Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra’nın ekranı iPhone 14 Pro Max’i geride bırakıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S23 Ultra’nın ekranı iPhone 14 Pro Max’i geride bırakıyor
    Samsung kısa süre önce Galaxy S23 serisi altında Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 telefonlarını piyasaya sürdü. Geliştirilmiş yazılım, artan kamera performansı ve kullanıcı deneyiminin daha fazla öne çıkarıldığı bu telefonlar ekranları ile de son derece başarılı duruyor.

Yakın tarihli bir iddiaya göre, Galaxy S23 Ultra’nın ekranı sadece piyasadaki en iyilerden birisi değil aynı zamanda enerji tüketiminde de son derece başarılı. Hatta son rapor, S23 Ultra'nın ekranı iPhone 14 Pro Max’ten daha az enerji tüketiyor.

Galaxy S23 Ultra'nın ekranı daha verimli

Samsung Galaxy S23 Ultra’nın ekranı iPhone 14 Pro Max’i geride bırakıyor
    Samsung, halihazırda telefon piyasasındaki üreticilere AMOLED ekran tedariği sağlıyor ve Apple da bunlardan birisi. Ancak görünüşe göre Samsung, kendi AMOLED ekranını yaparken malzeme seçiminde farklı bir yola izlemiş gibi. Aktarılanlara göre S23 Ultra daha önce görmediğimiz benzersiz bir OLED malzeme seti kullanıyor. Bunun basit bir "M11" ve "M12" malzeme sınıflandırması olmadığı belirtiliyor. Yapılan analizlere göre S23 Ultra’da RGB’nin dalga boylarında optimizasyona gidilerek daha fazla verimlilik sağlanmış.

Ayrıca Bkz.Samsung, akıllı telefonlarına ChatGPT gibi bir yapay zeka ekleyebilir

iPhone 14 Pro Max gibi M12 tabanlı panellerle karşılaştırıldığında, Galaxy S23 Ultra'nın ekranı aynı parlaklık düzeyinde daha az enerji tüketiyor. Bu arada S23 Ultra'nın ekranının daha kıyaslamada kullanılan telefonlardan daha büyük olduğunu da belirtelim.

Tüm bu faktörler göz önüne alındığında, Samsung ekran konusunda çıtayı biraz daha yükseltmiş diyebiliriz. Galaxy S23 Ultra'da donanımsal olarak büyük bir yükseltme olmasa da, bu küçük yükseltmeler optimize edilmiş yazılımla birleştirildiğinde daha üst seviye kullanıcı deneyimi elde ediliyor.

• İkiside benim için çöp depremde anladım 120w şarj la tlf aktif kullanabildim. Samsung ve iphone cular 2 saat şarjda beklediler. Ben 15 dk full. Xiaomi candır. Black shark 4 cihazım.

Samaung ve iphone Bu tlf sahipleri prizleri işgal etti. Birde hırsızlık olur diye kuru kalabalık etti okulda. Tam bir çöplük cihazlar. Şarjım gidiyoe diye kullanamıyorlar ekranı parlaklığını kısıyprlar. Ben 15 dk şarjımı yapıp arabama geçtim. Birde typ cden yiğenimin iphone şart ettim.

Beni sormuş aşağıdaki: Ben gerçekleri yazan adamım.

• İkiside benim için çöp depremde anladım 120w şarj la tlf aktif kullanabildim. Samsung ve iphone cular 2 saat şarjda beklediler. Ben 15 dk full. Xiaomi candır. Black shark 4 cihazım.

Samaung ve iphone Bu tlf sahipleri prizleri işgal etti. Birde hırsızlık olur diye kuru kalabalık etti okulda. Tam bir çöplük cihazlar. Şarjım gidiyoe diye kullanamıyorlar ekranı parlaklığını kısıyprlar. Ben 15 dk şarjımı yapıp arabama geçtim. Birde typ cden yiğenimin iphone şart ettim.

Beni sormuş aşağıdaki: Ben gerçekleri yazan adamım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 16 Şubat 2023; 14:42:34 >
  • kartalaraz kullanıcısına yanıt
    Sen kimsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hey gerçekleri yazan adam 👋 telefonun markasını yazmamıştın editten önce onu sordum sadece.

• Bende s 21 ultra var, kardeşimin xiaomi mi 10t ile yan yana koydum, xiaomi daha canlı, beyazlar daha beyaz gibi geldi bana. Bu daha kaliteliyi neye göre söylüyorlar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Araz gerçeği yazarken düşünmen gereken ayrıntılar var

• Bu ekranlar sarjına göremi değerlendiriliyor İphone ekranı tamam parlakta gözü rahatsız eden bi parlak son seviyede kullanamıyorsun parlaklığı samsungda aynı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    Beyaz için bir şey diyemem, lakin diğer renklerde amoled daha canlı görünüyor. Bunun sebebi de samsung'un kendi telefonlarında vivid yani abartılı renkler kullanmasıdır.

• inan fark etmez.

ama güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stableRevulation -- 16 Şubat 2023; 21:19:30 >

Sadece Xiaomi hızlı şarja sahip telefonlar üretiyor gibi yazmışsınız. Burdaki problem Apple ve Samsung'un üretmemesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    Renklerdeki abartı mevzusunu televizyonda da yapıyor, o yüzden sony almıştım.
    Ekranı yapıyor ama abartı renk olayını sevmedim.
    Kötü değil tabiiki ama iki telefonu yan yana koyunca ben xiaomi diyorum :D

gören de her gün deprem oluyor sanacak

• Parası iPhone ve Samsun'a yetmeyenlerin kendi cihazlarini ovmek için bir tek depremi kullanamdiklari kalmıştı. O da oldu. Artık bu yorumdan sonra deprem.kusagi olsun Xiaomi ye geçiyoruz. Bir kere deneyip ne kadar rezalet, çöp cihazlar olduğunu görmüştüm ama deprem riski yüzünden bu çöp Çin markalarina katlanacagiz ne yapalım.

• Nereye baksam S23U vs ip14promax kapışması. Oysa hepimiz kardeşiz Samsung Galaxy S23 Ultra’nın ekranı iPhone 14 Pro Max’i geride bırakıyor (şaka şaka samsung > all Samsung Galaxy S23 Ultra’nın ekranı iPhone 14 Pro Max’i geride bırakıyor )

• Bu cihaz 15 serisi ile karşılaşacak

• Farklı açılardan ekrana bakarken de renklerin aynı şekilde görünmesine göre. :) Bana göre de Mi10T ekranı fena değil ama az ekrandan iyi anlayan biri baksın, rahatsız oluyor. :)

• sarj işi cazibeyi kaybettiriyor ama samsung tasarımı güzel olmuş

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt

Monitörün icindeki renklerden biri olan mavinin oranını azaltan bir teknoloji kullanıyor Samsung. Göz sağlığı için maviyi azaltınca hafif bir sarımtırak renk oluyor beyazlar. Ayarlardan kapatabiliyorsun diye biliyorum bi bak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.