< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (811. sayfa)

-
-
Paket, taahhütsüz olarak sunulmakta olup yalnızca yeni başvuru yapan Netspeed müşterileri için geçerlidir. Bu müşterilerimize, ilk 3 fatura dönemi boyunca indirimli ve sabit fiyat garantisi sağlanmaktadır. Müşterilerimiz, 4. aydan itibaren 649.90 TL tutarındaki tarife üzerinden hizmet almaya devam edeceklerdir. Mevcut Netspeed müşterileri, bu kampanyadan yararlanamaz.
6 ay sabit fiyat garantisi ibaresi yok gibi.
Teyit değil, teğet geçiliyor gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben demiyorum telefonda satış temsilcisi en az 2-3 kişiye bu şekilde demiş fakat bana göre kandırmaca.
Başlıkta bir arkadaş az zam gelmeden geçtiğiniz için size 2. 3 aylar 450 TL'den devam edilecek demişler, bu sabah teyit ettirmek için bir daha soracakmış.
Artık ne geçiyorlar bilmem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar az önce tekrar görüşme sağladım,yine aynı şekilde zamdan önce başvurduğum için ilk 3 ay 329.90 diğer 3 ay 449.90 dediler,6 ay fiyat garantisi dediler,12 ay boyunca zamdan etkilenmeme durumumda varmış,arkadaşını getir indirimi ile beraber 419.90 dan devam edersiniz dediler,zam olması halinde 30 gün önceden haber veriliyor zaten dediler.Artık ne olur bilemem zaten iptal hakkı var orda sorun olmazda kablonet tahhahüt vermek mantıklımı o konuda kararsız kaldım.
-
selamlar eskisehir'de bulundugum binada internet altyapisi yoktu.Turk telekom fiber altyapi getirdi ve dun kapiya gelip teklif verdiler fakat ben telekom kullanmak istemiyorum. netspeed turknet gibi firmalarda altyapi sorgulamada hala altyapi yok port yok gozukuyor. ben bu asamada telekoma mi mahkumum?
-
Ya Türk Telekom ya da Türksat kablonet ile taahhütlü sözleşme yapabilirsiniz.
Diğer taahhütsüz firmalar kurulum bağlantı aktivasyon ücreti alıyorlar.
Kendi modemini zorunlu veren firmalar için bu bizdekini ne yapmamız gerekiyor ?
Comnet adına telekomdan bir tane yapıştırmışlardı duvara her yeni firma onu üstüne geçirmişti.
Ama bunlar bizimki olmak zorunda diyorlar şimdi .. !
-
Fiber geldi binama. Sorgu sitelerinde 100, 1000vs çıkmaya da başladı. Netspeed başvurdum demin aradım ADSL den geçiş için. Port takibi başlattık port konunda hemen bağlayacağız vs dediler. Fiberde port muhabbeti mi var ilk defa duydum. 2 hafta oldu binada fiber işlemleri biteli. Eve çektim kabloyu
-
Ben comnete peşin para ödeyip paramı kaptırdıktan sonra artık toplu peşin ön ödemeli internet hizmeti satın almıyorum.
Türknet vb. firmalar gibi taksit imkanı yapsalardı bir nebze tercih edilebilirdi.
Aylık ödemeye devam, gittiği yere kadar
Modem ücreti dahil mi acaba bu fiyatlara
Uygulamada ki fiyat sitede ki fiyattan daha ucuz gibi.
-
Arkadaşlar fiber geçiş yapmayı düşünüyorum. Bu aralar sorun varmı bağlantıda, 30 Haziranda yazanlar olmuş internet yok müş hiz. bağşanamıyoruz diye.
Şuanki durum nedir bilgi verebilirmisiniz
-
Ben VDSL kullanıcısıyım temmuz ayında bağlantımda herhangi bir kopma kesilme yaşamadım.
24-30 haziran tarihleri arasında prime saatlerde download upload hızları aşırı düşmesi sonucu videolar ve internet sayfaları açılmıyordu, gece 12 den sonra düzelmeye başlıyordu.
( Sitelerinde yaptıkları duyuruda 24-30 haziran tarihleri arasında Ddos siber saldırıya maruz kaldıklarını ve detaylarını açıklamışlardı ).
En son 30 haziran akşam saat 18 45 sularında modemin internet ışığı kırmızı yanıyordu sonra aynı akşamın gecesine kadar yaklaşık 6 saat sonra 00:15 gibi modemin Internet ışığı yeşile döndü, o tarihten sonra 1 defa yaklaşık 2 hafta önce 3-5 dklığına hız düşmesi oldu sonra düzeldi.
(1 haftalık sürede Atlantis Net ile yeni peering bağlantısı anlaşması yapmışlar, dediklerine göre Ddos engelleyici cihazlar almışlar, yurtdışı çıkışlarını Ankara'dan İstanbul'a çekmişler) .
Bir ara online oyun oynayanlar ping dalgalanması ile ilgili şikayet ediyorlardı şu anda pek sesleri çıkmıyor, sanırım ping dalgalanması sorunları da düzeltildi, bağlantı eskiye oranla çok daha stabil durumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 28 Temmuz 2025; 17:57:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
sunuculara ddos saldırısı vardı siber saldırı. dönem dönem türknete de oluyor yılda 2-3 gün sıkıntı harici sorun yok
-
taahhütsüz ile aynı paraya varken taahütlüye bulaşmayın derim.
-
Beyler comnetten netspeed'e geçtik. Gelecek zam etkileyecek mi yoksa 8 ay daha sabit fiyat devam edecek mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
8 ay niye devam etsin ki ?
12 aylık ön ödemeli hizmet satın almamışsanız,sabit fiyat garantisi yok.
22 temmuzda zam yaptılar, önceden güncel tarife ücreti aylık 450 TL'ydi şimdi 650 TL oldu.
İlk 3 ay sabit 330 TL, sonraki 3 ay 450 TL dedi 2-3 kişi ama ben teyit ettirmediğim için emin değilim halen, o yüzden 4. Ay anlaşılır ne olacağı.
Siz kaç aydır Netspeed internet'e geçtiniz, en son faturanız 330 TL'den mi yoksa 450 TL'den mi hesaplandı ?
Sabit fiyat garantisi 3 ay mı 1 yıl mı emin olamadım. Belki de 3 ay
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sitelerinde ilk 3 ay sabit fiyat yazıyor.
6 ay sabit fiyat olduğunu pek sanmıyorum ama bu şekilde olduğunu söyleyenler ve teyit edenler de mevcut.
( İlk 3 ay 330 TL, sonraki 3 ay 450 TL şeklinde )
1 yıllık sabit fiyat kampanyası temuz ayı sonuna kadar devam ediyor fakat 1 yıllık peşin ön ödemeli olarak istiyorlar diye biliyorum, taksit seçeneği yok varsa sözleşmesini uzatanlar detaylı bilgi verebilirler.
Bu ayın sonuna kadar ben de ortalama aylık 418 TL'ye 1 yılık 5006 TL gözüküyor.
Sözleşme 1 yıllık uzatılırsa referans indirimleri ile birleştirilemiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 28 Temmuz 2025; 18:22:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X