Şimdi Ara

NFS RUN ÇOK İLGİNÇ BİR KASMA SORUNU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARKADAŞLAR , dediğiniz çözümleri deniyorum ama olmuyor.

core i7 işlemci , 6 gb ram , windows 64 bit ve 1 gb 128 bit NVDIA 425m ekran kartım var.
    --- Programa sağ tıklıyorum ama dediğiniz gibi "yüksek performanslı nvdia ile çalıştır" gibi bi seçenek yok.
    --- Nvdia masaüstü yöneticisinden kullanılacak ekran kartını otomatik seç yerine Nvdia yaptım yine değişen bişi yok.
    --- En nihayetinde oyun içerisinde tüm görünü ayarlarını low yapıp , vsync'de off yapıp anca oynayabiliyorum.

bu özelliklerde bi bilgisayarda şu oyunun bu kadar düşük modda çalıştırabilmek üzücü.gerçek bu mu yoksa çözüm önerisi olan var mı :((( ?
    ama sistem gereksinimlerinde hd 4000 serisi ve 9800 istiyor benim ekran akrtım ise 3000 serisi oyun çalışırmı??
  • oyunun başlangıcındaki kaçıs sahnesinde dahi hiç bişey yapamıyorum! oyunu o kadar yükledim ama daha oynayamadım bile. ekran kartından mı kaynaklanıyo? ATI RADEON 512 MB - AMD TURION ULTRA - 4GB RAM ???
  • Arkadaşım sen en iyisi driverleri silip tekrar kur birde game booster indir ordan aç oyunu.Rahatlama olacaktır belki güncellerken hatalı güncelleme yapmışsıdır kaldır ve doğru driveri indir kur bide game boosterdan açtınmı iş tamamdır.
    Intel Core i7-6700 @3.40GHz | Zotac AMP! Edition Nvidia GeForce GTX 1070 |ASRock H170 Pro4/Hyper| 16GB-DDR4-2133MHz | 1TB 7200RPM WD Blue+1TB Hitachi 7200RPM HDD+2 TB Western Digital Harici | Windows 10 Pro | 35 MBit
    TürkNet
  • walla benım tek sorunum virajı alamıyorum arabayla bir de cok fazla kasmıyor ama takılıyormus hissi veriyor
    oyuna başlamadan önce oyunu yüksek performansa alıyorum.

TOSHIBA L 750D
    WINDOWS 7 64 BIT HOME PREMIUM İŞLETİM SİSTEMİ
    AMD Phenom™ II Quad-Core Mobile Processor
    6 GB DDR3 1333 MHZ
    2GB PAYLAŞIMSIZ AMD Radeon™ HD 6310 EKRAN KARTI
    1.5 GB PAYLAŞIMSIZ ATI Radeon™ HD 4250 Graphics EKRAN KARTI
    640 GB 7200 RPM HDD

Orijinalden alıntı: ghimco

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Bakın ben Ati Mobility Radeon HD5650 ile 1366x768 çözünürlükte (aa ayarını bulamadığım için bilmiyorum) Vsync açık tüm ayarlarda MEDIUM da 30-31 FPS yi zorlayacak derecede akıcı oynuyorum oyunu. Üstelik işlemcim i7 falan değil AMD. Kullandığım laptop Acer Aspire 5552G.

Hocam ben hiç oynayamıyorum ilk mesajda yazdığım sistemle ... Sorun nerde hala çözemedim ...

aynen katılıyorum bende toshiba L750 D var. AMD A6000 işlemci ile saat sabahın 04.10 u cok akıcı oynamaya basladım makına oyunu ucurmaya basladı 31 FPS yi rahat görüyorum. tabii 2 gb paylaşımsız ekran kartını da unutmamak gerekıyor.

yalnız birşey sormak istiyorum arabayı ne zaman değiştirebiliyoruz acaaba bendeki m3 ü perte ayırdım da

• Kardeşim oyunu orjinal almışsın . bir kaç sorum olacaktı sana. multi oynamak için bende netten cd key satın aldım ve originden oyunu indiriyorum multi oynamak için sabırsızlanıyorum ama multi oynayan hiç kimsenin yorumunu alamadım . interntte hiç bir yerde multi oynayanlar adına bir gurup felan görmedim. sen oynuyorsan eğer bi kaç sorum olacaktı sana.

• Bendede buna benzer bir sorun var sistemim
    intel core i5-2450 m
    8 gb ddr3 ram
    2 gb nvidia geforce 630 m ekran kartı
    kuzenim de bu özelliklerde bir laptop aldı bide onun ekran kartı 1gb atı
    benimki 2gb acaba nvidia denetim masasından bir ayar mı yapılması gerekiyor
    zaten oyunu seçip yüksek performanslı nvidia işlemcisi yapıyorum ama genede en yüksek ayarlarda fps 20 nin altına düşebiliyor lütfen yardım edin
  • Eğer yakınlarda combofix adlı programını kullandıysan ondan olabilir.Combofix tarama yaparken optimus'un driverlarını siliyor.Bu da oyunlara girerken ekran kartına geçişi engelliyor.Onboard olarak çalışıyor ekran kartı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.