Şimdi Ara

Netspeed kullananlar yorumlarını yazabilir mi? (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.827
Cevap
29
Favori
217.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • srtc39 kullanıcısına yanıt

    Güzel kardeşim bu gruba gir orada bu bankalarla ilgili sorunlar yaşayanlar vardı Netspeed Kullanıcıları ve Yardımlaşma | Facebook

    size bir şey yazıldığı zaman yok çalışansın yok fanboysun söylemleriniz o kadar itici seviyeye geldi ki bilgi paylaşıyorum nerden biliyorsun diyorsun ee herkes senin gibi cahil olmak zorunda mı biliyorum o yüzden paylaşıyorum gir grupta sor 6 bine yakın abone var ve herkes bu 2 bankada sorun olduğunu biliyor Halkbank'tan tam olarak emin değilim ama Qnb finansbank'ta otomatik ödemede böyle bir sorun var. Ayrıca madem hakkınızı göz göre göre yiyorlar gidin şikayet edin ama üzgünüm sadece algı amaçlı paylaşım yapmışsınız tüketici hakem heyetine başvurun öperler Netspeed'i böyle bir şey varsa. Son olarak bu kadar savunma moduna geçtiğinize göre bahsi geçen bankalardan ödeme yapıyorsunuz fazla uzatmaya gerek yok.





  • benalldream kullanıcısına yanıt

    isterseniz öncelikle kendi ilk mesajınızı tekrar gözden geçirin ondan sonra benim üslubumu sorgulayın, üslubum sizin tavrınızın karşılığı buna şüpheniz olmasın.

  • 16 mbit kullanıyorum, 12,13 arası alıyorum
    bugün ne hikmetse 5,6 arasi gidip geliyor bütün gün

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıldır 35mbps-netspeed deyim (samsun merkez, daha önce türk telekom, kablonet, süperonline-fiber kullandık aynı evde)


    çok büyük bi sorun yaşamadım arada kesintiler nadiren oluyor ama türk telekom altyapısı sonuçta onlardan kaynaklı...


    yeni 100mbps internetlerini gördüm, beni aramaları için mesaj bıraktım, aradılar ama ne yazıkki türk telekom fiber altyapısı olursa 100mbps alınabiliyormuş :/ bizim eve haalaa 62 mbps max :/


    süperonline altyapısı kullanıp 100tl ye 100mbps veren olursa ona geçicem :D (vodafone kullanıyor sanırım ama pahalı)


    onun dışıdna netspeed i kötülemeye çalışanlar aslında türk telekomdan şikayetçi bunu bilmeleri lazım :) bazen sosyal medyadan bazen kendi sitelerindeki kullanıcı panelinden ulaştım, herhangi bi sıkıntı yaşamadım...



    ayrıca online oyun oynuyorum, aynı anda başka bi laptopta cloud mining için 2 farklı NODE app açık ve honeygain internet paylaşım uygulamsı çalışıyor, başka bi eski telefonda yine honeygain/iproyal 7x24 çalışıyor, ayrıcakendi telefonumda internete bağlı olamsına rağmen online oyunda bi sıkıntı yaşamıyorum ;)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 13 Temmuz 2021; 0:11:24 >




  • Arkdaşlar selam. Evime ilk defa internet bağlatmayı düşünüyorumda. Netspeed önerirmisiniz. Altyapı sorguda 59 mbit veriyor ancak bazı arkadaşlar 35 mbit anlaşmalarına rağmen o hızı alamadıklarını söyledi.
    Modem dahil olunca fiyat çok artıyormu ve modemleri nasıl.
    Bir problem olunca vs müşteri destekleri ne durumda.
    Kısaca bilgilendirirseniz memnun olurum. Şuan gördüğüm 63 tl lik kampanyadan düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 16 Temmuz 2021; 20:0:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyw sağolunda. bu arada ayın 18inde netten başvuru yaptım aradılar, başvuru onaylandı. ankastre için 1-4 iş günü içinde bakılacak denildi ancak 8 gündür ne gelen var ne giden. arayan soranda yok. bayram dolayısıylamı böyle oldu acaba

  • arkadaşlar yeni abone olacaklar için 2 taraf için karşılıklı indirim kazanılabilen kampanya var biliyorsunuz

    ana konusu burası https://forum.donanimhaber.com/netspeed-arkadasini-getir-referans-kampanyasi-ana-konu--148318388-3#150029708

    referans kodumla üye olan @sekerbaba61  ile beraber karşılıklı indirim kazanmaya başladık

    başka refarans kodumu kullanmak isteyen varsa linkteki konudan alabilir.





  • Senkei kullanıcısına yanıt

    Nasıl oldu.Size bağlantı yaptılar mı?

    Ben de 10 gündür bekliyorum bağlamaya gelen giden yok. Netspeed i arıyorum, kayıt açıyorlar, yine sonuç yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bağladılar hocam. kendim aradım 3-4 gün sonra kuruluma geldiler. çokta güzel oldu memnunum şuan

    @Mr.Blof

  • Senkei kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun.

    Ben de bugün aradım.Ya bugün bağlarsınız ya da hiç gelmeyin aboneliğimi iptal ettiriyorum dedim. Yarım saat sonra eleman geldi, bağladı.

    Bütün firmalar zordan anlıyorlar. İyilik yaramıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya yoğunlukta çok fazla bana gelen eleman sadece netspeede ait kurulum yapmıyor. bir sürü firmanın yapıyor böyle oluncada zaman sıkıntısı kaçınılmaz oluyor.

  • Hattım 16 mbps destekliyor, netspeed yeni abone oldum ama 10.6 mbps hız verdiler bana yani hızı kesiyorlar, olması gereken bağlantı hızını vermiyorlar şu an hiç memnun değilim ve kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum.

  • Dun aksamdan beri internetim yok. Musteri hizmetleri 1-6 is gunu icerisinde sorunun cozulebilecegini soyluyor yani en erken pazartesine kadar internetim olmayacak. Turk telekom saha ekibinin keyfine kaldi isim. 3 yildir netspeed abonesiyim bu seferki piskinlik beni pisman ettirdi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marseltalon

    Hattım 16 mbps destekliyor, netspeed yeni abone oldum ama 10.6 mbps hız verdiler bana yani hızı kesiyorlar, olması gereken bağlantı hızını vermiyorlar şu an hiç memnun değilim ve kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum.

    modem hat değerlerini at bakalım hattınız kaç destekliyor. adsl'de vdsl gibi düşük snrlerde bağlantı sağlanamıyor.

  • Arkadaşlar merhaba.


    Netspeedin 35 mbpslik internet paketini kullanıyorum. Son üç gündür internet 25 mbps de sabitlendi isin garibi hat degerlerim, orada pek kötü bir oran yok ama 26622 de sabit bir akiş var üstelik 1kb lik bir oynama bile olmuyor. Neden kaynaklanıyor olabilir?

    Netspeed kullananlar yorumlarını yazabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün itibari ile geçişim tamamlandı, aktif olarak kullanmaya başladım netspeedi. Millenicom 16 mps limitsiz 81.50 tl faturamı 96.50 tl ye yükseltince derhal net speed basvurmustum.. 6 Ay 66 tl geri kalan aylar 76 tl. 2 tane de referansım var 10 tl de 12 ay boyunca indirim olacak. Kafam rahat.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 15 Eylül 2021; 0:55:28 >
  • Yarexasda Y kullanıcısına yanıt
    Hocam destek kaydı oluşturdunuz mu?

    Aşırı memnun olduğum bir operatör. 2 aydır kullanıyorum ping vs hat değerlerim oldukça sabit.

    Bunun oluşmasında hatta olan mesafeniz DSLAM gibi hususlar bulunuyor. Ben SNR kısmına baktım bende tek değer yazdığı için. Bana 20 üstünde seyrettiği için iyi gibi geldi ama acaba bu sebeple mi 25 e çekildi diye düşünüyordum.

    Siz bir görüşün hocam. Ya da destek kaydı vs oluşturun hat değerlerinize baksınlar. Bence çözülemeyecek bir sorun değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,


    kablonet giderek kötü hizmet verdiğinden dolayı ani bir kararla, fazla araştırmadan netspeed aboneliğini başlattım. Evde telefon namına hiçbir şey yok. Sadece apartmanın port kutusu gibi bir şey var. Sabah ttnet'den biri gelip oraya uç taktı. netspeed'en gelinecekmiş ve kurulum yapılacakmış.


    Sormak istediğim şu; kurulum yapılırken kabloyu nereye kadar çekecekler? istediğimiz yere kadar kabloyu uzatıyorlarsa, kablo ortada gözükmemesi için kablo kanallarını benim mi oluşturmam lazım? kurulum için 100 tl'yi faturaya yansıtacaklarını bildirdiler.


    son olarak tavsiye edeceğiniz bir husus var mı?

  • guitarman kullanıcısına yanıt
    Hocam alacağınız hizmet VDSL mi fiber mi?

    Fiberse kablo belli bir mesafeye kadar getirilir fakat VDSL için kablo takılacaksa bu Cat6 kabloyu sizin getirmenizi vs isteyebilirler buna istinaden Netspeed ile görüşün.

    Bizim evimizde kurulu internet hattı bulunuyordu. Bu sebeple sorun yaşamadık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Memnun kalmak için önce türk telekomdan abone olun taahhüt bitince port değişmeden hangi firmaya geçerseniz geçin pişman olacağınızı düşünmüyorum. Netspeed pro 100mbit vdsl kullanıyorum 3 gündür bir sıkıntı görmedim
    Netspeed kullananlar yorumlarını yazabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.