Şimdi Ara

NETSPEED İNTERNET TAAHHÜTSÜZ TARİFELER - YENİ HİZMET VERİLEN İLLER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
6
Favori
17.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece @netspeed mi yoksa @netspeed.com.tr mi ya da @netspeed.net mi demek istemiştim.
  • Hocam tp link modemi yüzünden hata alıyormuşum meğer. modemi değiştirdim şak diye bağlandı. tp link mi aman aman uzak dursun.
  • aspert1 A kullanıcısına yanıt
    TP-Link Archer VR600 kullanıyorum. Bugüne kadar TP-Link hiç sorun yaşatmadı. Belki modeminiz eski veya güncelleme yapılması gerekiyordu, ya da size denk geldi. Herkesin sorun yaşadığı bir marka var. Çalışsın da gerisi önemli değil.
  • netspeed kullanan arkadaşler dsmartgo veya tivibudan canlı yayın izleyebiliyor musun? işyeri bilgisayarı yada 3g varken izleyebiliyorum ama evdeki netspeedten gire miyorum. sizdede boyle bir sıkıntı var mı ?
  • Fiber için apartmanda TT kutusu olması mı gerekiyor?
  • istanbul sanayi mahallesinde hizmetleri var mı acaba?
    vodafone 64 mbps 240 gb akn li paketi kullanıyorum
    sözleşme bitince geçmeyi düşünüyorum
  • kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Facebook sayfalarından mesaj gönderirseniz ilgileniyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenNoKage

Facebook sayfalarından mesaj gönderirseniz ilgileniyorlar.

facebook kullanmıyorum maalesef
  • kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Bu sayfadan başvuru yapın.https://www.netspeed.com.tr/basvur/ Onlar müsait olunca sizi ararlar.
  • Konu sahibi ya da yetkili neden bu konulara artık hiç yazmıyor?
  • uzak durun abi ilgisiz alakasız bir firma 3 hafta olacak bir bağlantı kuramadılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engelli tarifeniz sadecee adsl de var görünüyor fiber tarife yok mu, ayrıca bağlantı aktivasyon vs... ücretleri engelli tarifeler de var mı

• Arkadaşlar 2 aboneliğim var ve ikisindede türknette 1 yıldır sorun yaşıyorum. Artık bıktım türknet ile uğraşmaktan .

Netspeed nasıldır tavsiye edermisiniz. Türknet gibi baş ağrısı yaparmı.
  • bende evrakları gönderdim bakalım nasıl performans alıcam.
  • merhaba arkadaşlar bende yarın netspeede geçmeyi düşünüyorum. ama taahhüdün bitmesine son bir ayım var. yarın geçiş sağlarsam bana kaç para çıkarırlar taahhüt bozma bedeli sadece kullandığım ayın mı yoksa geçiş sağlanıncaya kadar kullanılan süreden mi bir fatura çıkar. yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlbozkurt

uzak durun abi ilgisiz alakasız bir firma 3 hafta olacak bir bağlantı kuramadılar.
    dün evrakları gönderdim bugün sabah 10:30 da evrakları aldık aktivasyon yapıyoruz dediler 11:30 da telekomun elemanı geldi hattı aktif etti, sms ile gelen k.adı ve şifreyi girdim bağlantıyı yaptım ve akabinde tekrar aradılar hayırlı olsun dediler daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadır_sad

merhaba arkadaşlar bende yarın netspeede geçmeyi düşünüyorum. ama taahhüdün bitmesine son bir ayım var. yarın geçiş sağlarsam bana kaç para çıkarırlar taahhüt bozma bedeli sadece kullandığım ayın mı yoksa geçiş sağlanıncaya kadar kullanılan süreden mi bir fatura çıkar. yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler.
    son ayda çıkmaz arayın ıss yi size çıkacak ücreti söylüyorlar
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    3 aileyiz. 3 üne ayni haftada başvuru yaptık. 1 ay uğraştık şuan birinde sadece bağlı. Daha ne olsun.

• 13 temmuz cuma günü evrakları yolladım, cumartesi arayıp teyit ettiler. Pazartesi 10:30 da şifreler telefonuma geldi... Daha ne olsun...

TTNET in mevcut müşterileri üyeliğinizi TTNET ile sonlandırıp sonra başvurmayın, üyeliğiniz devam ederken transfer talebinde bulunun. Türk telekom saha elemanlarının gecikmeli servisi yüzünden başınız ağrımasın(benim hiç başıma gelmedi gayet hızlı tepkiler aldım)...
  • 6 Ağustos 2018 pazartesi günü postaladım evrakları. 8 Ağustos ta elimize ulaştı diye aradılar. Aktivasyon mesajı ancak 13 Ağustos ta, yani 5 gün sonra gelebildim. Ve bu gün 18 Ağustos a kadar tam 5 gündür Türk Telekom saha ekiplerinin gelip ankastreye bağlayacakları kabloyu bekliyorum. Daha ne olsun.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.