Şimdi Ara

TOBB Üniversitesi hakkında acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tobb işletme bölümü eğitim dilini türkçe olarak gördüm ama tamamen türkçe mi yani sadece ortak yıl mı türkçe bilen biri yazabilir mi acaba ?

• Hayir tam turkce degil. Yine bir hazirlik egitiminden geciyorsun, TOEFL vermen gerekli, bazi derslerin ingilizce bazilari turkce oluyor. Ortak yil derken ne demek istedigini anlamadim sanirim ortak egitimi kastettin. Ortak egitim 3,5 aylik staj olarak dusunebilirsin o arada ders gormezsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya şimdi ben işletme okuyacağım için ingilizce çok çok önemli yani diğer üniversiterlerde direk ingilizce olarak geçiyorda burda ingilizceyle ilgili bir sıkıntı olmaz herhalde ?
  • Okulun dil hakkindaki politikasi su sekilde:http://etu.edu.tr/c/index222d.html?q=Turkceegitim

Ama su sekilde diyim: Zaten TOEFL la bolume geciriliyor ki TOEFL i duymussundur. Hoca gerekli gordugu dersleri ingilizce gosteriyor. Bazi dersler full ingilizce oluyor bazilari turkce oluyor. Bence eksikligini hissetmezsin ama tabii karar sana kalmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://etu.edu.tr/c/index3663.html?q=isletme-mufredat
    Bu link isletme ders mufredati, parantez icinde ingilizce yazan dersler tam olarak ingilizcedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çelik.

http://etu.edu.tr/c/index3663.html?q=isletme-mufredat
    Bu link isletme ders mufredati, parantez icinde ingilizce yazan dersler tam olarak ingilizcedir.

U.i ve iktisat bölümü ders programında parantez içinde hangi derslerin ingilizce görüldüğü belirtilmemiş acaba %30 ingilizce kısmı bölüm derslerine değilde ingilizce dili ogretimine mi ayrılmış acaba.

• efesliefe E kullanıcısına yanıt
    Hayir iki bolumde de okuyan arkadaslarim var ve tamamen ingilizce bir cok dersleri var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk tercihim işletme olarak yaptım muhtemelen tutacak :)
  • O zaman simdiden okulumuza hosgeldin diyorum Hazirligi atlamak istersen simdiden biraz TOEFL calismaya baslamani tavsiye ederim. TOBB ETU 2015 girisliler konusunda gorusuruz o zaman seninle

• hazırlık atlamak istemiyorum. ingilizcem lisede gayet kötüleşti adam akıllı öğrenmek istiyorum. bide siz hazırlık okudunuz mu yani gerçekten faydası olur mu ? yani ingilizce kursuna gitmek daha mantıklı olmaz herhalde ?
  • Turkiyenin en kapsamli egitimini veren hazirlik zaten Tobb ETU nun sanirim. Sinavi da TOEFL zaten cogu kisi bilir bu sinavi. Ben ne arkadaslarimi gordum adam AF kurundan basliyor (en dusuk kur) bir hazirlik yilindan sonra TOEFL da akiyor gidiyor. Tabii bunun tam tersi durumda olanlar da var. Ama hazirlik egitimi de guzeldir o konuda suphen olmasin. Sadece is biraz da sende bitiyor demek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkey

Turkiyenin en kapsamli egitimini veren hazirlik zaten Tobb ETU nun sanirim. Sinavi da TOEFL zaten cogu kisi bilir bu sinavi. Ben ne arkadaslarimi gordum adam AF kurundan basliyor (en dusuk kur) bir hazirlik yilindan sonra TOEFL da akiyor gidiyor. Tabii bunun tam tersi durumda olanlar da var. Ama hazirlik egitimi de guzeldir o konuda suphen olmasin. Sadece is biraz da sende bitiyor demek istiyorum.

öyle masaüstü bilgisayarını sırtlayıp gelen oluyor mu ya
  • ben sırtlayıp gelecem :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.