Şimdi Ara

NFS Shift 2 vs GT5 vs Forza 3 & reality (video karşılaştırma içeride) kararı siz verin (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
6.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yeasen

biri grafik mi dedi?

alın size shift 2

NFS Shift 2 vs GT5 vs Forza 3 & reality (video karşılaştırma içeride) kararı siz verin

NFS Shift 2 vs GT5 vs Forza 3 & reality (video karşılaştırma içeride) kararı siz verin

full dtayda çekilmiştir.

şimdi bu grafik gerçektem mükemmel kimse bu ss'lere laf edemez.Özellekle araç grafikleri mükemmel.

foto realistik aynı gt5 de ki gibi.

şimdi bunu görüpte bu oyunun grafikleri kötü demeyin be kardeşim.

bu ss'ler rahatlıkla gt5 ile yarışır

Grafikler kendi çapında iyi sayılır, bence shift grafik yönünden iddalı değil ve GT ile karşılaştırılamaz bile, bu resimler photomode ise yani en kaliteli hali ise bir de GT5 photomode resimlerine bakalım

Bakmak isteyen olursa devamı burada http://forum.donanimhaber.com/m_48042816/tm.htm

• Fotomod ve ekrandan alınan resimlere güvenmemek lazım, NFS Shift 2 hakkında daha sağlık fikir sahibi olmak için direck feed görüntüler ya da direk kendi gözlerimizle görmemiz gerçek durumu ortaya koyar.

Shift 2 çıkışından önceki şaaşalı videoları, EA'nın gaza getirici açıklamaları ile kendisini konsol sim'leri arasında çok iyi bir pozisyona gelecekmiş gibi yapsa da, maalesef bunlar blöf çıktı. Oynanışından zevk alanlar olabilir, hatta grafiğini beğenenler olabilir ama bu sınıfta yarışacaksanız çok sayıda araç ve event'iniz, yarış dünyasının detaylarının sunulduğu içeriğe sahip olmanız lazım ki, NFS Shift 2'de bunların hiç birisi yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 11 Nisan 2011; 10:32:00 >
  • ben ps3 cafeye g27 simulasyonla bi oyun alıcam gt5 mi alsam nfs shift 2 uns. zevkini başlangıçtan itibaren versin malum müşteri param gidiyor bu oyun sıkıcı der bölüm atlamaz kalkar gider uygun oyun hangisidir ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaos680

ben ps3 cafeye g27 simulasyonla bi oyun alıcam gt5 mi alsam nfs shift 2 uns. zevkini başlangıçtan itibaren versin malum müşteri param gidiyor bu oyun sıkıcı der bölüm atlamaz kalkar gider uygun oyun hangisidir ???

Shift 1 ve 2 yi topla bir gt5 çıkmaz, şöyle bişey var GT de açarsın hızlı oyun modunu kafeye gelenler rahatça oynar, shift okadar garip ve saçmasapan bir oyun ki Gt nin ustası olmama rağmen arabayı kıullanmakta zorlanıyorum, fizik diye bişey yok uzay mekiği modunda arabalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: kaos680

ben ps3 cafeye g27 simulasyonla bi oyun alıcam gt5 mi alsam nfs shift 2 uns. zevkini başlangıçtan itibaren versin malum müşteri param gidiyor bu oyun sıkıcı der bölüm atlamaz kalkar gider uygun oyun hangisidir ???

Shift 1 ve 2 yi topla bir gt5 çıkmaz, şöyle bişey var GT de açarsın hızlı oyun modunu kafeye gelenler rahatça oynar, shift okadar garip ve saçmasapan bir oyun ki Gt nin ustası olmama rağmen arabayı kıullanmakta zorlanıyorum, fizik diye bişey yok uzay mekiği modunda arabalar.

shift 2 gerçekten güzel değil xboxta denedim belki güzel olur diye tessallation bile kurtaramadı

• Shift ve Gt5 'i oynamış biri olarak ;
    Shift de araç dışı kamerası'dan oynadığınızda dönüşlerde arabanın kenarlarının görünmesi gt5 göre daha gerçekçi.Gt5 de kenarları göremiyorsunuz araba dümdüz gidiyor gibi gözüküyor..Shift +1
    Gt5 sanki oyundan öte bir otomobil bilgi ansiklopedisi gibi. Arabaların videolarını seyredip tarihçesi hakkındaki bilgileri okuyup bir otomobil prfoesörü olmanız içten bile değil. otomobil kütüphanesi dehşet gerçekten..Gt5 +2
    Shift ..otomobiller daha kıvrak oyun çok daha eğlenceli,sıkılmadan daha uzun süre oynayabiliyorsunuz Shift +1
    Gt5 de grafikler shift e göre çok daha ayrıntılı renkler daha canlı ..Gt5 +1
    Gt5 in ses i dts , yani dd e göre daha kaliteli, 5+1 de oynadığınızda arkadaki arabaların sesleri arka hoperlorlerden çok net geliyor.Shift de (ps3,pc) ses dolby digital ve ses gerçekten gürültülü. Efektler birbirine karışmış durumda ..Gt5 +1
    Shift de bütün arabaların iç kamerası mevcut.. Shift +1

Aklıma gelenler bunlar kısaca her iki oyunun birbirlerine göre üstünlükleri var. Shift 2 unleashed i yeni sip. ettim. Gelince ekliyeceğim..

• +1

quote:

Orijinalden alıntı: badocan

Shift ve Gt5 'i oynamış biri olarak ;
    Shift de araç dışı kamerası'dan oynadığınızda dönüşlerde arabanın kenarlarının görünmesi gt5 göre daha gerçekçi.Gt5 de kenarları göremiyorsunuz araba dümdüz gidiyor gibi gözüküyor..Shift +1
    Gt5 sanki oyundan öte bir otomobil bilgi ansiklopedisi gibi. Arabaların videolarını seyredip tarihçesi hakkındaki bilgileri okuyup bir otomobil prfoesörü olmanız içten bile değil. otomobil kütüphanesi dehşet gerçekten..Gt5 +2
    Shift ..otomobiller daha kıvrak oyun çok daha eğlenceli,sıkılmadan daha uzun süre oynayabiliyorsunuz Shift +1
    Gt5 in ses i dts , yani dd e göre daha kaliteli, 5+1 de oynadığınızda arkadaki arabaların sesleri arka hoperlorlerden çok net geliyor.Shift de (ps3,pc) ses dolby digital ve ses gerçekten gürültülü. Efektler birbirine karışmış durumda ..Gt5 +1

Aklıma gelenler bunlar kısaca her iki oyunun birbirlerine göre üstünlükleri var. Shift 2 unleashed i yeni sip. ettim. Gelince ekliyeceğim..

• quote:

Oyundan anlamıyosunuz, shiftte 50 60 ara varken GT5 te 250 premium 750 tane küsürde standart araba var.

shift2 yi GT5 in yanında oyun diye bakmam, çöp kralı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 6 Haziran 2011; 13:07:46 >

• quote:

quote:

Oyundan anlamıyosunuz, shiftte 50 60 ara varken GT5 te 250 premium 750 tane küsürde standart araba var.

shift2 yi GT5 in yanında oyun diye bakmam, çöp kralı

Yazdıklarımı tam anlamıyla okumamışsınız anlaşılan. 2.ci satırda gt5 deki arabaların zenginliğinden zaten bahsetmişim. Ltf. yazdıklarımı tekrar okuyup ona göre yorum yapın ..

• Shiftte tüm arabalarda kamera olması +1 puanmı veriyor ben ona takıldım? 40 50 araç var zaten, bence sen 2 oyunu tam anlamıyla oynamamışsın
  • quote:

Shiftte tüm arabalarda kamera olması +1 puanmı veriyor ben ona takıldım? 40 50 araç var zaten, bence sen 2 oyunu tam anlamıyla oynamamışsın

İç kamera ile oynamaya alışınca gt5 de tüm arabalarda bu özelliğin olmaması beni üzdü , o yüzden böyle (duygusal) bir yorum yapmışım sanırım.Arabaların çeşitliliği açısında kıyas edilemez gt5 in üztünlüğü.Keşke gt5 de de bütün arabalarda olsa bu özellik. Hepsinde yok malesef. o +1 i sayma sen..:)
  • gt5 tartısılmaz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.