|
Next Sosyal ağı 1 milyon kullanıcıyı geride bıraktı (5. sayfa)

-
-
👏👏👏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İşin ucunda muazzam paralar var.
Bakalım Milyarderler Listesindeki Miktar ve Konum, ne gibi sonuçlar doğuracak?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yahu teknolojik haberlere takılalım değişiklik olsun dedik. Buranında sosyal medyadan farkı yokmuş. İlla her yerde iki kutuplu siyaset üretip kavga hırıltı çıkarmak zorunda mısınız? Konu a iken bakmışsın z tartışılıp ordan kaşıyıp gerginlik çıkarılıyor. Yahu zaten şartlar ortada hepimiz gergin ve ruh sağlığı bozuk insanlar olduk. Gerçi suç benim gibilerde niye yorumları okuyorsun ki. Habere bak geç. Kusura bakmayın .🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Büyük resmi gören ilkokul mezunu AKP seçmeni ya da trollü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerçekten merak ediyorum keşke bağımsız ve tarafsız bir anket yapılsa "Kişisel verilerinizin hangi serverlarda (Türkiye yada yurtdışı mesela İsviçre) tutulmasını ister,daha güvenli bulursunuz?" diye ve sonuçları toplumun büyük çoğunluğunun pozitif baktığı mesela Japonya yada Güney Kore gibi ülkelerde bağımsız ve tarafsız olarak değerlendirse ne olurdu diye.
_____________________________ -
Bu ulkede itibar kazanmak icin heykel uretmeniz gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pikachu ile birlikte zıplayanlara yasakmış.
By lock 2.0 loading
Yarın iktidar değişince Bylock kullananlarla aynı yere göndermesinler...
Burası Türkiye...
Herşey mümkün...
-
10 bin gerçek kişi ya vardır ya yoktur.
Çekemeyen ekotroller anten taksın.
_____________________________ BMW 320i First edition M Sport -
Haydi hep beraber üye olup Free İmamoğlu (İmamoğlu' na özgürlük ) kanalı açalım. Bakalım kanal kaç saniye sonra kapatılacak Tarafsız sosyal medyanızda
Ne demiş Joven Bey; Yönetim tarafından alt kültür tiplemeler temizlenmeliymiş, konuşmayı bilmeyenlerin forumda yeri yokmuş, Özür dilerim Joven Bey varlığımızla sizin elit dünyanızı kirlettiğimiz için affedin bizleri
Böyle bişey yaparsanız sizi ancak kutlarım. Çünkü düşünce özgürlüğüdür. Ancak suçlar kanıtlandıktan sonra yaparsanız üzülürüm. Çünkü bu ülke hırsızlar yüzünden bu halde her ne kurumda partide olursa hırsızlığın karşısındayım.
Yetim hakkı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kardeşim telefon no zorunlu diyoruz. Twitter da bu yok. Yani o 1 milyon kişinin 1 milyon tel no var. Almanyada falan katılmak isteyip mesaj gelmediği katılmayanlar da var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Next verilerinizi kullanır çalar yayınlar bence bulaşmamalısınız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X