir sorunu gidermek için boş oturmuyordur sanırım, birşeyler yapıyor olmaları gerek.

• oyunları hatalı çıkartma yeni moda galiba...
    Önce Rockstar Games'den GTA IV
    sonra EA'dan NFS Shift...

Bendeki oyun da kafasına göre davranıyor... bazen 1440x900 0xaa full sistemde 15-40 FPS arası oynarken, bazen de oyuna tekrar girdiğimde 3-15 FPS arasına düşüyor... VGA'ya çekip pencere modda oynadım ama sorun aynı. Siyah gökyüzüyle sadece bir yarışta karşılaştım onu da bu yarış gece yapılıyor herhalde dedim geçtim

yabancı sitelerden edindiğim bilgilere göre çıkacak yamanın asıl amacı ATI kartlardaki sorunları düzeltmekmiş. Tabi ki Nvidia için de boş durmazlar...
  • arkadaslar oyun hatalı fılan degıl nvidia patentlı ve gercektende cok yuksek sıstem gerektırıyor gerek cpu gerekse ekran kartı olsun ben tek sıkıntı yasamadım sıstemımde klavyede de dıreksıyonda da cokta guzel oynayabılıyorum yanlızca optimizasyon daha ıyı olabılırdı bence...
  • Ben bi ara oyunu oynayabiliyordum. Ne oldu da oynayamaz oldum farkında değilim. Ama oynarken en gıcık olduğum hata;Klavyeden yön tuşuna basıyordum falan araba bunu geç algılıyordu. Oyun tam bir fiyasko bence !

Dağda üç Beş domuz Sürüsü. Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü.
    Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü. Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü.
    Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine? İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine !
    Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
    Duy Ulan Soysuz Köpek Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
  • <?xml version="1.0" ?>
    <Reflection>
    <class name="BRTTIRefCount" base="root class" />
    <class name="BPersistent" base="BRTTIRefCount">
    <prop name="Name" type="String" />
    </class>
    <class name="GraphicConfigData" base="BPersistent">
    <prop name="Mode" type="Fct" />
    <prop name="Vsync" type="Fct" />
    <prop name="Windowed" type="Fct" />
    <prop name="TextureFilter" type="Fct" />
    <prop name="TextureResolution" type="Fct" />
    <prop name="Brightness" type="Fct" />
    <prop name="CarDetailLevel" type="Fct" />
    <prop name="TrackDetailLevel" type="Fct" />
    <prop name="ShadowDetailLevel" type="Fct" />
    <prop name="MotionblurLevel" type="Fct" />
    <prop name="EffectsDetailLevel" type="Fct" />
    </class>
    <data class="GraphicConfigData" id="0xBB11E0">
    <prop name="Name" data="" />
    <prop name="Mode" adapter="0" width="1280" height="1024" antialias="0" refresh="60" />
    <prop name="Vsync" vsync="0" />
    <prop name="Windowed" windowed="0" />
    <prop name="TextureFilter" texturefilter="1" />
    <prop name="TextureResolution" textureresolution="2" />
    <prop name="Brightness" brightness="10" />
    <prop name="CarDetailLevel" cardetaillevel="2" />
    <prop name="TrackDetailLevel" trackdetaillevel="2" />
    <prop name="ShadowDetailLevel" shadowdetaillevel="3" />
    <prop name="MotionblurLevel" motionblurLevel="3" />
    <prop name="EffectsDetailLevel" effectsdetaillevel="2" />
    </data>
    </Reflection>

Arkadaşlar bu ayarları kullanıyorum ayrıca uyumluluk ayarlarında win98 i seçtim birde oyuna girmeden önce ağ kablosunu çekiyorum nerdeyse oyunu bitirmek üzereyim sonunda çözdüm :D

• buarada sistemim
    WinXp Pro SP2
    Amd Athlon dual core 2.71 Ghz
    GeForce 8500GT 512Mb
    3.0 gb RAM
    Satılık donanım ürünleri
    No time for feeling sorry, I got here on my own
    I won’t ask for mercy, I choose to walk alone
  • valla dostum ilk başta bende öyle oynuyodum aşırı kasma vardı ilk başta akıcı fakat sonra sonra aniden kasmalar oluyodu ancak yukarıda belirttiğim ayarları yaptım şuan çok akıcı şekilde oynuyorum gram takılma yok
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.