|
Selam arkadaşlar. Pc de oyun oynamak istediğimde hiç bir problem olmadan oyuna giriyorum. Oynamaya başlıyorum ve ilk başta yağ gibi akıyor. 15-20 dk sonra bir anda inanılmaz derecede donmaya-takılmaya başlıyor. Oyun oynanılmaz bir hale geliyor. Ve bu durum oyunun ana menüsüne dönsem de devam ediyor. Menüde seçenekler arasında geçiş yaparken bile işkence çekiyor gibi hareket ediyor. O sırada Alt-Tab ile masaüstüne baktım. Mouse bile takılıyor. Oyunu kapattığım zaman herşey normale dönüyor. Sistemi formatladım düzelmedi. Win 10 dan 11 e geçiş yaptım düzelmedi. Anti-virüs programları ile tam tarama yaptım virüs falan da yok. Ekran kartı driverı güncelledim olmadı.Eski bir sürüm yükledim yine olmadı. Ekran kartı kablolarını söküp tekrar taktım. Yine işe yaramadı. Sistem bilgilerim imzada yazıyor. Oyunu kaldırmıyor olması falan mümkün değil. Bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun olurum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derXum -- 1 Mart 2023; 18:1:5 > |
|
İşlemci : AMD - Ryzen™ 9 5950X | Ekran Kartı : Asus Rog Strix RTX 3080 OC | Monitör : LG UltraGear™ 27" 27GN950-B 4K 144 Hz 1 Ms Nano IPS Gaming | Anakart : Asus Rog Crosshair VIII Formula | Ram : Gskill Trident Z Neo 64 gb(4x16GB) 3600 MHZ CL16 | SSD : Samsung 980 Pro 500GB 6900/5000MB/s PCI-e 4.0 NVMe M.2 | SSD : XPG 2TB GAMMIX S50 5000/4400MB/s PCI-e 4.0 NVMe M.2 | Kasa : Asus GX601 ROG Strix Helios Black | Sıvı Soğutma : Asus Rog Strix LC360 | Fan : 7 x Cooler Master MF120 Halo ARGB | PSU : Asus Rog Thor 1200w 80+ Platinium RGB | Kulaklık : Corsair Void Pro RGB Wireless Dolby 7.1 | Klavye : Steelseries Apex 7 | Mouse : Steelseries Rival 650 | Mouse Pad : Steelseries QcK Prism Cloth XL | Hoparlör : Logitech Z207 Bluetooth®
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı