Şimdi Ara

NETSPEED İNTERNET TAAHHÜTSÜZ TARİFELER - YENİ HİZMET VERİLEN İLLER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
6
Favori
17.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle,turknette müşteri hizmetleri kalktı,tahahutde yok denemenin bi zararı olmaz gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum internet yönünden sorunu yok dediğim gibi sadece müşteri hizmetleri sıkıntılı.Yine hiç yoktan iyidir türknet te hiç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragontool -- 29 Ocak 2018; 11:54:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Istanbul'a da gelsin artık.

• İstanbul Beyefendisi kullanıcısına yanıt
    İstanbul'a geleli çok oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewizsthank1

İstanbul'a geleli çok oluyor.

tamamı mı yoksa bölgesel mi?
  • Tamamına geldi. Kapsama haritasina yaziyor zaten

• Merhaba,

Ocak ayı sonuna kadar Bayburt'ta hizmete başlanacağı yazıyordu. Ertelendi mi? Şuan abonesi olduğum firmadan hiç memnun değilim.

İyi günler.
  • Bildiğim kadarıyla, altyapılar tamamlanmış test sürecindelermiş galiba 1 hafta içerisinde açılacakmış. Nerden okudum net hatırlamıyorum ama sanırım Facebook tarafında, isterseniz bir sayfasından sorun.
  • Facebook sayfasında Afyon için test çalışması olduğunu görmüştüm. Orada Mart ayında başlayacakmış. Bize ne zaman gelir Allah bilir.

• sakaryada yaşıyorum altyapı diyip 2-3 haftadır interneti bağlamadı ttnet.

netspeede başvursam bina içine tesisat çeker mi?

yoksa ttneti mi bekler tesisat için
  • Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    Altyapıdan ziyade port sorunu veya kutu yoksa onu Telekom çözer muhtemelen. Bina içi tesisata da sanırım ISP'ler ilgilemiyorlar. Tam olarak sorun ne sizin gözlemleyebilme şansınız oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Altyapıdan ziyade port sorunu veya kutu yoksa onu Telekom çözer muhtemelen. Bina içi tesisata da sanırım ISP'ler ilgilemiyorlar. Tam olarak sorun ne sizin gözlemleyebilme şansınız oldu mu?

kablo çekecekler binaya.

bütün durum bu...

bunun için de projeye gidecekmiş başvurum felan feşmekan inan bunaldım hocam.

türkteleokmda çalışan bir tanıdık olsa şak diye açarlar interneti adım gibi eminim.
  • Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    ttyardim@turktelekom.com.tr veya Paul Bey twitter belki yardımcı olabilir.
  • Vodafone ile olan tahhütüm Martta bitiyor. Şuan adsl kullanıyorum ancak millenicom ya da vodafone un sitesinden sorguladığımda 56 mbit alabileceğim yazıyor. Sizce nasıl bir yol izlemek gerek ? Taşıma ile geçsem gerisini netspeed halleder mi?

• simos35 kullanıcısına yanıt
    Direk gecis talebinde bulunabilirsiniz, taahhut suresine yakin bor zamanda 1-2 gun kala.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç gün sonra ttnet ile taahhütüm bitiyor. Bulunduğum ilçede hizmenitinizi alabiliyormuşum(MH'yi arayıp sordum).
    Lakin şöyle bir sorum var, şu an kullandığım hat ADSL. Size geçtikten sonra kaç gün içinde VDSL sinyalini verirsiniz? Okuduğum kadarıyla sabit telefon hattına ihtiyaç yokmuş.
    Geçişten sonra sabit telefon hattını kapatmak istediğimde bir sorun sıkıntı yaşar mıyım, ne gibi adımları izlemem gerek?
    Taahhüt bitiş tarihi 15 Şubat.
  • Yeni abone oldum. Modeme doğru kullanıcı adı ve şifreyi girdiğime emin olmama rağmen internete bağlanamıyorum. yanlış domain diyehttp://81.212.90.99:8599/redirect/wrongDomain.jsp bu siteye yönlendiriyor ama orayada bağlanamıyor. Nedeni ne olabilir? Modeme 3 4 kez reset atıp denedim olmadı.
  • altunok74 A kullanıcısına yanıt
    istanbul un tamamına geldi
  • aspert1 A kullanıcısına yanıt
    Yönlendirmeyi yanlış kullanıcı adı veya şifre girince yapıyor. Kullanıcı adının sonuna @netspeed mi giriliyor bilgim yok. Kullananlar veya müşteri hizmetleri yardımcı olabilir. Yazdığınız ip adresi, sizin dış ip'niz ise; kullanıcı adı veya şifre sorunu vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaihuClaw -- 31 Ocak 2018; 2:2:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenNoKage

Yönlendirmeyi yanlış kullanıcı adı veya şifre girince yapıyor. Kullanıcı adının sonuna @netspeed mi giriliyor bilgim yok. Kullananlar veya müşteri hizmetleri yardımcı olabilir. Yazdığınız ip adresi, sizin dış ip'niz ise; kullanıcı adı veya şifre sorunu vardır.

kullanıcı adına netspeed, goknet ya da bir başka isim her türlü eklenmek zorunda.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.