Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (808. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.287
Cevap
162
Favori
719.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 806807808809810
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam takip edelim bakalım işin sonu nereye varacak, iyi geceler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • neden hala zamlı fiyatları açıklamadılar ki

• gs190505 G kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ama yılbaşına kadar 450 TL'den devam edilse, yılbaşından sonra da üzerine 100 TL daha eklenirse daha uygun olur diye düşünüyorum.

Sanırım bu yaz fırsatları kampanyasını temmuz ayının sonuna kadar devam ettirecekler, kampanya bitince fiyatlar yılbaşına kadar 450 TL'den devam edilir

• rockerman21 R kullanıcısına yanıt

Az önce geçiş yaptım. 6 ay sabit fiyat garantisi olacak denildi. 3 ay indirimli geri kalan 3 ay ise tarife bedeli üzerinden fiyatlanacakmış.

• cey100 kullanıcısına yanıt
    O zaman yılbaşına kadar 450 TL'den devam edilecek, Ocak ayında üzerine 100 TL daha ekleyebilirler.

Ben 0850 ile başlayan numarayı arayıp bu 4. Ay'dan itibaren geçerli olacak 450 TL ne zamana kadar geçerli, yılbaşına kadar mı diye sorduğumda bana bu konuda net bir bilgi veremiyoruz, bu enflansyonist ortamda ne olur bilemem dedi.

Sanırım siz 444 ile başlayan numaradan teyit aldınız.

Eğer yılbaşına kadar sözlerinde dururlarsa bu iyi bir haber.

Sanırım benim ref ile geçiş yaptınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 16 Temmuz 2025; 11:52:48 >

Evet, 444 0 217 numaradan tarafıma tebliğ edildi. Hayır sizin ref ile geçiş yapmadım.

• cey100 kullanıcısına yanıt
    Tamam bilgi için teşekkürler hayırlı olsun

• Arkadaşlar merhaba. Ultimate fiber 100 tarifesini kullanıyoruz ailemin evinde. aylardır 499 tl fatura çıkarıyorlar. İnternet sitesinde 329 tl. Neden böyle yapıyorlar? Düzeltirler mi?

• bouninboun kullanıcısına yanıt
    Şu anda kampanya fiyatı ile yeni gelenlere o fiyatı 3 ay sabit fiyatlı olarak veriyorlar.

Siz eski abone olduğunuz için o fiyattan devam ediyor.

Güncel kampanyasız fiyatı şu anda 450 TL'dır.

Sonradan daha da artar mı bilmiyorum.

İnşallah yılbaşına kadar bu fiyat aralığında devam edilir.

Bu durumda uygun fiyatlı başka bir ISS firmasına da geçiş yapabilirsiniz.

Ama firmaların bağlantı ve ileriki dönemlerde fiyatlarıyla ilgili bir tavsiye vermek istemiyorum, ilk birkaç ay indirimli kullanılabilecek kampanyalı uygun fiyatları olan ISS firmaları da mevcut araştırıp bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 16 Temmuz 2025; 18:32:33 >
  • bugun yazan eden pek yok herkesin sorunlar düzeldimi acaba

benim halen ping ve ilk baglantılarda (mesela youtubede videoyu ilk oynatmaya başlarken) sorunlar devam ediyor

• Kalenderxxx K kullanıcısına yanıt
    Bende bir sorun yok, ping ile pek işim olmadığı için fazla bakmadım ama telefonda wifi hızı ölçümünde ping 25-30 arası çıkıyordu.

YouTube videolarında takılma yok.

Telefonda htspor kanalında canlı hazırlık maçı izledim orda da takılma yoktu sadece doğal olarak, yayın yarım ya da 1 dakika civarında falan geriden geliyordu.

Sizin lokasyon neresiydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 16 Temmuz 2025; 22:36:37 >

hız olarak bende de sorun görünmüyor

lokasyon istanbul fatih

• Kalenderxxx K kullanıcısına yanıt
    Hız olarak sorun yoksa bu takılmaların sebebi ping yüksekliğinden mi oluyor ?

Yoksa upload hızı düşüklüğünden mi ?

Benim bildiğim upload hızı 1 ve altına düşerse ne internet sayfası ne de videolar açılabiliyor.

Netspeed internet yurtdışı çıkış host noktalarını Ankara'dan İstanbul'a çekmişlerdi, bu defa da internet trafiğini Türk Telekom üzerinden alıp, oradan Atlantis Net üzerinden yurtdışı çıkış yapıyorlar heralde böyle olunca ping değerlerinde dalgalanmalar oluyor diye düşünüyorum.

Çünkü hesaplı bilgi nick'li arkadaş önceden 1/3 aktarım varken şimdi 1/5 aktarım oluyor böyle olunca ping yükselebilir gibi bir şeyler demeye çalıştı heralde, ben pek teknik bilgi konusunda yetkili ve bilgili biri değilim, standart ev kullanıcısıyım, teknik detay bilen tekniker veya uzman bir arkadaş varsa bu ping dalgalanmalarının sebeplerini daha net açıklayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 16 Temmuz 2025; 22:44:0 >

• Bunlarda ki yavaşlık sorunu devam ediyor mu?

• mehmetcank kullanıcısına yanıt

Temmuz ayında fazla bir bağlantı kopması, hız düşmesi sorunu yaşamadım.

Biraz ping değerlerinde dalgalanmalar oluyor ama sürekli değil.

Online oyun oynayanlar için sorun oluyor, benim online oyunla işim yok, biraz YouTube biraz Twitter biraz torrentten müzik falan indiriyorum.

YouTube videolarında takılma sorunu yaşamıyorum, canlı TV izlerken sorun yok.

Yukarıda yazdıklarım kendi kullanımım içindir,

Genele bakılırsa haziran sonundaki kopma vb. Bağlantı şikayetlerine göre sistem daha stabil fakat bölgeden bölgeye de farklılıklar gösterebiliyor.

Atlantis Net ile peering bağlantısı anlaşması yaptıklarından sonra yurtdışı çıkış hostlarını Ankara'dan İstanbul'a çektiler heralde Ddos ataklarının etksini azaltmak için aktarmalı olarak çıkış yapıyorlar, böyle olunca da ping değerleri 3 hafta önceki değerlere göre biraz yükselmiş gibi görünüyor.

İnternetin yoğun kullanıldığı prime saatlerde sanırım ping değerleri dengesizleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman2121 -- 17 Temmuz 2025; 14:19:25 >

• Bende akşamları arada kopmalar oluyor ama gündüz fena değil. Ping değerleri oyun için düşünenler için fazla olabilir. (Ankara)

Sanırım bunların nedeni zam öncesi geçen müşteri artışı tabii bir kısmı başka firmalara geçtiler son yaşananlardan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet den yeni abonelik başlattım geçen hafta. Dün internet kurulumu tamamlandı. Şimdi netspeed e geçiş yapmak istediğim de Turknet bana ne kadar fatura çıkarır ? Zaten 840 tl Türknet in kurulum ücreti vardı, onu muhtemelen peşin alır, ama kullanım için direkt 1 fatura ücreti mi alır yoksa sadece kullandığım gün bazında mı ücret çıkar?

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt

Ön ödemeli olduğu için 1 aylık çıkar. Geçiş tamamlanana kadar geçen süre düşüp, kalan geri iade edilir.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

O zaman bi kaybımız yok gibi. Nedense netspeed de sadece 100 mbps lik tarifede kampanya yapmış. Hat 200 mbps destekliyor ama kampanya yapmamış 200 için. Özellikle canlı destek muhabbetine netspeed e geri dönmeyi düşünüyorum

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

sen kimin adamısın karar ver açıkla gerçekleri

• 
Sayfa: önceki 806807808809810
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.