Şimdi Ara

newegg.com ile ilgili..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

birkaç sorum olacaktı, yardımcı olabilirseniz sevinirim;

newegg.com sitesinden alışveris yapmayı düşünüyorum, siparişi ordaki bir arkadaşa yollayacağım o da buraya getirecek mümkünse. Bu siteye üye olmak istediğimde billing information kısmına amerika dışından adres yazamıyorum ve bu adresin kredi kartındaki adresle aynı olması gerektiğini söylüyor.. bu durumda TR de kullandığım kredi kartıyla (aslında garanti sanal kartla) alışveriş yapamaz mıyım? bu durumu nasıl halledebilirim?

bir de bilgisayarla beraber geren adaptör TR de kullanmaya uygun olur mu? (Acer 5672 modeli için) uygun deilse ne yapabilirim, alışveris sırasında böyle bir secenek var mı?

bildiğim bir maybera vardı burdan alışveriş yapan, özel mesajla ulaşmaya çalıştım ama mesaj kutusu doluymus iletilemedi..

Teşekkürler, iyi günler...

• quote:

Orjinalden alıntı: odchu

Selamlar,

bir de bilgisayarla beraber geren adaptör TR de kullanmaya uygun olur mu? (Acer 5672 modeli için) uygun deilse ne yapabilirim, alışveris sırasında böyle bir secenek var mı?

evet olurbu adaptörler hem 110 hem de 220 voltta çalışabiliyor.
  • quote:

...... ve bu adresin kredi kartındaki adresle aynı olması gerektiğini söylüyor.. .....

Bu bir güvenlik aşaması. Ve iyi birşey. Çünkü kredi kartı sahtekarlıkları genellikle bu yöntemle gerçekleşiyor.
  • quote:

Selamlar,

newegg.com sitesinden alışveris yapmayı düşünüyorum, siparişi ordaki bir arkadaşa yollayacağım o da buraya getirecek mümkünse. Bu siteye üye olmak istediğimde billing information kısmına amerika dışından adres yazamıyorum ve bu adresin kredi kartındaki adresle aynı olması gerektiğini söylüyor.. bu durumda TR de kullandığım kredi kartıyla (aslında garanti sanal kartla) alışveriş yapamaz mıyım? bu durumu nasıl halledebilirim?

bildiğim bir maybera vardı burdan alışveriş yapan, özel mesajla ulaşmaya çalıştım ama mesaj kutusu doluymus iletilemedi..

Teşekkürler, iyi günler...

Eğer öyle bi şart koşuyorsa sorun yaşayabilirsin..
    Bence en sağlamı arkadaşın kredi kartıyla alsın sen arkadaşına öde..
    Ben Neweg'den hiç ürün almadım ama Ebay'den bir sürü şey aldım..

• bende suan amerikadayim tr deki bir kart ile bu siteden alisveris yapamazsin ama burda madem arkadasin var onun mutlaka banka karti vardir kredi karti olmasi sart degil normal bankamatik karti olsun hesapta yeterli para olsun, arkadasin burdan siteye uye olur hangi modeli istiyorsan alir ve getirir bu kadar basit ama tavsiyem, simdi alma bende alacaktim burdakilerin elinde adam gibi makina yok neden diye sordum yeni islemcileri bekliyoruz eskiler satilmayacak onun icin getirmiyoruz suan stoklarimiz bos dediler, magazalara girdigim zaman 3 - 5 bilgisayar var , bence bekle
  • teşekkürler cevaplar için,

arkadaşımın orda gecerli ve adresi ABD de gözüken bi kartı olması gerekir değil mi? zannetmiyorum ama bir sorayım.. olsa bile hesabına para yollamak gerekecektir, bunu da fazla masraf cıkarmadan nasıl halledebilirim bilemiyorum :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odchu -- 8 Temmuz 2006; 10:47:46 >
  • quote:

teşekkürler cevaplar için,

arkadaşımın orda gecerli ve adresi ABD de gözüken bi kartı olması gerekir değil mi? zannetmiyorum ama bir sorayım.. olsa bile hesabına para yollamak gerekecektir, bunu da fazla masraf cıkarmadan nasıl halledebilirim bilemiyorum :/

Bu şart kanımca..
    Para yollama işini Moneyorder diye bi hizmetle halledebilirsin kanımca... WesternUnion Moneorder diye geçiyor sanırım.TÜrkiye'de de bu hizmeti veren bankalar var.
    Onlardan bilgi alabilirsin.
    Bir de aklıma gelen başka bir yol da laptop'ı Ebay üzerinden almak. Hiç denedin mi bilmiyorum ama Newegg.com'dan daha hesaplı alabilirsin..
    Ama aldığın kişinin güvenilir bi kişi ve de geçmişi olan bir kişi olmasına dikkat etmen lazım..
    Bazıları kredi kartı adresinle malın gideceği adresin aynı olmasını şart koşuyo ama bazıları da koşmuyo..
    Ben bir sürü bilgisayar parçası aldım bu yolla Türkiye'den..
    Laptop da almak istiyordum ama gümrük sorunu yüzünden almadım..Sen de bu yolla alıp arkadaşının adresine yönlendirebilirsin bence kendi kredi kartınla ödemeyi yaparaktan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbasol1981 -- 8 Temmuz 2006; 11:14:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar,

Nextag.com diye bir site var. Orada newegg tarzi bircok site bulabilirsin. Bu sitelerin bazilarindan international kredi kartlari ile alisveris yapabiliyorsun. Isbankasinin mastercard'i gibi. Bazi sitelerde de "pay on delivery" gibi bilgisayari kapina getirdigi zaman odeme sekilleri var. Hatta bazi sitelerde de online siparisi veriyorsun 15 dk sonra gidip magazasindan satin aliyorsun.

Ben de ayni sekilde bir yolunu bulup acer 5672 modelini satin almaya calisiyorum. Temmuz sonu bir hafta kadar usa'da olacagim. Internet uzerinden siparis vermek bana su acidan mantikli geliyor. Web uzerindeki fiyatlarin daha dusuk oldugunu duydum. Ayrica web uzerinden alisveris yapinca tax odemiyorsunuz. Ama soyle bir sorunum var. hep 2 ser gun belli otellerde kalacagim. Ne zaman paketin geleceginden de emin olamiyorsun. O yuzden eger normal magaza fiyatlarini ogrenebilsem gidip magazadan almaya calisacagim.

Amerikada yasayan arkadaslar varsa normal magazalarda aradigim modelin fiyatinin ne kadar oldugunu bulabilecegim bir yol tavsiye edebilirler mi lutfen?

Sevgiler...

• parayi herhangi bir bankadan online olarak gonder sifir masraf var,
    ben hsbc den gondermistim hic masraf almiyorlar, yalniz gonderecegin kisinin hesap numarasini iban numarasini banka adini sube adini banka adresini falan cok dikkatli yaz

• kara eylul slm,

Sen amerikadayim demistin. Normal magazalardaki fiyatlar ile webdekiler arasinda ne kadar fiyat farki oluyor?

Mesela ben acer 5672 nin x1600 ekran kartlisini 1032 dolara (shipment dahil) buldum. Ama magazadan alarak 40-50 dolar daha fazla vermeyi tercih ederim. Bayagi bir aradim ama magaza fiyatlarini bulamadim. bu konuda yardimci olabilir misin?

Sevgiler...
  • @nyquisttt

bu fiyata bulduğun internet adresini verebilir misin?

aslında direk üretim numarasıyla aramam lazım sanırım, newegg olmazsa başka bir yerden.

LX.ATD05.014
  • http://www.pricegrabber.com/p__Acer_Aspire_5670_Notebook,__20222797

Bir tane de bana getirtirsen hos olur :)

Sevgiler...
  • ayni model magza fiyatlari 1300 den basliyor magzasina gore 1500 lere kadar gidiyor,

quote:

Orjinalden alıntı: nyquisttt

kara eylul slm,

Sen amerikadayim demistin. Normal magazalardaki fiyatlar ile webdekiler arasinda ne kadar fiyat farki oluyor?

Mesela ben acer 5672 nin x1600 ekran kartlisini 1032 dolara (shipment dahil) buldum. Ama magazadan alarak 40-50 dolar daha fazla vermeyi tercih ederim. Bayagi bir aradim ama magaza fiyatlarini bulamadim. bu konuda yardimci olabilir misin?

Sevgiler...
  • quote:

http://www.pricegrabber.com/p__Acer_Aspire_5670_Notebook,__20222797

Sevgiler...

^^ bizzat ben gitsem...
  • nereye gideceksin

quote:

quote:

http://www.pricegrabber.com/p__Acer_Aspire_5670_Notebook,__20222797

Sevgiler...

^^ bizzat ben gitsem...
  • gitsem keşke diorum, ben bir yere gitmiyorum ^^

:/ bu kredi kartı olayını ne yapacam, HSBC ye bi gidim ben..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.