|
Bildirim

|
PS4 oyunları PS5 cihazlarda desteklenmese ne olurdu mesela?
İnsanlar sadece PS5 için çıkan oyunlar için yeni nesil konsola geçer miydi? Firmalar böyle alımlı laflar ile insanların gözünü boyamayı çok seviyor ama sanırım en başarısız PS nesli bu nesil gibi duruyor. |
|
|
GTA 6’ya yatıp kalkıp şükretsinler. Oyunun fragmanı milyarlarca kez izlendi ve ilk önce PS5’e çıkacak. Haliyle şimdiden PS5 almaya başladı insanlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Milyon tane online oyun döşediniz sonucu bu olur tabi. |
|
PC mantığına karşı değilim hocam hatta PS3 oyunlarını bile çalıştırmasını isterdim açıkçası. Ne varki diğer bir konu yeni çıkan oyunların PS4'te çalıştırılmasına gerek yoktu bence. Sony muhtemelen pandemi ve stok sorunları nedeniyle ps5 alamayan kitleyi de es geçmemek için bu kararı aldı ama oyun yapımcılarını vurdu. Daha fazla maliyet ve zaman harcandı diye düşünüyorum. Bir diğer konu da remake/remastered adı altında yapılan saçmalıklar. Yani The Last of Us 2 için remake gereksiz mesela veya PS4 için çıkmış herhangi bir oyuna remastered yapmak bana çok mantıklı gelmedi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition |
|