Şimdi Ara

NFS RUN ÇOK İLGİNÇ BİR KASMA SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

8 GB RAM

1 GB NVIDIA 128 Bit DDR 3 GT 540 M

Orjinal olarak aldım NFS RUN ' ı fakat ayarları bile düşürsem kasıyo ... Bu nasıl mümkün olabilir ki ?

"..!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

Cevabı ekran kartında ara derim
    128 bit kart bir de üstüne mobil..

Bu kadar kötü mü bu ekran kartı ? Yandık o zaman

Ekleme: Bide benim işlemcim i5, ram'im ise 6gb. Senin makine, havada karada bu oyunu.

Arkadaşa'da cevabım, ben gt420 ile medium-high arası 720p'de oynuyorum. Gram kasıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 20 Kasım 2011; 16:21:12 >

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Alakası yok. Nvidia kontrol panelinden "tercih edilen grafik işlemcisini, "yüksek performanslı nvidia işlemcisi" yap. Çoğu oyunda bunu yapıyor.

Ekleme: Bide benim işlemcim i5, ram'im ise 6gb. Senin makine, havada karada bu oyunu.

Arkadaşa'da cevabım, ben gt420 ile medium-high arası 720p'de oynuyorum. Gram kasıntı yok.

Ben de ona şaşırdım çünkü ekran kartımın iyi olduğunu biliyorum arkadaş o kadar kötüleyince

Driver güncel arkadaşlar birz daha kurcalayıp geri dönüş yapıcam cevaplar için teşekkürler

• Son driverı kurdum ... Sanırım oyun hala çalışmak için intel hd graphicsi kullanıyo yoksa böyle kasılmasının imkanı yok bildiğin araba gitmiyo PC ye format atsam acaba düzelir mi ?? Çünkü pese de ne yaptıysam NVIDIA ekran kartımı gösteremedim ... Offf offf ....
    Daha Fazla Göster
  • Bakın ben Ati Mobility Radeon HD5650 ile 1366x768 çözünürlükte (aa ayarını bulamadığım için bilmiyorum) Vsync açık tüm ayarlarda MEDIUM da 30-31 FPS yi zorlayacak derecede akıcı oynuyorum oyunu. Üstelik işlemcim i7 falan değil AMD. Kullandığım laptop Acer Aspire 5552G.

Furkan Güneş
    "İnandığım gibi yaşıyorum"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Bakın ben Ati Mobility Radeon HD5650 ile 1366x768 çözünürlükte (aa ayarını bulamadığım için bilmiyorum) Vsync açık tüm ayarlarda MEDIUM da 30-31 FPS yi zorlayacak derecede akıcı oynuyorum oyunu. Üstelik işlemcim i7 falan değil AMD. Kullandığım laptop Acer Aspire 5552G.

Hocam ben hiç oynayamıyorum ilk mesajda yazdığım sistemle ... Sorun nerde hala çözemedim ...

Furkan Güneş
    "İnandığım gibi yaşıyorum"
  • quote:

Alakası yok. Nvidia kontrol panelinden "tercih edilen grafik işlemcisini, "yüksek performanslı nvidia işlemcisi" yap. Çoğu oyunda bunu yapıyor.

Şimdi hocam o dediğiniz ekran kartlarının 8800gt'yle bile yarışamayacağını bilen bilir.
    O yüzden bana göre kötü çünkü 8800gt 4 yıllık bir kart..
    Ben sırf bu durumdan dolayı fazla bir şey beklemezdim..
    Yoksa oyununu göre ve kapattığınız ayarlara bağlı olarak akıcı oynatabilir orasını bilemem..

• quote:

quote:

Şimdi hocam o dediğiniz ekran kartlarının 8800gt'yle bile yarışamayacağını bilen bilir.
    O yüzden bana göre kötü çünkü 8800gt 4 yıllık bir kart..
    Ben sırf bu durumdan dolayı fazla bir şey beklemezdim..
    Yoksa oyununu göre ve kapattığınız ayarlara bağlı olarak akıcı oynatabilir orasını bilemem..

Sorun ne bilemem ama bu kadar kasması normal değil ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghimco -- 20 Kasım 2011; 23:43:30 >

• Hocam denedin mi bilmiyorum ama windowsu yenileyebilirsin mesela..
    Uğraştırabilir ama en azından sorunun windowstan mı ya da değil mi olduğunu öğrenirsin.
    Şimdi bir hata için windows kurulur mu denebilir ama o da bir seçenek..

Hocam denedin mi bilmiyorum ama windowsu yenileyebilirsin mesela..
    Uğraştırabilir ama en azından sorunun windowstan mı ya da değil mi olduğunu öğrenirsin.
    Şimdi bir hata için windows kurulur mu denebilir ama o da bir seçenek..

Sorun bence şurda hocam her nekadar oyunu çalıştırırken GT 540 M seçsem bile sanırım oyun tümleşik INTEL HD ile çalışıyo çünkü ayarları low bile yapsam aynı derecede kasıyo böyle saçma bi olay olamaz :S Yani demek istediğim olay ayar kısmakta bile değil diyorum ki acaba bi format atsam mı çünkü PES 12 yi bile GT 540 M ile oynayamıyorum ...
    "..!"
  • Hocam bende amd a6 4 çekirdek işlemci amd 6540 g2 ekran kartı var oyunda donma sorunu sıfır ama araba gitmiyor sanki. oyunu kurdum ve sildim. senın sıstemle bu oyun nasıl oynanmıyo anlamıs degılım onu da. bir oyunu oynamak için daha ne gerekir ki?

senın problemın ekran kartı ıle alakalı bellek yetmıyor olabılır kartın tahmınım budur. kolay gelsin

Ömrümüzü yedin nfs
  • Sorun yaşayanlar benn gibi window 7 64 bit kullananlarıdr büyük ihtimal...forumlarda cok okudum 64 bitte sorun var die...32 bite gectm oyunu bitirdim...gerci yıne kasıodu şehir içi yarışlarda...işlemci 2.9 x2 amd ekran 512 9800 gt 4 gb ram...32 bitte 3 gb ye indi :D...ben o oynatmama sorununu valla 32 bie gecisle cozdum

64 bit için----http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-285.79-beta-driver.html

32 bit için ----http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-32bit-285.79-beta-driver.html

bu driveri kurun...beta 285.79 beta meta ama oyunu uçurdu adeta....bunları yaparken nette gitti duzeltemedım bı turlu...internete baglı degılken oynuorum oyunu onunda bi etkısı vardır herhalde..ama 30 fps yi gordum ya artık gam yemem :))

ben cozumu boyle buldum bence nvdianın bu son driverinde sorun var....beta 79 u kurun bakalım duzelcekmı o düşük fps sorunu....64 bit kullanıpta oyunu oynatmaayacak kadar kasan veya ses onden gelıp goruntu arkadan gelen arkdaslarda 32 bite gecip o sorunu duzeltmıstm...32 bittede düüşük fps vardı onuda beta driverle hallettim..

deneyin bakalım inşallah olur....

bu arada düşük fps de yavas yavas oynadıgımdan bu 30 fps de arabaın kontrlou bı haylı zor gelıyor... en dusuk 17 fps yi gordum suan ortalama 25 falan oynanıyor.

ati ciler için bilmıyorum napcaz...onlarda beta bulrsa denesin

• arkadaşlar oyun 4 çekirdek işlemci haricinde (Athlon X II serisi yada dual core serisi örneğin E6300) kasıntı sorunu yaratabiliyor... (pc - driver - chipset - anakart - işletim sistemine göre değişiklik gösterebilir ancak genel olarak yaşanan bir kasma sorunu mevcut) kasıntı sorunu yaşayan arkadaşlar oyun içerisinde ayarlardan audio bölümü altında pc performance sekmesinin high de olduğunu göreceklerdir... onu low a alırsanız kasılma sorunu %75 oranında ortadan kalkıyor... daha önce yazıldıysa afbuyrun... arkadaşın dual core 6300 de aynı sorun mevcuttu araştırıken keşvettim... herkese saygılar...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.