Şimdi Ara

Newport Üniversitesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Newport Üniversitesi hakkında bilgi verebilecek olan var mı?Kadıköy'de kampüsü var..İnternet sitesine baktım ama pek aydınlatıcı gelmedi.Sadece reklam yapmışlar..Bu üniversiteye giden veya mezun olan var mı aramızda?

• boşuna aynı konuyu açmak istemedim belki bir bilen çıkar diye up'luyorum
  • Yök'ün tanımadığı bi kurum...Dolayısıyla herhangi bir ünv. denkliği söz konusu değil. Bitirince en fazla Bilge adam vs. kursları kadar bi + sağlar size... Para tuzağı bence...
  • yök yurt dışındaki hiç bir üniversiteyi tanımıyor ki. ayrıca bu yerin bilge adam'lan karşılaştırması çok saçma çünkü buraya herkes başvuramıyor sadece meslek liseliler,önlisans ve lisans eğitimini tammlayanlar başvurabiliyor. ayrıca buradan mezun olmak için toefl sınavından en az 173 puan almak gerekiyor ki bu da eğitimin kalitesini gösteriyor çünkü bu eğitimi "amerika da aldım" demek için bu sınava girmek gerekiyor. bünyelerinde dr. doçent ve prof.'lardan oluşan bir eğitim kadrosu bulunduğunu belirtiyor. kısaca amerikadan bir üniversiteden diploması ne kadar geçerliyse bunlarda o kadar geçerli.

NOT= NEWPORT İLE HİÇBİR İLİŞKİM YOKTUR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KADIKÖY NEWPORT ÜNİVERSİTESİ
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.