Şimdi Ara

Netspeed'i Nasıl Bilirsiniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
10.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Persembe gunu saat 15:00 civarinda basvuru yaptim, cuma gunu ogleden once MNG kargo ile sozlesmem geldi imzaladim tekrar geri yolladim.

Dun 17:00 civarinda arayip belgelerin ellerine ulastigini bildirdiler. 17:45'te tekrar aranip basvurunun kabul edildigini ve sisteme yansitildigi, TT ekiplerinin modemle gelip kurulum yapacagi bilgisini verdiler. TT ile anlasmalari oldugundan modemin bedevaya verildigini iptal etmem durumunda eksiksiz geri iade edersem herhangi bir ucret alinmayacagi bilgisini verdiler.

Bu kadar hizli olmasi sasirtti acikcasi, bu ilgili durumlari hic bitmeksizin devam eder umarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contra07 -- 18 Eylül 2017; 11:8:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahhaddütüm bitsede geçsem
    hep iyi yorum var bu firma hakkında
  • shevchenko320 kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim, altyapı dediğiniz bildiğimiz adsl altyapısı değil mi, var o. ankarada da var sanırım hizmetleri
  • Valery kullanıcısına yanıt
    millenicom'dan bir bakin adresinize kac mpbs aliyosunuz.

• Contra07 kullanıcısına yanıt
    yok hocam, millenicom evlerden ırak
    Millenicom alın demiyoruz, sadece sitesinden altyapı sorgulayın diğer firmalardan alın
  • Türknet akk yi komple kaldırdı. Netspeed ve türevleri yalan oldu.
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Altyapısı vdsl desteklemeyen ve sabit telefon kullanmayan için 40 liraya 8 mbit, 50 liraya 16 mbit daha mantıklı bence. Tabi ekstra masraf olarak 60 lira aktivasyon var, 6 ay taahhüt karşılığı indirim gösteriyor.
  • Ne yazık ki Türknet cam kabloya ve tam fibere destek veremiyor.Netspeed hizmet verebiliyor o yüzden tercih ediyoruz bizde.
  • Gördüğüm kadadıyla Netspeed de kotasız veriyor ve daha ucuza, neden yalan olsun ki ? Benim altyapım Adsl destekliyor, bence yalan olmasını gerektirecek birşey yok.

Dr. , Contra > 14mbit görünüyor hız testinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valery -- 20 Eylül 2017; 16:10:9 >
    akn'siz tarifelere bakarsak adsl'de netspeed vdsl'de turknet daha ucuz
  • Netspeed ile biraz önce görüştüm, 4 mbit alabileceğimi söyledi ve yarış dışı kaldı maalesef. başvuru esnasında hattınızın alabileceği hızı sorun, sonra başvurun bence.

artık elimizde sadece turknet kaldı, hadi bakalım.
  • Abone olurken 75Mbit paketine abone olmuştum sonra hat değerlerimin iyiliğine bakarak firmadan 100Mbit paketine geçmeyi talep ettim,sağolsunlar hiç kırmadan ve uğraştırmadan direk 100Mbit tanımladılar iyi ki Netspeed'li olmuşuz bu 10 günde çok iyi anladım. Aşşağıda yeni hat değerlerim ve speedtest sonuçlarım vardır. Teşekkürler

• Altyapımın desteklediği en yüksek hız hakkındaki en doğru bilgiyi telekomdan alacağımı düşündüğümden buradaki telekomun merkezine gittim oradaki arkadaş bana hattımın kötü olduğunu ve 16 mbps'yi zor kaldırdığını belki iyileştirmelerle 24 verebileceklerini söylemişti. Sonra ttnet müşteri hizmetlerini aradım sordum ve 81 mbps verebileceklerini söylediler. Superonline aboneliğim bulunduğu için onlara da sordum ve onlar 64 verebileceklerini söylediler. Türknet'i de temmuzda arayıp sormuştum ve 75 mbps verebileceklerini söylemişlerdi. Buradaki telekom çalışanının dediğini dikkate almadım ve son olarak netspeed'i aradım bana 75 mbps verebileceklerini söylediler. Buradaki arkadaşların yorumlarından da cesaret aldım ve 23 Eylül Cumartesi günü netspeed'e abonelik için başvurdum. Telefonla ad,soyad,iletişim bilgileri ve bağlantı yapılacak adresi aldılar. Bana sözleşmeyi kargolayacaklarını söylediler. 26 Eylül günü sözleşme geldi imzaladık. 27 Eylül günü sözleşmenin ellerine ulaştığını belirttiler ve mevcut aboneliğim iptal olunca onlara haber vermemi istediler. 28 Eylül öğlen saatlerinde Superonline aboneliğim iptal oldu ve netspeed'i aradım. İnternetimin haftaya bağlanacağını söylediler. Bugün telekom çalışanları bağlamış ve bende netspeed'i arayıp internet bağlantımın sağlandığını söyledim ve kullanıcı adımla şifremi istedim. Bugün saat 16.00 gibi yeni aldığım vdsl modem geldi ve bağlantıyı yaptım. Speedtest sonuçlarını aşağıya atacağım. Şu an için memnunum : Teşekkürler netspeed :)
    Superonline

Netspeed

• quote:

Orijinalden alıntı: alemci75

Abone olurken 75Mbit paketine abone olmuştum sonra hat değerlerimin iyiliğine bakarak firmadan 100Mbit paketine geçmeyi talep ettim,sağolsunlar hiç kırmadan ve uğraştırmadan direk 100Mbit tanımladılar iyi ki Netspeed'li olmuşuz bu 10 günde çok iyi anladım. Aşşağıda yeni hat değerlerim ve speedtest sonuçlarım vardır. Teşekkürler

hocam çok teşekkürler bu mesajın için , benim de senin gibi altyapı 132 destekliyordu aradım dedim 75 destekliyor yazıyo dediler dedim hatta internette yazmışlar oluyormuş siz bi 100 yapın tarife zaten öyle olmadı 75 yaparız dedim sağolsun yaptılar tekrardan tesekkürler sana da

• nuri00007 N kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle kullanın :)
  • selam arkadaşlar bende mayıs ayından beridir 100 mbit 200 gb akk li paket kullanıyorum ilk mayıs ayında akk yi geçmiştim download ve upload kotası akk ye etki ediyordu firmaya bu durumu şikayet etmiştim geri dönüş yaparak bu durumu düzelttik upload kotası akk ye dahil olmayacak demişlerdi 5 aydır kotayı dolduramıyordum bugün bir deneyeyim diye baya bir yüklendim akk doldu sonuç upload kotası akk ye etki etmedi demek ki bu sorunu söz verdikleri gibi düzeltmişler ama tek sıkıntı upload hızı 1 mbite düşüyor aslında turk telekom port transmisyon ücretlendirmesinde upload trafiğini dikkate almıyor ve firmalara hiçbir masrafı yok ttnet alsat firmalar ve vodafone vdsl de akk sonrası upload hızını düşürmüyor aslında firmaya toplu şekilde talepte bulunsak bu şekilde düzenleme yapabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

selam arkadaşlar bende mayıs ayından beridir 100 mbit 200 gb akk li paket kullanıyorum ilk mayıs ayında akk yi geçmiştim download ve upload kotası akk ye etki ediyordu firmaya bu durumu şikayet etmiştim geri dönüş yaparak bu durumu düzelttik upload kotası akk ye dahil olmayacak demişlerdi 5 aydır kotayı dolduramıyordum bugün bir deneyeyim diye baya bir yüklendim akk doldu sonuç upload kotası akk ye etki etmedi demek ki bu sorunu söz verdikleri gibi düzeltmişler ama tek sıkıntı upload hızı 1 mbite düşüyor aslında turk telekom port transmisyon ücretlendirmesinde upload trafiğini dikkate almıyor ve firmalara hiçbir masrafı yok ttnet alsat firmalar ve vodafone vdsl de akk sonrası upload hızını düşürmüyor aslında firmaya toplu şekilde talepte bulunsak bu şekilde düzenleme yapabilirler

Evet hocam haklısınız topluca talepte bulunsak ve upload hızı düşmese daha iyi olur. Ve aslında tarifelerdeki upload hızlarını da arttırsalar çok hoş olur bence.

• TürkNet ile ilgili iki pürüzüm var. Birincisi şu an Sakarya da bulunan internetimde hız ve bağlantı kopma problemleri var, ilk önce bunu çözmeleri, sonrasında aralık ayı içerisinde Muğlaya taşınacağım için hat taşıma ve sonrasında ki hizmetleri onların kaderini belirleyecek. Tabi 2. aşamaya bile gelmeden üyeliğimi iptal edebilirim. İki gündür internetimi kullanamıyorum ve bu benim için büyük bir kayıp. Kısacası bunca şey sonrası NetSpeed firmasına göz kırpmıyor değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsefe07 -- 18 Ekim 2017; 15:37:13 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.