Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (809. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.270
Cevap
162
Favori
719.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 807808809810811
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullandığım en kötü İnternet sağlayıcı. 200 mbir hız kullanıyorum ama sürekli max hız 60 da genelde 30 mbit larda geziyor, Talep oluşturuyorum 1 gün çözülüyor ikinci gün gene aynı ping yüksek sürekli, aynı evde aktif 3 kullanıcı olunca sitelere girişim bile aşırı yavaşlıyor, yarın turknete dönüş yapacam, Müşteri hizmetleri berbat sorun çözüldü diyor talep kısmında sorun devam ettiği halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ammocihe -- 21 Temmuz 2025; 0:3:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni ücretler;

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜPnetspeed.com.tr
    Netspeed - Taahhütsüz, Limitsiz En Uygun Fiber İnternet Paketleri | Altyapı Sorgulama | İnternet Hız Testi
    https://netspeed.com.tr/destek/duyurular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 22 Temmuz 2025; 12:21:48 >
  • Beklenen zam mesajımız geldi

• Netspeede zam geliyor beyler eğer kullanmaya devam edecekseniz tarifenizi yenileyin.

• SON 1 AYDIR INTENET SORUNU YAŞATTIAR, SÜREKLİ KESİNTİLER VE HIZLAR' DAKİ DÜŞÜŞLER BERBATTI. BİRDE UTANMADAN 35 MBITE 650 TL ÜCRET İSTİYORLAR. BEN BAŞKA ISS' YE GEÇECEĞİM. BU HİZMETE BU PARA VERİLMEZ....

KAMPANYA TAVSİYESİ OLAN YAZARSA SEVİNİRİM. BUNLARLA DEVAM ETMEK İSTEMİYORUM.

• 35 mbps ile 100 mbps aynı fiyat. Neden böyle yapıyorlar?

• Zam mesaji geldi. netspeed artık eş dost çevresi geniş referans toplayabilenler için mantıklı oldu. Turknet 600 e yükseltse diğer firmalar mecbur ona göre fiyat belirlerdi. yüksek bulduğumuz bu fiyatlara bizi alıştıracaklar. demek ki bundan sonra bir firmaya geçerken peşin ödeme kampanyaları veya arkadaşını getir üzerinden düşünmek gerekiyor. 3 büyük dediğimiz turk telekom Vodafone sp taahhütlü olarak da mantıklı olacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 22 Temmuz 2025; 13:25:50 >

• 10 Numara kullanıcısına yanıt

ilave olarak 75 TL modem kullanım ücreti var.

• Taahhütsüz olarak daha düşük fiyat bulabilirsem degistirecegim bulamazsam 1 sene daha taahhütlü devam.

• Ben geçen sene 1 senelik peşin ödeme kampanyasını kullanmıştım. Altyapı 61 mbps destekliyor. Kampanya öncesinde 50 mbps hız alıyordum. Geçmişken 100'e geçeyim dedim. Geçtikten sonra 30'a düştü hız. Ne zaman sorsam altyapınız kötü dediler. E ben 50 alıyordum zaten deyince kablolar, modem, ekleme cart curt dediler hep.

Şimdi başka bir firmaya geçsem tekrar 50 hız alabilir miyim ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 22 Temmuz 2025; 15:42:49 >
  • 3 ay sabit fiyat diyordu daha 1 ay bile olmadı yürrü beee, taahhütsüz diye girdik yaptıkları işe bak şimdi Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 

Hey yetkililer madem x12 direkt peşin istiyorsunuz bari 3e 4e falan bölünebilsin nasıl fikir ama süper fikir;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hassas Kantar -- 22 Temmuz 2025; 17:47:4 >
  • Anlaşılan taksitte yok, yeni zam fazla, Turknetin başlattığı ucuz taahhütsüz internet evrildi çevrildi pahalı 12 ay peşine (taahütten daha kötü) oldu. Bir kez olsun iyi birşey olmaz mı kullanıcı lehine. Gelen gideni aratıyor.

Telekom 200Mbit 18 ay toplamda aylık modem dahil 780 liraya(ilk 6 ay 425, 12 ay 850) geliyor. (18 Ay Toplamda 14100₺ modem dahil)

Netspeed tahhütsüz aylık 850 Lira, Telekomdan pahalı, nasıl ama? 18 Ayda netspeed 2 zam daha görür herhalde.

Yok 12 Ay peşin versek sonrasında 6 ayda 850₺ den hesaplasak 12900₺ ediyor 18 ay sonunda netspeed. Ki en az 100₺ daha zam alır 13500 eder.

1000Mbps paket telekomda 18 ay taahhütle modem dahil 17400₺ ye geliyor, belki 1gbit paketlerine geçebilirim, en azından dosla falan uğraşmadan gigabit hıza çıkarım 1.5 yıllık 3900₺ farka?

Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz kafam karışık şu sıralar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 22 Temmuz 2025; 21:25:26 >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

Down SNR(Nekadar yüksek okadar iyi) 18, 10'a kadar yolu var, 10 dan sonrasında stabilite sorunu başlar 50 ye güncelletirsen muhtemelen 12 civarına düşer. Ancak hatta biraz gürültü var, bu yüzden CRC almışsınız, 50 ye güncelletince CRC çoğalır, oyunlarda vs. packet loss gelebilir.

Upload SNR 12 aşağısında sorun başlar.

50/8 profil tanımlayabiliyorlarsa sizi kurtarır gibi duruyor buradan, en azından denenir, olmazsa 35/8 geri dönersiniz.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Vestelin routerini verdiler fakat kendim keenetic router kullanıyorum. Bu ücreti ödemek zorunda mıyım?
    Birkaç ay içinde taşınma ihtimalim var. Artık netspeede noktayı koyayım diyorum. Daha mantıklı bir alternatif var mıdır?
    Bu arada bu zamlarla ilgili olarak bütün kötülüklerin anası TT diyorum.

• Alphace A kullanıcısına yanıt
    Gigaspeed daha ekonomik ve sorunsuz inceleyebilirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alphace A kullanıcısına yanıt

Evet ödemek zorunlu. Kullanıp kullanmamak size kalmış.

• 1 senelik peşin netspeed mi yoksa 1 senelik peşin türknet mi hangisi daha mantıklı acaba? 100 mbit fiber için ikisi de aynı fiyat şu an

• Dikkat etmeniz bir nokta var; peşin ödemede.

Diyelim ki; 6. ayda iptal ettiniz. Geri iade nasıl hesaplanacak?

Kullanılan 6 ay peşin ödemeye esas alınan tarife fiyatından mı; yoksa iptal edilen tarihte ki güncel tarife fiyatından mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 22 Temmuz 2025; 23:44:45 >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Önceki netspeed kampanyasında şöyle yazıyor

"Peşin ödemelerde geri iade garantisi mevcuttur. İade işleminde, kullanılan aylar güncel tarife fiyatı üzerinden hesaplanarak varsa kalan bakiye iade edilir. "

türknette ise şöyle yazıyor

"Dilediğin zaman abonelik iptali yapabilir ve kullanmadığın ayların ücretini kesinti olmadan geri alabilirsin"

Anladığım kadarıyla iade konusunda türknet daha avantajlı

• 
Sayfa: önceki 807808809810811
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.