Şimdi Ara

GaziAntep Üniversitesi Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu sene sınava girecem hedefim Antep ortamı, okulu, şehri, dersleri nasıldır? gitmelimiyim? tavsiye edermisiniz?

• Okul hakkında zamanında ODTÜ'ye bağlı olduğunu biliyorum elektrik elektronik mühendisliğini internette övüyorlardı ama araştırmadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egitim zorluk durumunu bilmiyorum genel olarak zor derler fakat antep öğrenci için ideal bir şehirdir ev kiraları biraz pahalı üniversitenin çevresinde istemedigin kadar cafe var okula yakın avm var yeme içme çok ucuz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerlico kullanıcısına yanıt
    Odtü den ayrılalı çok oldu

Tüm bölümler %100 ingilizce, mühendislik olarak zor ve iyi bir eğitimi olduğunu biliyorum.

Öğrenci işleri ,ders seçme vs sıkıntılıymış mağduriyet olabiliyormuş

Şehir güzel git gide gelişiyor ancak suriyelilerin gelişi kötü etkiledi.

Gece 12 den sonra şehirde hayat olmaz Ramazan hariç

• Keşke bilsek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sene önce Gaziantep'e taşındım. Gaziantep çok kuru şehir, üniversite dışında yapılabilecek aktivite çok az. Genel olarak biraz pahalıdır. Yediklerinize dikkat etmezseniz çok çabuk kilo alırsınız. Ulaşımı iyi durumda. İnsanları hiç kibar değil ve gördüğüm kadarıyla esnafı yabancı gördüğü herkese kazık atma çabasında. Üniversitesi diğer çevre illerindeki üniversitelerden iyidir. Ama üç büyükşehir gibi şehirlerdeki üniversiteler ile karşılaştırırsak vasat kalıyor.
  • Üniversite çevresi ve karataş civarı şehir geneline göre yaşanılabilir olsa da diğer bölgeler vasat. Suriyeli derdinden cok antep insanı sıkıntı oluyor.

Onun dışında sahinbeyin belediyeciligi iyidir. Yol yapım çalışması bitmez. Şehirde trafik kültürü yoktur. Olur olmaz yere araba parkederler. Otopark yoktur fazla. Zaman zaman trafiği de deli eder adamı.

3 tane avm vardır bunlar ihtiyacını karşılar. Gezilecek yer daha cok tarihi yerler var. İlgini çekerse bazı büyük parklar da vardır.

Eğitimi cok bilmesem de mühendisliğinin iyi olduğu söylenir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marmara İstatistik Nasıldır?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • turaciokan T kullanıcısına yanıt
    Hocam durumu gayet güzel özetlemişsinde yaşanılabilecek en iyi yer Karataş mı dediniz yoksa ben mi yanlış anladım?
  • Neidüğüblrsz kullanıcısına yanıt
    En iyi yer karataş demedim ama düztepe, devlet hastanesinin oralar, güneş vs. Gibi yerlere göre daha iyi. Ha tabi ibrahimli çevresi daha iyidir ama bir öğrenci için karataş daha ideal bana göre hemde uniye yakın

• turaciokan T kullanıcısına yanıt
  • Mecbur kalmadıkça gidilmez

• Eğitimi çok kalitelidir. Ama öğrenci için pek yasanılacak yer gibi değil.
  • Ben GaziAntep'te 1 sene okuyup bıraktım üniversiteyi. Yeme içme uygun güzel yemekleri var her köşede dürümcü kebapcı var öğrenci için güzel birşey bence bu. Şehirde hava karardımmı hayat duruyor akşam 9-10 dan sonra insan kalmıyor belli başlı yerler hareketli oluyor sadece üniversite bulvarı avm çevreleri vs. Suriyeli çok o konuda diğer görüşlere de katılıyorum. Eğitim hakkında pek birşey diyemem ben hem okuyup hem çalıştıgımdan pek üni ile alakam olmadı:)
  • yabanci plaka gorduler mi trafikte cok sikistirirlar selector vs. yaparlar yemek bol lezzetli ama cilgin gibi kilo alabilirsin. onun disinda pek bir olay yok uni ile sosyallesebilirsin. bir de para bulani kirolasiyor cogu gorgusuzdur zengin adamlarin kari kiz ayagi cok olur.

• Nicklerimiz aynı

Hocam 10 yıldır antep te yaşıyorum genel olarak üstünden geçersem

Üniversite pek iyi değil hani ortamı kampüsü güzeldir ancak eğitim anlamında aynı şeyi söyleyemem

Şehirde sosyallik bakımından gerçekten 10 numara 5 yıldızdır

Son yıllarda aşıru gelişmiş durumda şehir

• .INFINITY. kullanıcısına yanıt
    hocam nerde sosyallesiyorsun az taktik ver.

• İnsanının büyük bir kısmını gözardı edersen Gaziantep fiziksel anlamda çok büyük gelişmiş ve yaşanılabilir bir şehir. Üniversitenin olduğu yerler şehrin çoğu yerinden daha iyi.Kafe alışveriş merkezi veya buna benzer konularda kesinlikle sıkıntı yaşamazsın.İnsanlarına gelince o da sana bağlı.İstemediğin adamla muhattap olmak zorunda değilsin. Suriyeliler son zamanlarda şehri bozdu ama hala gelişen ve rahatlayan bi şehir olduğunu düşünüyorum. Özellikle üniversite taraflarında hayat söylenilen kadar erken de bitmiyor. Her şey sana ve senin yaşam tarzına bağlı anlayacağın
  • .INFINITY. kullanıcısına yanıt
    hocam sosyallikten bunu mu anliyorsun allasen? neyse iyi sosyallesmeler sana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.