Şimdi Ara

Netspeed kullananlar yorumlarını yazabilir mi? (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.828
Cevap
29
Favori
217.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • efsane190789 kullanıcısına yanıt

    Yeni üyelik başlattım ve kodunu kullandım.


    Fiber 100 üyeliği olrk başvurdum çünkü altyapı olrk bakıldığında böyle çıktı.


    Üyelik başlangıcında ücretsiz modem ve kurulum yazıyordu.


    Ancak üyelik formu esnasında modem isteyip istemediğim soruldu, sanırım bu adsl/vsdl kullanıcıları için geçerli bir seçenek, keza ttnet altyapsııyla fiberde modem/router (artık herne ise) zaten ttnet tarafından zimmetlenerek gönderiliyor ve üyelik başlangıcında yazana göre oda fiyata dahildi, fakat modemsiz üyelik başlatmış görünüyorum umarım o konuda 1 sıkıntı çıkmaz. 


    Hayırlısı olsun. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 15 Şubat 2022; 16:16:7 >
  • GuvenDMRK kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Aynen ben de fibere başvururken aynı seçenekler çıkmıştı fakat sonradan öğrendiğim kadarıyla diğer üyelikler için sorulan soruymuş. Bana da zimmetli şekilde modem ve cihazları teslim etti Telekom görevlileri. Sorun yok yani
  • GuvenDMRK kullanıcısına yanıt

    Fiber için ilk kurulum ücreti yokmuymuş, turknette vardı, peki dairenize gelen kablo varmı gelen ekipmi çekiyor kabloyu acep?

  • CoNaR-X kullanıcısına yanıt

    Sorunuzu ben cevaplayayım; ben başvuru yaptığım zaman fiber aboneliklerde modem ve kurulum ücreti alınmıyor dedi. Dediği gibi de oldu, ekstra bir ücret çıkmıyor faturada. Yine de teyit amaçlı müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz. Daire içine kadar fiber kablom bende hazırdı, ekstra bir işlem yapılmadı.

  • efsane190789 kullanıcısına yanıt

    Anladım, bilgilendirme için teşekkürler, bende kablo çekili değil, (dsl kutusu alt katta,) ancak fiber kutu giriş katında dairemin hemen karşısında (max modeme kadar 5mt yi bulmaz,) herneyse bu kablo konusunda net 1 bilgiye 1 türlü ulaşamıyorum, kimisi sen veya elektrikçiye çektireceksin diyor, kimisi gelen ekip çekiyor ancak metre başı para alır diyor, kimisi ekip gelrde kablo yoksa bişey yapmadan basar gider diyor v.s. Yani bu kablo konusunu ne yapacağım bilemedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNaR-X -- 15 Şubat 2022; 20:43:43 >
  • CoNaR-X kullanıcısına yanıt
    Fiber kutu olduğu için ekibin çekmesi lazım. Superonlinea başvurdum apartmanda var ama ben de herhangi bir kablo vs yoktu. Ekip geldi yukarıdan kablo sarkıtıp evin buatlarından indirdiler
  • Ben de Superonline faciası sonrasında şimdi eve Netspeed bağlatmayı düşünüyorum ama birkaç soru sormak istiyorum.


    1) Dolabın altında eskiden kalma bir Türk Telekom Zyxel vmg3312-b10b model bir modem var. Şimdi takıp baktım ve arayüzüne girdim. Gayet de çalışıyor.

    Bu modem Netspeed için uygun mu? Ayrıca bu modem fiber bağlantı için ideal mi?

    63 Liralık 35mbps paketten bağlatmayı düşünüyorum ama 180 Lira gibi bir aktivasyon ücreti var, bu yüzden 99 Liralık fiber bağlantı bağlatmak daha iyi sanırım çünkü onda aktivasyon ücreti de yok deniyor, doğru mu?


    2) Burada daha önce Superonline fiber kullanıyorduk. Doğal olarak Netspeed için de altyapımız kesin olarak fiber destekliyor diyebilir miyiz?

    Altyapı sorguladığımda görseldeki sonuç çıkıyor.


    3) İndirim kodu ile başvuru yapmak için ne yapmak gerekiyor? Online olarak mı ya da telefondan mı o kişinin üyeliğinin indirim kodunu vereceğiz?

    Abonelikte annenin kızlık soyadı gibi saçma ve hakları olmayan bilgiler istendiği söyleniyor. Bu tuhaf ve düşündürücü! Bu tür abartı bilgileri paylaşmadan abone olabilir miyiz?

    Son olarak da, abonelik ve aktivasyon süreci ne kadar gün sürüyor?

    Teşekkürler.


    Netspeed kullananlar yorumlarını yazabilir mi?




  • piyanist2014 P kullanıcısına yanıt
    Netspeed superonline altyapisini kullanmiyor. Altyapiniz vdsl olarak baglanacak.
  • 1) Altyapınız fiber ise zaten zorunlu modem veriliyor. Modeminiz fiber ve netspeed için uygun, Altyapınız VDSL desteklediği için 130TL kurulum ücreti vermeniz gerekiyor

    2) Altyapınız VDSL desteklemekte, Fiber değil

    3)indirim kodunu online ya da müsteri temsilcisini arayarak verebilirsiniz. Kurululum ve aktivasyon 2 gün sürmüştü, Tekiz iletişimden gelen eleman ankastreye 2 kablo bırakıp gitti daireye kadar biz çektik. Sözleşme hazır bir sekilde kurulum ekibiyle geliyor siz imza atıyorsunuz sadece.
  • Mustafa998 kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim.

    Daha önce kullandığımız internetin kablosu odada duruyor, bina girişinden gelen kablo. O kablo Superonline'a mı özel yoksa aynı kablonun ucunu modeme bağlayıp mı Netspeed'i kuracağız?

    Burası altıncı kat, yani kablo olmuyorsa ve aşağıdan kendimiz kablo çekmek zorundaysak bu biraz problem olabilir.

  • binanız da telefon hattı varsa kablo çekmezsiniz, bizim bina eski olduğu için yeni kablo çektim. Superonline kablosu, fiber kablo ise kullanamazsınız
  • TürkNet zamından sonra Türk Telekomdan NetSpeede geçeceğim ping sorunu var diyolar doğru mudur bide zam olur mu sizce?

  • MertTR23 kullanıcısına yanıt

    3-4 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım. G541GA davet kodum ile gelirseniz 12 ay boyunca her ay 5 lira indirim alabilirsiniz

  • netspeed kadar iyi bir firma ya daha denk gelmedim müşteri tem. efsane anlatılmaz yaşanır

  • NetSpeed dns engellemesi yapıyor mu?

  • CoNaR-X kullanıcısına yanıt
    Kablo konusunda diğer firmaları bilmiyorum ancak tt ekipleri eğer çekebiliyorsa çekiyor, onları aşan bi durum olduğunda elektrikçiye yönlendiriyor bu konuda kesin bir şey denilemez veya kesin söz vererek kablo çekiliyor denemez, netspeed in ekipleri farklı ise bilmiyorum ama altyapı tt bildiğim kadarıyla
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt

    Merhabalar.


    TTnet geldi, kabloyu getirip çekti, bağlantıyı yaptı, hatta bağlantı yapan ekip elemanı (1 kişi geldi,) gitmeden modeme, (o esnâlar'da telefonuma gelen) netspeed kullanıcı adı ve şifremi bile girmeden'' otomatik olrk tanımlanarak internete çıkar hale gelmiştim, bu konuda ne ben, ne de ekip elemanı'nın modem arayüzüne girip bir işlem yapması gerekmedi, en çok buna şaşırdım, sanki ttnet bağlantısı yapılmış gibi 1 durum oldu.


    Şu konuda, bağlantı ile ilgili ne aşamalar yaşadığımı'da anlatmıştım : https://forum.donanimhaber.com/ankastreden-daireye-fiber-kablo-baglantisi--152021168



    Geçenlerde ise, kendi modemimi kullanmak istedim, fakat ilk denemem'de kendi modemimle bağlantı saylayamadım ancak şimdi sağlıyorum, bunn sebebi ise, netspeed üzerinden yaptığım bağlantı'da VLAN ID'nin herkesçe bilinen 35 yerine 2352 olması çıktı, zte modemdeki bağlantıyı incelediğimde bu durumu farketttim, kendi modemim'de de bu ID ile bağlanmayı denediğimde sorun çözüldü, mac yada serial clone v.s. gibi işlemler de gerekmedi.





    Netspeed kullananlar yorumlarını yazabilir mi?




  • 5 yıllık türknet maceramı, yaptıkları sağlam zamdan sonra bugün başvuru formunu NetSpeed'e göndererek sonlandırdım.. İnşallah NetSpeed utandırmaz. Fiber 100

  • Valla Netspeed genelde iyi ama ben yeni eve geçince ikinci bir internet daha bağlattım ve kabloda sorun varmış. Bir haftadır internet yok, bu günde gelmez. Telefondaki internet bitti, esktra paket aldım o da bitecek gibi. Sürünüyorum şuan.Netspeed kullananlar yorumlarını yazabilir mi? 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiberCry -- 12 Mayıs 2022; 12:42:8 >
  • Merhabalar, 3P2FF3 veya MLJ9GN Kodlarını kullanarak aylık 5,00TL faturanıza indirim kazanabilirsiniz. Kodlar günceldir. İyi günler dilerim.

  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.