Şimdi Ara

NFS Shift 2 vs GT5 vs Forza 3 & reality (video karşılaştırma içeride) kararı siz verin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
6.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç grafikleri olarak yanına dahi yaklaşamaz.Herhalde poligon sayısı olarak gt5'de ki araçlar 3-4 kat üstündür..
     NFS Shift 2 vs GT5 vs Forza 3 & reality (video karşılaştırma içeride) kararı siz verin
  • evet sonynin dediği gibi araç olarak gt aşmış bir boyutta, gerçekten bazı noktalarda yuh diyor insan, yağmurlu monza pistinde honda nsxe önden bakıyorum baya baya gerçek yapmış adamlar......
  • Misal şu fotoya bakın gerçekten farkı var mı?
     NFS Shift 2 vs GT5 vs Forza 3 & reality (video karşılaştırma içeride) kararı siz verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 10 Nisan 2011; 20:48:27 >

• Gran Turismo'nun yanına sırf isminden yararlanılıp yapılmış, beterden de beter şu shift'in adını bile yazmam. Bir de grafik karşılaştırmışlar utanmadan ya... peeehh...
  • rx8 ha nası genel anlamda drift- genel kullanımda? s2000 alır gibi bunu
  • Şu araç grafikleri ve ışıklandırma varken başka bir oyunun ismini ağzıma almaya utanırdım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

evet sonynin dediği gibi araç olarak gt aşmış bir boyutta, gerçekten bazı noktalarda yuh diyor insan, yağmurlu monza pistinde honda nsxe önden bakıyorum baya baya gerçek yapmış adamlar......

Bunun gibi mi?
  • Evet aynen öyle olay aşmış durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Şu araç grafikleri ve ışıklandırma varken başka bir oyunun ismini ağzıma almaya utanırdım...

hangi oyun ki bu

• GT'de ki grafikler insanı ayrı bir havaya sokuyor tabi ki ama yarış oyunlarında illa grafikte önemli değil ama Shift tabi ki GT ile kıyaslanamaz .
  • poligon sayısı bakımından elbette gt5 çok daha üstün.

ama shift 2 de ki grafikte yabana atılacak cinsten deği demek istiyorum.

ilk oyuna göre bayağı geliştirdiler grafikleri

evo far grafiği

ilk oyundaki 14 gen farlar yok en azından

• 2 sinide oynayan arkadaslar oyunu takım tutar gibi tutmadan Ne güzel artılarını eksilerini olması gerekenleri yazıyorlardı yine tartısma cıkaracak o iyi bu iyiye yönelmiş yazılar bana göre Nfs shift2 ile bir adım attı , geliştirmeye devam ederlerse neden olmasın
  • ben shift 2 yi fazla beğenmedim bide ea açıklama yapmıştı bu kadar araç gereksiz biz forza ve gran turismo yu yeriz vs
    bu oyun gran turismo yanından bile geçemez forza da dahil buna
    bu oyun pc ye çıkması ile iyi bence
    ps3 te gt5 varken
    xbox da forza varken shift 2 ye bakan fazla olmaz

not:
    oyuna beğenmemem ve forza ve gt5 ile karşılaştırmamam benim düşüncemdir oyunu elbet beğenenler vardır ve gran turismo ve forzadan daha çok zevk alanlar vardır buna saygı duyarım bu sadece benim düşüncemdir ve gt5 ve forza yı beğenmeyenlere çok iyi bir alternatifdir
  • şunu söyleyeyim.

shift 2 gamepad yada klavye ile oynarsanız bu oyun gerçekçi olmaz.

ben dfgt ile 900 derece ayarlı olarak oynuyorum kontroller mükemmel.aracın verdiği tepkiler harika.ilk oyundaki gibi kıçı başı oynamıyor arabanın ve her virajda o kayma lastik sesini duymuyorsunuz.

ama pc nin git si yada forzası shift tir bana göre
  • Yalnız gece yarışındaki gölge ve ışık oyunları hiçbir oyunda görmediğim kadar gerçeğe yakındı shift 2 de....Ayrıca bildiğim kadarıyla bugüne kadar ki ilk dashboard yansıması cama bu oyunda var. Gran Turismo sürüş fiziği-otomotiv dünyası-grafik bu 3 detaya yoğunlaştığı için diğer oyunlarla arasını açıyor. Shift 2 nin de amacı bir yarışçının yarışırken ki yaşadığı atmosferi yansıtabilmek onlarda buna yoğunlaşmışlar. Ama illa ki bir kıyas yapacaksam Shift 2 yi kesinlikle ve kesinlikle shift 1 ile kıyaslarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

2 sinide oynayan arkadaslar oyunu takım tutar gibi tutmadan Ne güzel artılarını eksilerini olması gerekenleri yazıyorlardı yine tartısma cıkaracak o iyi bu iyiye yönelmiş yazılar bana göre Nfs shift2 ile bir adım attı , geliştirmeye devam ederlerse neden olmasın

Bunu benim gibiler çıkarıyor kusura bakma. Ben Shıft 2 sadece kontrollerinin zorlugu yüzünden begenmeyip takasladım belki bazı arkadaşların dedigi gibi direksiyonla daha iyi olabilir. Gt5 tartışmasız en üstün oyun, shıft 2 kontrollerde daha iyi olabilseydi iyi bir alternatif olabilirdi.
    Kokpit ten kamera baya güzel, oyunu aceleye getirmeseler her yıl bir oyun çıkaracagız diye çok daha iyi bir oyun ortaya çıkar. gt5 kaç yılda çıkdı hala çok eksikleri var. Ama bütün eksiklerine ragmen lider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 10 Nisan 2011; 21:47:12 >

• benimiçin Ridge Racer tek geçerim zevk konusunda ( Grafik konusunda kime hangisi iyiyse o'dur)
  • kaç sene sürmesine rahmen eksikleri var ama kimse bu kadar detaya girmiyor çünkü kimse gran turismo ya harcanan zamanı harcayamaz gran turismo ya bu kadar harcandığı halde yetmedi bu kadar detay kusursuz olması için daha fazla zamana ihtiyaç var
  •  NFS Shift 2 vs GT5 vs Forza 3 & reality (video karşılaştırma içeride) kararı siz verin

Yavrum nsx.
  • Gt5 5 senede yapildi shift 2 1 senede ,karsilastirirken bunuda goz onunde bulundurun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.