Şimdi Ara

Nexus 4 , Xperia , S III arasında kaldım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni telefon alacağım 1500 lira maximum bütçem var. S III ve Xperia P arasında kararsız kaldım. İşlemciye ve fiziksel donanıma önem veren biriyim almışken iyi birşey olsun diyorum. LG Normalde pek sevmem fakat arkadaşlar Nexus 4 ü çok öneriyor çünkü güncellemelerinden Google sorumlu olacakmış buda en az 2.5 yıl güncelleme alacağını gösteriyor. ABD'de 299 $ ve 399$ dolar civarı satılmaya başlanmış ama sanırım Türkiye'de Aralıkda çıkacak .. Sizce bu telefonu beklemelimiyim ? Türkiye'de 1500 lira üzerinde olma ihtimali var mıdır ? Yada 1000-1500 civarı önerebileceğiniz telefon var mı yoksa Nexus 4 ü bekleyeyim mi ?

• Öneride bulunacak yok mu ? Başka önerilerede açığım..
  • ya dalgamı geçiyorsun kafamı buluyon kıyasladığın telefonlara bak Allah aşkına
    o senin nexusla kıyaslayıp kararsız kaldığın telefonlar doğan görünümlü şahin'e benzer nexus'un yanında. Android kullanacaksan nexus alacaksın, ayrıyetten sana şunuda söylim lg'nin donanım kalitesi bir çok telefon markasına nal toplatır haberin ola (bunlar düşüncelerim değil bizzat gerçeklerdir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 18 Kasım 2012; 1:02:56 >
  • Bence nexus 4 ü bekle güncellemeri alırsın kafan rahat olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama dediğim gibi bütçem 1500 lira maximum onuda hesaba kattınız mı ? 1500 ün üstünde gelme ihtimalide var. Her nekadar Amerika'da Türk parasına göre 600-700 lira civarı olsada burası Türkiye
  • aceleniz yoksa bence bekleyin. Nexus 4 ün geliş fiyatını görmüş olursunuz. Ayrıca bu süre içinde S3 ün de fiyatı biraz daha düşebilir.

herkes Nexus 4 cok iyi süper kesin alınır diyor ama Galaxy Nexus cıktıgında da böyle olmustu ve hala da iyi bir telefon olmasına ragmen fazla satamadı :(

ben de bir nexus kullanıcısı olarak Nexus u öneririm. Önerdiginiz telefonların arayüzleri cok farklı. Deneyip görmenizde fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

ya dalgamı geçiyorsun kafamı buluyon kıyasladığın telefonlara bak Allah aşkına
    o senin nexusla kıyaslayıp kararsız kaldığın telefonlar doğan görünümlü şahin'e benzer nexus'un yanında. Android kullanacaksan nexus alacaksın, ayrıyetten sana şunuda söylim lg'nin donanım kalitesi bir çok telefon markasına nal toplatır haberin ola (bunlar düşüncelerim değil bizzat gerçeklerdir)

nexus hariç lg'nin donanımları kof donanımdır. donanım var, ama yazılım sıfır. o yüzden bana göre lg samsung'un eline su dökemez. ama nexus 4 alınabilir. sonuçta yazılımına lg karışmayacak. bir de s3 nexus 4'ten daha güçlüdür. hani donanım kıyaslaması yapıyorsun ya, ondan dedim.

edit: ha bir de galaxy nexus'tan s3'e geçtim. nexus'u s3 yapamazsın ama s3'ü nexus yapabilirsin. güncellemeleri de nexus'tan en geç 1 2 hafta sonra alırsın. donanımın da verdiği avantajla daha hızlı bir telefonun olur. ben s3'ü s3 romlarıyla kullanıyorum, çünkü nexuslar daha boş geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler Bing -- 19 Kasım 2012; 3:44:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nexsus u bilmem ama s3 bence mükemmel ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 4 ü bekleyin derim ben.lg donanım olarak telefonlarını çok iyi üretir fakat yazılım desteği vermezdi.Ancak nexus modelleri aynı zamanda google a da bağlı olduğu için güncelleme işi de rahat olucaktır.s3 ü nexusla karşılaştırmanız bile hata bence.donanım olarak s3 den daha iyi.ayrıca saf android ile geliyor yani bu da telefonda androidden başka ağırlık yapacak birşey yok demek.hem s3 ün desteği s4 çıkınca ufak ufak kesilmeye başlar.xperia s de aynı şekilde desteği belli bir süreden sonra kesilir.bence nexus 4 ü bekleyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.