Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (810. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.392
Cevap
159
Favori
742.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay arkadaş hızım değişmedi problem yok ama ortamın en pahalı hizmeti oldu burası kafayı yedirtecek,

Şu an neredeyse hepsi kurulum modem dahil aynı paraya, hatta daha ucuza verenler bile var, hele ki toplamını peşin de istemiyorlar.

Churn için 90 gün beklemek zorunluysa, şimdikini direkt iptal edip yenisine sıfırdan başlatmak istense yine de 3 ay beklemek şart mı onu merak ediyordum hocam.

İptallerde 3 ay beklemek zorunlu değil fakat portunuz da iptal oluyor, o yüzden ya taahhütlü Türk Telekom vb. ile 1-1,5 yıllık yeni bir sözleşme yapılır ya da 10 Ağustos tarihine kadar Türknet'e geçebilirsiniz.

Bu başlığa da yazamayayım diye 1 haftalık ban uzaklaştırma cezası vermişler.

Netspeed internet arkadaşını getir referans kampanyası başlığında da son mesajım ile önceki mesajlarım biraz uzun olmuş diye 1 haftadır mesaj atamıyorum.

Hadi ordan cezayı bana kestiniz bu başlıkta ne yazdım da burdan da ceza kestiniz

Netspeed internet fiyatlarını bu şekilde arşa çıkararak, sonlandırmadığı ref kampanyasının öcünü yenilerden alıyor

Bu şekilde yaparak abone fazlalığından kurtulup hem sistemi rahatlatmak hem de gidenlerle beraber ref ind.lerinden de kurtuluyorlar.

Yerinizde olsam 3 ay ilk ay 330, sonraki 2. ve 3. Aylar 300 TL'den Netspeed devam eder, sonra da Gigaspeed firmasına geri dönerdim.

Avantajı kullanıp, avantajı kalmayınca geri dönüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 24 Temmuz 2025; 10:49:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• rockerman21 kullanıcısına yanıt

Gigaspeed sıkıntılı; canlı müş. hiz. yok, ödeme yöntemleri kısıtlı, forumda yetkili var ama var mı yok mu belli değil, geri dönüş süresi uzun. Misal iptal formu bile yok sitede. En iyisi alternatif firna kullanmayacaksan Tt veya Türksat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Türk Telekom çoğu siteye erişim engeli koyuyor, DNS ayarı da işe yaramıyor, diğer yandan Türksat kablonet bazen Türk Telekom fiber altyapıda bile bazı kişilere size abonelik başlatamayız diyorlar o nasıl oluyor detayı ne ben de tam anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 24 Temmuz 2025; 11:21:28 >
  • rockerman21 kullanıcısına yanıt

Dns sorunı alternatif firmalarda da var.

(Gıbıtnette ve 1-2 firmada da DNS ayarı oluyordu yanılmıyorsam).

Resmen 3 ay uyguna kullanın sonra da ne yaparsanız yapın demişler.

Ya şu ref kampanyasını sonlandırsınlar ya da ileri bir tarihte fiyatlara bir ayar çeksinler, amaçları abone yüküne ve maliyetlere karşı bir bariyer koymak ama bu şekilde düşündüklerinden fazla abone kaybederler.

Netgsm internet firması da ilk önce ref kampanyasını sonlandırdı sonra da yüksek zamlı tarifelerini açıkladı 4,5 ay kullanıp avantajı kalmayınca buraya geldik burda da avantajı kalmayıncaya kadar kalır sonra başka ISS lere yelken açarız ne yapalım.

Referans sistemine karşıysanız, referansınızı vermeyeceksiniz veya olan firmaları tercih etmeyeceksiniz. Ben vermiyorum, numaram kaç ondan bile haberim yok.

Ben artık ön ödemeli sistem kullanmam, taahhüt işine de sıcak değilim.

Referans işine gelince, firmalar bu seçeneği sunuyorlar fakat ilerde sistem patlıyor maliyetler artınca sonra da zammı yapıştırıyorlar, gittiği yere kadar kullanacağız artık.

Sonra da ön ödemeli olmayan bir yer bulursam geçerim, ilerde alternatiflere bakarız fakat bu gidişle yakında pek alternatif de kalmayacak.

Fiber de vdsl de, 35mbps de 100mbps de = 650 lira... ?!

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP hele ki Taahhütsüz indirimli fiyatlar için 12 aylığı peşin istemek bu nasıl bir satış strateji şeklidir anlamadım lanNetspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 

Bu şekilde hem referans ile gelenlerin ve mevcut abonelerin önüne set çekiyorlar, kapasiteyi bu şekilde azaltıp yüklerinden kurtulacaklar.

Eski aboneler bedava internet kullanmaya devam edecek, yeni gelenler ya iptal edecek ya da 3 ay indirimli kullanıp sonrasında daha uygun bir yere gidecekler.

Netspeed ilk 3 ay sabit fiyatlı 330 TL'den devam ediyor 4. ay'dan itibaren yeni zamlı tarife ( 650 TL)devreye giriyor diye biliyorum. ( Önceden 450 TL'ydi)

Bazı kişiler abone olurken onlara ilk 3 ay sabit sonrasında güncel tarife ücreti üzerinden devam edilecek demişler fakat hepsi bir kandırmacaymış, maalesef güncel tarife ücretlerini arşa çıkardılar, çoğu kişi 4.5.6 ay 450 TL'den devam edilecek sanıyor, telefonda ilk 3 ay 350 sonraki 3 ay 450 TL 6 ay sabit fiyat demişler de ben o şekilde bir teyit almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 24 Temmuz 2025; 13:45:18 >

• Turknet zam yapınca buraya başvurmuştum,mh 5 ay 30 tl,12 ayda 30 tl indirim referans kodu verdim.100 mbps paket ilk 3 ay 330-60 tl,sonraki 2 ay ise 450-60 tlolacak,Şimdi bu şekilde 5 ay netspeed kullanmak mı mantıklı yoksa kablonete 12 ay taahhüt vermek mi?Kablonettede ağustos ayında zam gelmesi muhtemel.

Ben de 19 Haziran'da Netspeed'e geçtim bana ilk 3 ay 330 TL, sonraki aylar 450 TL dedi diye hatırlıyorum.

Güncel tarife fiyatı o zaman 450 TL'iken şimdi 650 TL oldu, bu işin doğrusu hangisi, sizin dediğiniz gibi olsa o zaman 5-6 ay kalınabilir yoksa, 3. Ay'dan itibaren herkes başka firmaya kaçmaya başlar.

Bizzat aradım teyit etmek için,müsteri temsilcisi zamdan önce basvurduğum icin 6 ay sabit fiyat garantisi ile bu şekilde olacagını söyledi,gecis icin 5 agustosu bekliyoruz,turknet sürem doluyor,bir kez daha arayim sabah iyice netlessin

Sizin gibi 2 kişi daha bu şekilde teyit ettirdiğini yazmıştı inşallah dediğiniz gibidir.

Paket, taahhütsüz olarak sunulmakta olup yalnızca yeni başvuru yapan Netspeed müşterileri için geçerlidir. Bu müşterilerimize, ilk 3 fatura dönemi boyunca indirimli ve sabit fiyat garantisi sağlanmaktadır. Müşterilerimiz, 4. aydan itibaren 649.90 TL tutarındaki tarife üzerinden hizmet almaya devam edeceklerdir. Mevcut Netspeed müşterileri, bu kampanyadan yararlanamaz.

6 ay sabit fiyat garantisi ibaresi yok gibi.

Teyit değil, teğet geçiliyor gibi. Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 

Başlıkta bir arkadaş az zam gelmeden geçtiğiniz için size 2. 3 aylar 450 TL'den devam edilecek demişler, bu sabah teyit ettirmek için bir daha soracakmış.

Artık ne geçiyorlar bilmem.

• Arkadaşlar az önce tekrar görüşme sağladım,yine aynı şekilde zamdan önce başvurduğum için ilk 3 ay 329.90 diğer 3 ay 449.90 dediler,6 ay fiyat garantisi dediler,12 ay boyunca zamdan etkilenmeme durumumda varmış,arkadaşını getir indirimi ile beraber 419.90 dan devam edersiniz dediler,zam olması halinde 30 gün önceden haber veriliyor zaten dediler.Artık ne olur bilemem zaten iptal hakkı var orda sorun olmazda kablonet tahhahüt vermek mantıklımı o konuda kararsız kaldım.

• selamlar eskisehir'de bulundugum binada internet altyapisi yoktu.Turk telekom fiber altyapi getirdi ve dun kapiya gelip teklif verdiler fakat ben telekom kullanmak istemiyorum. netspeed turknet gibi firmalarda altyapi sorgulamada hala altyapi yok port yok gozukuyor. ben bu asamada telekoma mi mahkumum?

Diğer taahhütsüz firmalar kurulum bağlantı aktivasyon ücreti alıyorlar.

Comnet adına telekomdan bir tane yapıştırmışlardı duvara her yeni firma onu üstüne geçirmişti.

Ama bunlar bizimki olmak zorunda diyorlar şimdi .. !

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.