Şimdi Ara

Netspeed'i Nasıl Bilirsiniz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
10.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emirhansagdic

    Altyapımın desteklediği en yüksek hız hakkındaki en doğru bilgiyi telekomdan alacağımı düşündüğümden buradaki telekomun merkezine gittim oradaki arkadaş bana hattımın kötü olduğunu ve 16 mbps'yi zor kaldırdığını belki iyileştirmelerle 24 verebileceklerini söylemişti. Sonra ttnet müşteri hizmetlerini aradım sordum ve 81 mbps verebileceklerini söylediler. Superonline aboneliğim bulunduğu için onlara da sordum ve onlar 64 verebileceklerini söylediler. Türknet'i de temmuzda arayıp sormuştum ve 75 mbps verebileceklerini söylemişlerdi. Buradaki telekom çalışanının dediğini dikkate almadım ve son olarak netspeed'i aradım bana 75 mbps verebileceklerini söylediler. Buradaki arkadaşların yorumlarından da cesaret aldım ve 23 Eylül Cumartesi günü netspeed'e abonelik için başvurdum. Telefonla ad,soyad,iletişim bilgileri ve bağlantı yapılacak adresi aldılar. Bana sözleşmeyi kargolayacaklarını söylediler. 26 Eylül günü sözleşme geldi imzaladık. 27 Eylül günü sözleşmenin ellerine ulaştığını belirttiler ve mevcut aboneliğim iptal olunca onlara haber vermemi istediler. 28 Eylül öğlen saatlerinde Superonline aboneliğim iptal oldu ve netspeed'i aradım. İnternetimin haftaya bağlanacağını söylediler. Bugün telekom çalışanları bağlamış ve bende netspeed'i arayıp internet bağlantımın sağlandığını söyledim ve kullanıcı adımla şifremi istedim. Bugün saat 16.00 gibi yeni aldığım vdsl modem geldi ve bağlantıyı yaptım. Speedtest sonuçlarını aşağıya atacağım. Şu an için memnunum : Teşekkürler netspeed :)
    Superonline
    Netspeed'i Nasıl Bilirsiniz?


    Netspeed
    Netspeed'i Nasıl Bilirsiniz?


    Neredeyse 5 ay olacak. Hala memnun musunuz ? Bir sorun yaşadınız mı ? Bilgilendirebilir misiniz ?




  • Pazartesi günü gönderdikleri dosya ellerine ulaşmış. Taşıma işlemlerini başlatalım mı diye sordular. Bende 1-2 şeyden emin olmak için hayır dedim. Gün içerisinde tekrar arayıp taşıma işlerini başlatabileceklerini söyledim. 48 saat içinde taşıma ve aktivasyonun tamamlanacağını söylediler. Gün içinde arayacaz diyip kapattılar, arayan olmadı.

    Salı günü tekrar kendim aradım, işlemler başlatılmış mı diye kontrol ettirmek için. İşlemler başlatılmamış ve gün içinde arayacaklarını söylediler arayan olmadı.

    Çarşamba günü tüm gün bekledim arayan soran yok. Akşam kendim aradım, telefona çıkan şahıs kendisinin yetkili olduğunu, ilgili çalışanların mesai saati dışında olduğumuz içim orada bulunmadıklarını ama '' sabah ilk iş sizi arayacaklardır efendim'' diyip kapadı telefonu.
    Ve evet yine arayan olmadı.

    Öğlen ben aradım, ilk çıkan arkadaşın sinirleri bozuk olmalıydı ki biraz gerginlik yaşadık. Daha sonra bir başkasına aktardı. Aktardığı arkadaş ise; dilersem kullanıcı adı ve şifreyi verebileceğini söyledi ama aktivasyon için onay bekliyoruz dedi. Yani kullanıcı adı ve şifreyi alsanız bile şu an aktif olmadığı için internet alamazsınız dedi. Diğer firmalar müşteri kaybetmemek için işleri böyle zora sokuyorlar(TC okunmuyor, adres tam değil gibi...) anlayışınızı bekliyoruz dedi. İşlerin bu kadar gecikmeine gerekçe olarakta şunları söyledi; ''Taahhüt bitiş tarihiniz bu gün(15.02.2018) olduğu için ondan önce işlemleri başlatamazlarmış, ceza yermuşuzzz.''
    Kaldı ki bulunduğum yerde 2 farklı kişi 2 farklı servis sağlayıcıya geçtiler ve taahhüt bitiş tarihlerinden 10 gün kadar önce şifreleri aktif biçimde teslim edildi.

    Yalnız kendilerine buradan söylemek isterim ki, eğer bilgi alan müşteriye defalarca 48 saat içinde bağlanır derseniz ve o kadar süre içinde bırakın bağlamayı aramazsanız bile kişinin güveni büyük ölçüde sarsılır.

    Uzun oldu lakin okuyun, defalarca arayıp bilgi alsanızda yinede salaş ve sallamasyon işlerle karşılabiliyorsunuz.




  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    28 şubata kadar devam ediyor demişlerdi salı günü evde kurulum yapıldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kablo için elektrikçi çağırmam gerektiği söylendi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eqecakmak E kullanıcısına yanıt
    ttnet sanırım 90 tl gibi bi ücret alıyor onun için kaldırmış olabilirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eqecakmak

    Bana kablo için elektrikçi çağırmam gerektiği söylendi.

    Hocam ben hat taşıma yaptıracağım benim de elektrikçiyle vs. uğraşmam gerekiyor mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum hocam valla arayıp sorun derim. Ben hazırneti taşıyamayıp kapatmak zorunda kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim evde kurulum yapıldı bugün halen devam ediyor yani.
  • Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece bir kere ping değerlerim google bile yüklenemeyecek kadar fazla olduğu için aramıştım onda da sistemlerinde bir arıza olduğunu 1-2 saat içinde düzelteceklerini belirttiler. Öyle de oldu düzeldi :) onun dışında sadece bu cuma hattıma 88 mbps hız geliyor şunu 100 yapın diye aramıştım :D daha önce 92 mbps almama rağmen hattınız en fazla 88 destekliyor diyip bir şey yapmadılar ona sinir oldum da tabi bu hızlar da çok çok iyi bizim Türkiye şartlarında :)
  • Üç ayın biraz üstünde netspeed deneyimim var. Öncelikle şunu belirteyim yardımcı olmak isteyen ve buna çalışan bir ekipleri var. Ama sorunlar da olmuyor değil. Bir defasında AKK'yi geçmediğim halde AKK uygulandı. Web sayfalarında da AKK'yi geçmediğim belli oluyordu, bunun için kendi sayfalarından bildirimde bulundum ama ayın sonuna yakındı bir iki gün içinde zaten yeni aya girmiş olduk ve sorun kalmadı ama bildirimime de bir cevap verilmedi, bunu eksi haneye yazıyorum. Normlade 100 mbps abonesiyim, hattım da iyi ama gerçek bir 100 mbps deneyimi yaşayamadım. Bu bağlantı ile indirdirme hızımın teorikte 12.5 MB olması gerek ama zar zor 11 görüyorum ve hızı aşırı bir şekilde dalgalı, sürekli iniş çıkışlar yaşıyorum. İndirmeleri IDM ile 8'e sabitlediğimde bile 3'e 4'e düştüğü oluyor ve genelde hiç stabil bir hız almıyorum. Evde bir başka hattım daha var ve başka bir ISS'ye ait onun hızı 35 mbps, hızı çok stabil ne ise o geliyor. Bu hız dalgalanmasını da halletseler alternatifleri yok diyeceğim ve çok memnun kalacağım.

    Önceleri fatura ödemede sıkıntı yaşayabilirim gibi bir düşüncem vardı ama ana sayfalarından fatura ödeme imkanı sundukları için o konuda herhangi bir sıkıntım şimdiye kadar olmadı. Kredi kartı ile ödeme yaptığınızda sayfasında hemen fatura ödediğinize dair değişiklik gerçekleşiyor. Diyeceksiniz olması gereken zaten bu diye ama biliyorsunuz bazı servislerde bunda da sıkıntı var.

    Netspeedcilerden tek istediğim şu hız dalgalanmasına bir çözüm bulmaları. Akşam olan yavaşlama ve hız dalgalanmasını halletsinler üzerilerine ISS yok diyebilirim.




  • Beyler ttnet ile sözleşmem 1 haftaya bitiyor. Netspeed e kapattipmi geçmek lazim yoksa taşımami ? Vdsl icin telefon olmasi şartmi ? Ev Telefonunun sözleşmeside Nisan sonunda bitecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Mutlaka taşıma yapın, sadece interneti taşıyarak telefon taahhüdünüz bozulmadan kullanabilirsiniz (internet netspeed telefon tt olmak üzere çift fatura gelecek, netspeed'de telefon hizmet yok)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 18 Şubat 2018; 17:55:1 >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Taşımanın avantajı nedirki hocam ? Ne farkedecek
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Çok farkeder, kendiniz iptal ederseniz portunuzu başkası kapar, internetsiz kalabilirsiniz.
  • Netspeed'i Nasıl Bilirsiniz?

    arkadaşlar benim mesafe biraz uzak, 16Mbps adsl kotasız başvursam 13-14 Mbit hız alabilir miyim, yoksa 5-6 lara mı düşer?
  • momez M kullanıcısına yanıt
    Uzak olsa vdsl veremezlerdi, 35 alabilen hat 16'yı rahat alır.
  • momez M kullanıcısına yanıt
    Netspeedmi hocam ? Nereden sorgulama yapabiliriz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Extralarge

    Netspeedmi hocam ? Nereden sorgulama yapabiliriz ?

    Facebook netspeed sayfasından özel mesaj gönderiyorsun, birkaç dakika içinde alabileceğin max hız geliyor, yukarda yapıştırdığım formatta.
  • Mesaj gönderdim ama cevap veren yok. :)
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Pazar günü çalışmıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.