Şimdi Ara

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ(exe vb.) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
2
Favori
175.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GHOST RECON

full ekran yapamadım bunun bir çözümü varmı arkadaşlar..........

video ayarlarında 57-58 gibi seçenekler var o seçeneğin altında window mode on off gibi bişey vardı sanırım off olanı seç tam ekran olur..
  • teşekkür ederim deneyeceğim....
  • oldu ben denememiştim on pozisyonunda diye meğer off yapmak lazımmış tekrar teşekkürler dostum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.M.U.R

mrblar...ikinci sorundakine benzer bir sorun var oyunumda ama araba , yol filanda gözükmüyor...kamera acılarını degiştirdigimde dikiz aynasından arka taraf gozukuyor , ibreler ve harita da gözüküyor ama araba , yol ve gözyüzü yine gözükmüyor...acaba çözümü var mı ? tesekkurler

Bi ekran kartının son sürümünü indir..Ekran kartın ATI mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Evet ya, ne varsa NVIDIA da var, ATI neden hep böle geç kalıp millet hevesini aldıktan sonra ya sürücü çıkarıyor ya da fix anlayabilmiş değilim. Sanki haberleri yok oyunların çıkacağı günden. Kaldı ki bu tip firmalara oyun 1 ay belki de daha fazla zaman önceden yollanır testler için.

Evet..Haklısın Ama bence oyunlar atiyi pek düşünmüyor..

PATCH ATI KULLANICILARI İÇİN GELİYOR:

NFS Shift in bazı ekran kartlarında problem yaratması üzerine EA oyuna bir patch hazırlamaya karar verdi. Oyunun bazı ATI ve nVidia kartlarda oynanmaması üzerine bu patch bir fix olarak düşünülebilir.

EA ve AMD forumlarında ATI kullanıcıları ekran kartlarında NFS Shift i oynayamadıklarından bahsediyorlar. nVidia kullananlarda fazla bir problem yok ama ATI kullanıcıları fazlalıkta. EA neden böyle bir hata yaptı bilemiyoruz. Ama bu patch de tüm NFS severler Shift i açıp oynayabiliceklerdir.

Yani Sorun ATI ekran kartında kesinlikle değildir..Bu %100 EA nın yapmış olduğu hatadır.!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Valley -- 21 Eylül 2009; 14:28:16 >

• quote:

Oyunu win98/me uyumluluk modunda çalıştıran arkadaşlar emin olun yarım performans alıyosunuz, CPU çekirdeğinizin tekini kullanıyor oyun o moda geçince. Bu moda geçmenize kesinlikle gerek yok Windows 7 ve XP SP 3 de ATI ekran kartı ile denenmiştir, siyah gökyüzü felan olmuyor.

@murat708, dostum Nvidialar da genelde sorun yok kaldıki zaten herşey HIGH olarak oynuyosun sen SS den belli. Nvidia da oluyomu bilmiyorum ama o verdiğin ayarlardan Shadow'u low yapıp dene bakalım atıyomu oyun, çünkü bende nezaman ayarları high tan aşağa çeksem atıyor, High yapınca sorun yok.

Ati de problem olduğu kesin, çünkü Demosu bile aynı hatayı yapıyor oyunun, ilaçla felan alakası yok.

@Hobar, arkadaşım psyhx den kaynaklanıyor kararma olayı, Nvidia dan son sürümü yada oyunun DVD sindeki sürümü kurabilirsin.

@melihcan00, gfrafik ayarlarını full yap oyna arkadaşım hepsi bu.

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ(exe vb.)

Oyuna hiç giremeyen, yada girince oyundan atan, oyuna girmeden pencere modu açıp kapamak isteyenler, BELGELERİM içindeki NFS SHIFT klasöründeki xml dosyasını resimde verdiğim gibi yapsın, sadece çözünürlük kısmını kendi ekran çözünürlüklerine göre değiştirsinler.

Dosyanın bi espirisi yok sadece herşeyi HIGH moda alıyor, eğer oyuna girebiliyosanız direk grafik ayarlarından kendinizde high yapabilirsiniz. Tabi ekran kartı düşük/orta olanlar benim gibi :), herşeyi high yapınca anca max 7-8 FPS veriyor haberiniz olsun.

ATI kullanıcıları eğer ati tray tool veya benzeri bişey kullanıyosanız, Geometry Instancing parametresini bulup eğer OFF ise enabled yapsınlar, oyun içindeki YIRTILMALAR, görüntünün abuk subuk çıkması, dağa tepe yerine uçan arabalar görmemizin sebebi bu parametre.

KISACA YAZAYIM

1.İlacın sorunu yok, sağlam ;)
    2.Muhakkak oyun DVD sindeki phsyX i yükleyin.
    3.Ayarları HIGH yapın.
    4.Yama haftaya geliyor ATI ler için. Kaynak Link

Oynamaya devam. :) Bu yazdıklarım ATI için, NVIDIA da bilmiyorum durum nedir.

Düzeltme:İmla.

Bu moda geçmenize kesinlikle gerek yok demişsin..Vistada denememişsin..yani adamlar siyahmı oynasın vista işlemcileri patch gelene kadar mecbur geçecek!

• beyler bendeki sorun tam ekran olmuyor.22inc monitor kullanıyorum neden tam ekran olmuyor fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

beyler bendeki sorun tam ekran olmuyor.22inc monitor kullanıyorum neden tam ekran olmuyor fikri olan var mı?

OPTİONSA gel oradan windowed war of yap..
  • Arkadaşlar benim gibi ATI kullananları şaşırtabilir.!

Nvidianın neden tüm oyunları çalıştırdığını buldum..

Nvidia Firmalarla anlaşıyor..(rockstar gibi)..Ve ATI nin atağını durdurmak için sponsor oluyor..Çoğu Oyunlarda nvidia için yapılıyor..Hatta Çoğu oyunda grafikler felan nvidiada daha iyi gösteriyor..Anca böyle Fix patch felan çıkıyor işte ATI kullanıcıları için..

BakalıM ATI bu olaylara nasıl bir son verecek..Büyük bir gözle bekliyorum..Sizlerinde Yorumlarını Bekliyorum
  • @by_the_king
    Hadi canım nerden de duydun bunu bu devlet sırrıydı halbuki

Nvidia'nın paranın kuvvetiyle bütün oyun firmalarını satın alıp kendi kartlarına göre optimize yaptırdığını yedi cihan biliyor be

İşte bu yüzden Ati akıllanıp biraz para yedirene kadar Nvida'yı tercih edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

@by_the_king
    Hadi canım nerden de duydun bunu bu devlet sırrıydı halbuki

Nvidia'nın paranın kuvvetiyle bütün oyun firmalarını satın alıp kendi kartlarına göre optimize yaptırdığını yedi cihan biliyor be

İşte bu yüzden Ati akıllanıp biraz para yedirene kadar Nvida'yı tercih edeceğim

bence sadece para yedirmeyle alakası yok gibi... kartın tüm işlem gücünü göstermesi için farklı yazım gerekiyor olabilir.. sonucta shaderları nvidia da 1 e 1 iken atide 1 e 5 kanal şeklinde çalışıyor... nasılki 4 çekirdekte 2 çekirdek çalışmaz yada tam 4 katı perf vermez ise atidede bunun benzeri bir durum olabilir... tabi atıyorum... sonucta oyun yapımcısı veya gpu cpu vs. için yazılım yapan birisi değilim ama eh işte derecesinde yazılımdan anlarım.. eğer ati kartlar için ek bir zaman gerekiyortsa nvidia ya göre adamlar hiç uğraşmıyor olabilir de...

• quote:

@Hobar, arkadaşım psyhx den kaynaklanıyor kararma olayı, Nvidia dan son sürümü yada oyunun DVD sindeki sürümü kurabilirsin.

nvidia phyhx güncel kurulum dvd sindekinden daha güncel bir sürüm indirdim yine aynı hata. ilk loading ekranından sonra ekran kararıyor. ayrıca ana konuda full ayarlarda atinin 3870 ile oynayan da var 4870 le oynayamayan da. bu tamamen oyunun odunluğu atinin sürücü güncellemesi ile olacak iş değil.
  • arkadaslar ben sorunumun cozumunu buldum shadows off degil sorun cozunurluktenmis 1376x bilmem kac yapinca low medium high fark etmes oyundan atmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_the_king

Bu moda geçmenize kesinlikle gerek yok demişsin..Vistada denememişsin..yani adamlar siyahmı oynasın vista işlemcileri patch gelene kadar mecbur geçecek!

Windows 7 de ve XP de denedim kesnlikle siyah felan olmuyor gökyüzü, dediğim gibi win98/me yaptığınızda alt-tab ile geçin görev yöneticisinden işlemci kullanımına bakın. Tek çekirdek kullanıyor win98/me yapıldığında.
  • arkadaslar bide az once oyuna girdim yukarida dedigim seyi yaptim olmadi kendi kafasina goremi haraket ediyor diyordum ama onu denerken klavye ve mouse ile denedim ama normalde oyundan atarken direksiyon vardi yani direksiyon yuzunden olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_the_king

quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

beyler bendeki sorun tam ekran olmuyor.22inc monitor kullanıyorum neden tam ekran olmuyor fikri olan var mı?

OPTİONSA gel oradan windowed war of yap..

sağolasın.
  • quote:

Piayasa da da bu rld den başka sürüm yok ne işse, ripler bile ondan yapılma. Başka zaman bi sürü release çıkar bu sefer çıkmadı.

ben bugun aldım oyunu kurdum sorunsuz açıldı
    dvd yi takıyorum direk kuruluyor eski undergraund kurulumları gibi
  • Arkadaşlar çözünürlüğü 1280x720 yapmama rağmen yine kendisini 1440x900 çözünürlüğe alıyor.Oyunu yeniden başlattım sorun yine devam ediyor.Her seferinde eski default ayarlarına geri dönüyor.Bunu nasıl çözeriz arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakarya16

s.a. arkadaşlar herkezin bayramını kutlarım öncelikle...

Benim pc de 8800gts ve 2 gb ramim var.

-ekran kartı driver ı son sürüm
    -sorunlarla alakalı yöntemleri de uyguladım ama gene de aşağıdaki resimlerdeki gibi görüntüde problemler var

http://img10.imageshack.us/i/nfssi.jpg/

http://img59.imageshack.us/i/nfsshift.jpg/

-acaba sorun torrentten indirdiğim oyunun iso su ile mi alakalı ?

yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler

arkadaşlar benim yazdığım bu sorunlar bütün özellikleri full açmamla düzeldi ne oyundan atıyor ne de siyah ekran var.

• Elinde Çalışan düzgün bi CRck olan var mı acaba?
    Ana menuden sonra Loading de tıkanıp kalıyo sistem Ekran Kartı Radeon 3850 , ondan mı acep_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .: mds :. -- 21 Eylül 2009; 21:31:47 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.