Şimdi Ara

Netspeed kullananlar yorumlarını yazabilir mi? (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.827
Cevap
29
Favori
217.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: High Sierra

    Hocam alacağınız hizmet VDSL mi fiber mi?

    Fiberse kablo belli bir mesafeye kadar getirilir fakat VDSL için kablo takılacaksa bu Cat6 kabloyu sizin getirmenizi vs isteyebilirler buna istinaden Netspeed ile görüşün.

    Bizim evimizde kurulu internet hattı bulunuyordu. Bu sebeple sorun yaşamadık.

    vdsl olacak. tesekkurler bilgi için

  • quote:

    Orijinalden alıntı: nier

    Bugün itibari ile geçişim tamamlandı, aktif olarak kullanmaya başladım netspeedi. Millenicom 16 mps limitsiz 81.50 tl faturamı 96.50 tl ye yükseltince derhal net speed basvurmustum.. 6 Ay 66 tl geri kalan aylar 76 tl. 2 tane de referansım var 10 tl de 12 ay boyunca indirim olacak. Kafam rahat.

    bende millenicom abonesiyim geçen yıl ₺79,90 liraya 35 mb pakete abone oldum hemen arkasından üyelik ücretini ₺89,90 olmuş baktım anasayfada ₺84,90 aradım zammınız böyle dediler. daha sonra ek vergi gelmiş 1,69 tl onu yansıtmışlar şimdi abonelik ₺106,69 olmuş. yeni üyelere ₺94,90 lira ek vergide yansıtmıyorlar sonradan çakarlar büyük ihtimalle ucuz diye aldığımız internet ilk 6 ayda yeni üyelerle 7 lira 1 senede 12 lira fark koydu tt yi yakaladı seneye ttyide geçeriz. yeni üyelerle fark 25 lira olur. ayrıca alırken paket yükseltmenizde sıkıntı olmaz diyip paket yükseltemek istediğinizde taahütlü ve yüksek fiyat sunuyor. kendini akıllı tüketiciyi salak sanan bir firma ama küçük düşünüyor değiştireceğiz tabiki biz de şimdi netspeede geçmeyi düşünüyorum fatura dönemi dolsun diye bekliyorum. geçiş işlemleri kaç gün sürüyor. her hangi bir sorun yaşadınız mı?





  • İstanbul Bahçelievler'de dün akşamdan beri kesintiler oluyor. Bu sabah 2 kez oldu. Aynı sorunu yaşayan var mı.

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Bugün baya git gel oldu yanması gereken tüm ışıklar yanıyorken kopma oluyor çok ilginç sultangazideyim aradım açmadılar

  • Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt

    Cumartesi gecesini mahvetti, ara ara yine oluyor. Dediğiniz gibi modem ışıkları vs yanıyor.

  • Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk abi bu nedir ya.İlk günden internet bir anda gitti durup dururken.1 saat müşteri hizmetlerine bağlanmak için bekledim açan yok.Allah belanızı versin ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10dkdır internet yok

    Ordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperhan52

    10dkdır internet yok

    Ordu

    Aynı durum bende de mevcut hemen hemen aynı anda gitti internetimiz ve gelmiyor hala artık değiştirmeyi düşünüyorum. 3-4 yıldır aktif kullanıyordum. Ankara'dayım.


    Edit: İnternet geldi. Gittikten 10 dakika sonra müşteri hizmetlerini aradım ve 25 dakika boyunca şarkı dinledim telefonum açılmadı normal zamanda arasam hemen açarlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byMyzz -- 3 Ekim 2021; 17:11:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byMyzz

    Aynı durum bende de mevcut hemen hemen aynı anda gitti internetimiz ve gelmiyor hala artık değiştirmeyi düşünüyorum. 3-4 yıldır aktif kullanıyordum. Ankara'dayım.


    Edit: İnternet geldi. Gittikten 10 dakika sonra müşteri hizmetlerini aradım ve 25 dakika boyunca şarkı dinledim telefonum açılmadı normal zamanda arasam hemen açarlar.



    Alıntıları Göster

    Aynen geldi.

  • 3 gün önce fiber internete abone oldum

    3 gündür internet rezalet

    dahası telefonlara cevap de yok, yani konu nedir nasıl çözülecek kimseden bilgi alınmıyor.


    derhal iptal dilekçesini ateşledim. çekilecek dert değil...

  • Uyeligimi dairemi satacagim kisiye devretme ihtimalim var mi? Sitesinde konu ile ilgili birsey goremedim. Port sorunu oldugundan boyle bir cozum ariyoruz.

  • Bir yil boyunca ayda 5 tl indirim.
    Abone olurken bu referansii verin
    QV2YEJ

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Netspeed üye olunca yazılan fiyat harici başka ücret ödeniyor mu ? Speed pro 75 geçmeyi düşünüyorum , yazan 94 lira harici herhangi bir ücret ödeniyorumu üstüne ? . Sabit hat vs vs.


    Antalya da Kablonetten, Netspeede geçmeyi düşünüyorum.


    Kablonet iyice suyunu çıkardı , kesilip duruyor, taahütsüz 50 mpbs akıllı sınırsız kullanıyorum, 122 ona veriyorum + 40 lira da analog tv ücreti ekliyorlar, 162 tl ödüyorum.

    Analog TV kullanmıyorum, neden ona para veriyorum diyorsun ? Kablolardan geliyor mecbur vereceksiniz, ister kullan, ister kullanma diyorlar. Taahüt verirsen o zaman fiyat düşüyor.

    Eskiden 122 tl nin içinde idi o analog tv , şimdi çakal olmuşlar.

  • Arkadaşlar bişey soracağım bilgisi olan varsa cevap verebilir mi mesela ben direk 16 mbps aldım ama alt yapı desteklemedi veya 8 e düşmek istedim bu mümkün mü. Yoksa diğerlerinde olduğu gibi yukarı çıkıyorsun da aşağı düşemiyor musun öyle bir şey var mı bilen yazabilir mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    Fiber İnternette, kablo mesafesinin (gerek bina dışı, gerekse bina ve daire içi) hiçbir olumsuz etkisi olmaz. Bianın altındaki (genelde bodruma takıldığı için böyle bir izahat yaptım...) OFDK (bina içi fiber sonlandırma ve dağıtım kutusu) dairenizin içine ya siz OBK denilen bu ince ama kırılganlığa müsait fiber kabloyu deneyimli bir elektrikçi ye çekireceksiniz (Telekom bu kabloyu aboneye bedavaya veriyor) ya da zaten Telekom gelip çekecek. Ama Fibernet'e ilk kez Netspeed ya da benzer bir alternatif operatörden başvuracaksanız, ne yapılması gerektiğini onlara sormanızda fayda var.


    Binaya Fiber hattı çeken de, OFDK koyan da T.Telekom. Eğer kendileri abonelere (dairelere) OBK çekmemişse genelde binanın yöneticisine OBK bırakıyorlar.


    Eğer VDSL/VDSL2 abonesi olacaksanız durum değişik ama biliniz ki standart uygulamada bina içi tesisatta VDSL dağıtımı için Cat 5/5E/6/6E gibi Ethernet kablosu kullanılmaz; normal 2+1 iletkenli telefon kablosu kullanılır. Bina içi tesisatta bu kablo zaten yapılmış halde duvar altından dairede bir noktaya çekilmiştir.


    Cat kablolar bu telefon kablosuna göre daha iyi kalitedir ama 8 damarlı olduğundan da daha kalındır (ayrıca daha da pahalı...). İsterseniz ve Telekom'un dağıtım kutusunda dairenize kadar Cat kabloyu hariçten (yani ankastre tesisata sokmadan) çektirebilir ama sadece 2 damarını kullanırsınız. Ben zamanında evdeki 3 hat sabit telefon hattını, evin arkasındaki bir odaya taşımak için Cat kablo kullandım, ama bunu evin dışından döşedim. Artık gereği kalmadı, tabi ki!





  • referans kodu verebilecek varmı ?

  • GuvenDMRK kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/netspeed-arkadasini-getir-referans-kampanyasi-ana-konu--148318388

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt

    Anne kızlık soyadına kadar bilgi istiyo bu site, bu durum normalmidir?

  • GuvenDMRK kullanıcısına yanıt
    Site derken netspeedden bahsediyorsaniz uyelik icin normal.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt

    Enteresanmış, dedim adıma kimliktemi çıkartıp dolaşacaklar.


    Kimlik forokopisini isteseler, herşey zaten vari haliyle bu bilgilerin girilmeside normal fakat anne kızlık soyadı tuhaf geldi. Netspeed kullananlar yorumlarını yazabilir mi? 

  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.