Şimdi Ara

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ(exe vb.) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
434
Cevap
2
Favori
176.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna giriyorum. start career e giriyorum test lap başlıyor 4-5 saniye sonra oyun yanıt vermiyor. uyumluluk modunu windows 98 e xp ye hepsine tek tek alıyorum 4-5 saniye sonra oyun yanıt vermiyor.

bu sorunun cevabını bilen varsa lütfen yardım edebilir mi?

Orijinalden alıntı: blackenedd

quote:

Orijinalden alıntı: by_the_king

quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

beyler bendeki sorun tam ekran olmuyor.22inc monitor kullanıyorum neden tam ekran olmuyor fikri olan var mı?

OPTİONSA gel oradan windowed war of yap..

sağolasın.

Bişi Değil..:D

İyi eğlenceler..!

İsterseniz siz bana klasörü rar olarak rapide upload edin, bende rahat rahat oynayayım yav

not:exe hatası alıyorum.

Orijinalden alıntı: tomb.raider

Bende nedense C:\users\KULLANICIADINIZ\Documents\NFS Shift klasörü yok. Bende mi bir sorun var yoksa bilgisayarda mı bir sorun var?

İsterseniz siz bana klasörü rar olarak rapide upload edin, bende rahat rahat oynayayım yav

not:exe hatası alıyorum.

Belgelerime gel orada nfs shift klasörü olacak..Onun içine atacaksın..
  • bende exe hatası alıyorum acil yardım ati kartlarda hep sorun var heralde bende açılmadı

Orijinalden alıntı: OzanSRC

@by_the_king
    Hadi canım nerden de duydun bunu bu devlet sırrıydı halbuki

Nvidia'nın paranın kuvvetiyle bütün oyun firmalarını satın alıp kendi kartlarına göre optimize yaptırdığını yedi cihan biliyor be

İşte bu yüzden Ati akıllanıp biraz para yedirene kadar Nvida'yı tercih edeceğim

Arkadaşım,Bunu bilmeyen kaç kişi var biliyormusun..Sen biliyorsun diye herkes biliyor anlamına gelmez..

• quote:

Orijinalden alıntı: nettlemarten

bende exe hatası alıyorum acil yardım ati kartlarda hep sorun var heralde bende açılmadı

Aslında ATI nin bi suçu yokmuş..EA ATI ye göre yapmamış..Ama gelen patch te herşey gidecek..

fakat şimdi de yarışın başında oyundan atıyor daha oyunu goremeden yine attı

Orijinalden alıntı: nettlemarten

buraya mesaj yazdıktan sonra crack klasorundeki tum dosyaları atım oyuna ve pshx midir nedir onu duzgun yuklemek lazım oyuna girdim

fakat şimdi de yarışın başında oyundan atıyor daha oyunu goremeden yine attı

Verdiğim dosyayı at ondandır..

ama şimdi çalıştı fakat bu sefer yarış başlamıyor surekli baştaki video donup duruyo off ne oyun ya

indirmesi bi dert yuklemesi bi dert çalıştırması bi dert oynaması bi dert

oynayamadık hala ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NETMAR -- 22 Eylül 2009; 0:17:49 >
  • Arkadaşlar ben çok garip hatalar alıyorum. Gerçi bazıları çözülmüş ama çözülemeyenler de var. Birincisi oyunun ayarlarını full yapmazsam test yarışına başlamadan önceki videoda takılıyor. Ayarları full yapsam da yapmasam da loading esnasında hoparlörlerden önce garip robot sesleri gibi sesler ve ardından 2-3 saniye süren tiz bir ses geliyor ve oyundaki bütün ses gidiyor. Oyundan cıkıp winampta şarkı açınca da sarkıda bikaç saniye sonra aynı sesleri cıkartıyor ve ses kesiliyor ayrıca bu sorun bilgisayarı resetlemeden de gitmiyor. En garip sorunum ise loadinglerin 6 ay kadar sürmesi ve yarıstan önceki videolarda yaklasık 30 saniyelik takılmalar yaşamam. Karanlık gökyüzü çözülmüş o yüzden onu sormuyorum bile. Sistemimle oyunu full açıyorum yaklasık 20-25 fps arası alıyorum net fps mi fraps açtıktan sonra yazarım. Sorunlarıma bir cevabı olan ya da benimle aynı sorunları yasayanlar varsa lütfen yazsınlar.

• Beyler birisi şu oyundan atmaması için graphicsconfig.xml bu dosyayı bi upload edebilirmi..

İlk sayfada olan dosya r_apid'dden verilen yani link ölmüs galiba lütfen arkadaslar bi yardımcı olabilirmisiniz..

NFS SHİFT İ ÇOK BÜYÜK İSTEKLE ALMIŞTIM AMA BU GÜN BİR TÜRLÜ OYUNA GİREMEDİM DAİMA Shift.Exe Hatası yapıyor.
    SERVİCE PACH 3 yüklü XP bi yardım eli uzatırsanız sevinirim. Msn adresim emre_khy@hotmail.com yardımlarınızı bekliorum ...

Şimdiden Teşekkürler...

Orijinalden alıntı: LsR

Beyler birisi şu oyundan atmaması için graphicsconfig.xml bu dosyayı bi upload edebilirmi..

İlk sayfada olan dosya r_apid'dden verilen yani link ölmüs galiba lütfen arkadaslar bi yardımcı olabilirmisiniz..

arkadaşım alttan tireyi sil düzelior...
  • Physx i kurdum Nvidianın sitesinden ve ilk sayfadaki graphconfigi kopyaladım , girmeden atma olayı düzeldi ve oynayabilidim , yalnız hayatımda grafikleri bu kadar iyi olup da oynanışı böyle rezalet olan bir oyun görmemiştim , arabadaki yönlendirme hacıyatmaz gibi sürekli arkayı sağa sola sallıyor , GRID in oynanışı + Bunun grafikleri olsa tam istediğim şey ortaya çıkarmış...

• oyun gelmis gemis en iyi araba yarisi oynama sekli daha yolun basinda oldugun icin araba modifiye yapip daha ilerledikten sonra araba kullanma seklin daha guzellesecek
  • Arkadaşlar bu başlık hataların ve çözüm yollarının paylaşıldığı başlık. Lütfen oyun iyi olmuş ya da kötü olmuş gibi fikirlerinizi oyunun ana başlığından paylaşın ki burada sorunlarına cevap bekleyen insanların işi görülsün.
  • Bu oyuna gridden iyi demek ne oyunculuğa ne de insanlığa sığar , arcade desen eywallah ama arcade de değil , hacıyatmazcılık gibi birşey , Trac.C. ESPyi ve ek kontrolleri kapattım bir nebze olsa daha iyi oldu ama yine de aracın tepkileri çok anormal , genelde yön tuşlarıyla merkezden sağa sola salınım hareketi yaptırabiliyorsun , precise bi hakimiyet kurmayı başaramadım... ( Precise ın türkçesini tam bulamadım , keskin falan diyebiliriz ) , belki de oyunun standart klavye kalibrasyonu bozuktur , bu arada oyunun grafikleri şu ana kadar gördüğüm en iyisi yarış oyunları arasında , arka camlardaki yansımalar , araç modellemesi ve AA uygulaması alanında bence mükemmel , CMR Dirt2 gelince grafik olarak Shift i geride bırakırsa da sürpriz olmaz tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 22 Eylül 2009; 13:05:33 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.