|
Next Sosyal ağı 1 milyon kullanıcıyı geride bıraktı

-
-
İletişim ve propaganda bakanlığının botlarını da saydılar herhalde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
noldu ya yerli ve milli yazmıyo :D
Ben next sosyal'e girdim ve üyeyim. Bu haberi okuduktan sonra baktım ki donanımhaber'in platformda hesabı yok. Hem haberinin yapılıp hem de üye dahi olunmaması, "zorunluluk" durumunu çağrıştırıyor. Haksız mıyım acaba? Hem yerli milli üstüne haber ama üye dahi olunmamış. Ama X platformunda kaç tane hesap var bir baktım şaşırdım. Lütfen eleştiriye açık olup, iyiye doğru ilerleyelim.
-
muhalifler girebiliyor mu?
-
Trollere talimat versen 1 ayda 10 milyon kullanıcı bile yaparlar
-
👎
-
Ben üye oldum çok da sevdim. İnsanlar buraya yanlı olduğunu düşündüğü için uzak duruyor. Ancak sanıyorlar ki kullandıkları sosyal ağlar yanlı değil.
1 WhatsApp instagram Facebook yahudi bir kişi olan mark tarafından yönetiliyor. İçine koydukları algoritmalarla Filistine destek veren paylaşımları sildiler. Göz göre göre soykırımı insanların gözünde normalleştiren 3 yapı.
2 reddit burası sjw woke bir yönetime sahip özellikle lgbt ve ateizm konusunda çok hassaslar. R turkeyi yöneten modlar İslama küfür edilen yazılar 3000 beğeni alır silmezler. Celal şengör için kötü bişey yaz hemen banlarlar sudan. Reddit eski modları atıp İslam düşmanı sjw woke bir yönetim getirdi oraya.
3 Twitter burası amerikan sağı tarafından yönetilir. Sjw woke karşıtı trumpı lider yapan olmuşumdur.
Bence bunlar içinde en en en iyisi en azından next sosyal.
Bir de next sosyale girenler daha önce hiç sosyal medya kullanmamış olanlar oluyor. Böyle çok yorum gördüm mesela iki çocuk annesi bir kadın üye oluyor çünkü küfür yok hakaret yok herkes gün boyu ayet hadis kuran paylaşıyor.
İkinci güzel yanı ise insanı günahlardan uzak tutması. Ben burda zina içerikli veya küfür içerikli bir yorum hiç okumadım.
-
Bot falan değil girerken isim soyisim ve cep no istiyor. Emin ol twitterdan çok daha gerçek insanlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LuckyNack5
Ben next sosyal'e girdim ve üyeyim. Bu haberi okuduktan sonra baktım ki donanımhaber'in platformda hesabı yok. Hem haberinin yapılıp hem de üye dahi olunmaması, "zorunluluk" durumunu çağrıştırıyor. Haksız mıyım acaba? Hem yerli milli üstüne haber ama üye dahi olunmamış. Ama X platformunda kaç tane hesap var bir baktım şaşırdım. Lütfen eleştiriye açık olup, iyiye doğru ilerleyelim.Bir haber sitesinin ki Donanımhaber artık bu vasfı ne kadar taşıyor tartışılır, haberini yaptığı her bir sosyal platforma üye olması gerektiği sonucunu nereden çıkardınız?
Bahsettiğiniz "zorunluluk" durumu esas o zaman ortaya çıkmaz mı?
-
10 dk dayanabildim. Çok fazla fetö soslu fikirler vardı ve yapay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperince -- 17 Ağustos 2025; 12:19:0 >
Benim Dh hariç hiçbir sosyal çöplüğe üyeliğim yoktu.Burası seviyeli bir yer olduğu için üye oldum.
Mesajınızdaki tespitlere katılıyorum.
-
Ağzı bozuk küfürbazlar bu platformu sevmezler.Çünkü doğru dürüst karşı cevap vermekten uzak olmaları dolayısıyla küfürle karşılık veriyorlar.
Dh içerisindede bu tipler maalesef azımsanmayacak kadar varlar.
Site yönetimi bunları temizlemekten itina ile kaçınıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 17 Ağustos 2025; 12:33:35 >
-
Çok fazla taraflı algı haberi vardı sildim. Güncel teknoloji haberi neredeyse yok maklube sever bi tip var o açmış sadece. Düzgün insanların sayısı artarsa belki şans veririm tekrar ama bu haliyle manipülasyon yuvası.
-
habersizce üye edilmiş olma ihtimalin yok mu?
-
Hayır peki sizin soykırım sever mark zuckerberg in face insta ve whatsapına habersizce üye edilmiş olma şansınız var mı? Çünkü biliyorsunuz siyonistler kendilerinden olmayanlara goyim diyorlar ve sizin olan herşeye bu baba vaadedilmiş hak diyerek çökebilirler. Mantık ve çıkarımlarınız dahil...
Haklısınız. Yerli forum sitesi, yabancı sosyal medya platformlarında hesap açıp paylaşım yapıyorsa; yerli sosyal medya platformunda da hesap açıp paylaşım yapmalıdır. Aksi halde art niyet aranmalı.
Şu platformu belki hiçbir zaman kullanmayacağım ama sonuna kadar, canı gönülden destekliyorum.
Çünkü insanların kendilerini rahat hissettikleri, aynı dünya görüşünü, aynı fikirleri paylaştıkları diğer kullanıcılarla sosyalleşecekleri bir platform olarak büyüyeceğini düşünüyorum.
İşte bu yüzden, fikirlerine dayanamadığınız, dünya görüşünüzle uyuşmayan kişilerin bulunduğu platformlardan, para verdiğiniz halde içeriğine katlanamadığınız servislerden kendinize uyan alternatiflere yönelin lütfen.
Sadece kalanları rahat bırakın ki kalanlar da sizi rahat bıraksınlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 17 Ağustos 2025; 12:52:44 > -
Aynen katılıyorum.
Ama konudaki trollerin yorumlarından anlaşıldığı üzere çok güzel oldu bu uygulama. İnşallah kısa sürede 10 milyonu geçip tüm İslam aleminin kullandığı bir uygulama olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
İletişim ve propaganda bakanlığının botlarını da saydılar herhalde
|
Trollere talimat versen 1 ayda 10 milyon kullanıcı bile yaparlar
|
noldu ya yerli ve milli yazmıyo :D
|
Ben üye oldum çok da sevdim. İnsanlar buraya yanlı olduğunu düşündüğü için uzak duruyor. Ancak sanıyorlar ki kullandıkları sosyal ağlar yanlı değil.
1 WhatsApp instagram Facebook yahudi bir kişi olan mark tarafından yönetiliyor. İçine koydukları algoritmalarla Filistine destek veren paylaşımları sildiler. Göz göre göre soykırımı insanların gözünde normalleştiren 3 yapı. 2 reddit burası sjw woke bir yönetime sahip özellikle lgbt ve ateizm konusunda çok hassaslar. R turkeyi yöneten modlar İslama küfür edilen yazılar 3000 beğeni alır silmezler. Celal şengör için kötü bişey yaz hemen banlarlar sudan. Reddit eski modları atıp İslam düşmanı sjw woke bir yönetim getirdi oraya. 3 Twitter burası amerikan sağı tarafından yönetilir. Sjw woke karşıtı trumpı lider yapan olmuşumdur. Bence bunlar içinde en en en iyisi en azından next sosyal. Bir de next sosyale girenler daha önce hiç sosyal medya kullanmamış olanlar oluyor. Böyle çok yorum gördüm mesela iki çocuk annesi bir kadın üye oluyor çünkü küfür yok hakaret yok herkes gün boyu ayet hadis kuran paylaşıyor. İkinci güzel yanı ise insanı günahlardan uzak tutması. Ben burda zina içerikli veya küfür içerikli bir yorum hiç okumadım. |
Bir haber sitesinin ki Donanımhaber artık bu vasfı ne kadar taşıyor tartışılır, haberini yaptığı her bir sosyal platforma üye olması gerektiği sonucunu nereden çıkardınız? Bahsettiğiniz "zorunluluk" durumu esas o zaman ortaya çıkmaz mı? |
Keşke programın adını makarna koysalarmış😂
|
Ben next sosyal'e girdim ve üyeyim. Bu haberi okuduktan sonra baktım ki donanımhaber'in platformda hesabı yok. Hem haberinin yapılıp hem de üye dahi olunmaması, "zorunluluk" durumunu çağrıştırıyor. Haksız mıyım acaba? Hem yerli milli üstüne haber ama üye dahi olunmamış. Ama X platformunda kaç tane hesap var bir baktım şaşırdım. Lütfen eleştiriye açık olup, iyiye doğru ilerleyelim.
|
Tamam işte ne güzel buraya zaman harcamayın. Gidin o platformda (dondurma) yalamaya devam edin.
|
Fişlenmek istiyorsanız kullanın 😂😂
|
Benzer içerikler
- spotify link kısaltma
- en iyi hava durumu uygulaması
- instagram aktiflik kapatma
- berlin 2. sezon ne zaman
- netgsm tarifeler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X