Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: thelordof , rockerman21 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (6 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil
5 sn
16.296
Cevap
162
Favori
720.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
46. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YirmiDortUzeriiki

TT altyapısında Bölgesel bir sorun varmış İstanbul ve çevre illerde düzeldi şuan.
    Düzelme falan yok. Saat geç olduğu için düzeldiğini sanıyorsun ama leş durumda şu an. Netflix falan çalışmıyor, izlenmiyor ve internet sürekli dalgalanıyor.
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    ben de bi arkadaşın tavsiyesizle netspeed'e geçtim ve inan ttnetten 10 kat iyi.ancak burada böyle,yaşadığın yerde nasıl olur bilemiyorum, yanıltmak istemem.
  • Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı 240p felan ancak oynatıyordu, VPN ile bağlandım 4k geri. Açık açık bi kısıtlama var. Lanet ülkede bi lanet yerde işini düzgün yapsın ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

Düzelme falan yok. Saat geç olduğu için düzeldiğini sanıyorsun ama leş durumda şu an. Netflix falan çalışmıyor, izlenmiyor ve internet sürekli dalgalanıyor.

Alıntıları Göster
    Yoo herşey gayet güzel sadece bu gece sorun yaşadım iletişime geçtim bölgesel bir sorun olduğunu yaklaşık 1 saat içerisinde çözüleceğini söylediler ve çözdüler. Siz sorun yaşıyor olabilirsiniz bende bir sorun yok mükemmel.
  • arkadaslar bulundugum bölgede netspeed kullanan kimse yok herkes tt net li netspeede ya da baska bir iss ye gecersem bu benim için avantaj olur mu az kullanım olması
  • Netflix olayı bende de var, çamur gibi açılıyor görüntü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temet Nosce

Netflix olayı bende de var, çamur gibi açılıyor görüntü
    Merhaba, Netflix için Windows 10 kullanıyorsanız "Store" uygulamasından kendi programıyla bir deneme şansınız var mı? Kendi programında nedense bende HD açıyor ama browser üzerinden hızı bir türlü yükselmiyor.
  • Kullandığım dönemde Chrome ile belirli bir çözünürlüğün üstüne çıkmıyordu.edge ile kullaniyordum.muhtemelen sorununuz bu değil ama denemekten zarar gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chronotide kullanıcısına yanıt
    Netflix kullanmıyorum ama, Kısıtlamadan çok netflixe olan bağlantının bant genişligi yetersiz diye düşünüyorum.
    Vpn ile bağlanınca otomatik olarak verinin geçtiği kabloları,yoluda değiştiriyorsunuz.Daha az yoğun bir hat üzerinden bağlantı sağladığınız içinde daha yüksek hıza ulaşabiliyorsunuz.
    Bu sorunun netflix(*veya netflixe ulaşmak için aracı bir iss varsa onunla) ve isslerin aralarında yeni fiber kablolar çekerek çözülebileceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronotide

Bende de aynı 240p felan ancak oynatıyordu, VPN ile bağlandım 4k geri. Açık açık bi kısıtlama var. Lanet ülkede bi lanet yerde işini düzgün yapsın ya.
    Netspeed i arayın arıza kaydı bırakın online işlemlerden falan. Ne kadar aynı sorundan şikayet gelirse bir şeyler yaparlar yoksa uğraşmıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dün sinirlenmiştim ama 1-2 saate düzeldi ping ve internet hızı.
  • benim iptv akşamları hele ki 8 den sonra hep donuyor. aradım geri döndüler, iptv yayınları yurt dışı kaynaklı olduğu için ttnet kaynaklı bu sıkıntı yaşanıyormuş. böyle saçmalık mı olur ya
  • 1 haftadır gecelerı dusmuyordu derken nazar degdı yıne gecelerı hız dusmeye basladı
    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

bu telekom hızlı ınternet e tr de uygun sıstemler hazır dııl kanatına vardım..
    gündüz bu sekıl

her yer fıber sozde yetmıyor cogu yerde sorunlu
    alt yapı telekom oldukca daha cok bu sekıl surunuruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 4 Şubat 2019; 22:2:3 >

• Netflix hala camur gibi izlenebiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • frantic2 kullanıcısına yanıt
    Başka iss bakın daha fazla psikolojinizi bozmayın paranızı sokağa atmayın trde çoğu insan evlerindeki hızdan habersiz sizler bilinçli tüketici olarak daha fazla sinir hastası olmayın benim altyapım tt ama hız düşümü akşamları yaşamıyorum.Aynı adres aynı modem aynı hat sorun yaşadığım için Zaten Netspeed kapattım.Bu arada Netspeed ayağına sıkıyor birçok hatası ile farkında değil sadece sorun hız değil birçok düzensizlik söz konusu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Semsam S kullanıcısına yanıt
    Netflix kendisinin yayınlamış olduğu liste bu iss lerden şaşmayın

• mintmax kullanıcısına yanıt
    Yalan , yahu arkadaşım sizin ikametgahınız bu adreste değil size bu sebeple yeni abonelik veremiyoruz diyen binbir türlü yalanı söyleyen çirkeflik yapan bir iss den ne bekliyorsun ,Tamamen merdiven altı
    Sırf benim arızamı gideremedikleri için bunu yapıyorlar
    Nerde o patatesspeed savunucuları körü körüne Peşinden giden nerdeler bu yorumun altına yazı yazacak yok mu yoksa sizde mi yavaş yavaş problem yaşamaya başladınız

• Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    Arıza kaydını bıraktığında direk tt ye ulaşmasını sağlayan bir iss bakınız size tavsiyem Bt birimlerine düşüyor onlarda 23:00 den sonra çalışmıyor onlar uğraşıyorlar yapamasalar tt ye atıyorlar ne gerek var böyle birşeye

• yusuf712 Y kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar verilmiş en mantıklı cevap artık yetersiz geliyor maalesef biz dedik abone sayısı arttıkça bu olacak diye.Yatırım içinse ne yazıkki finansman sıkıntısı söz konusu bu adamlar eskiden çatıya verici diker cooknet olarak hizmet verirlerdi şimdi Netspeed oldu ödenmiş sermaye 1 trilyon sizi yanıltmasın iss sahipleri evi arabayı değerin üstünde gösterip ipotek altına aldırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Pusula@

Yalan , yahu arkadaşım sizin ikametgahınız bu adreste değil size bu sebeple yeni abonelik veremiyoruz diyen binbir türlü yalanı söyleyen çirkeflik yapan bir iss den ne bekliyorsun ,Tamamen merdiven altı
    Sırf benim arızamı gideremedikleri için bunu yapıyorlar
    Nerde o patatesspeed savunucuları körü körüne Peşinden giden nerdeler bu yorumun altına yazı yazacak yok mu yoksa sizde mi yavaş yavaş problem yaşamaya başladınız
    Tam dolandırıcı bir tipe benziyorsun :) beğenmiyorum diyorsun kimse geçmesin diyorsun firmaya iftiralar atıyorsun daha 3 gün önce tekrar netspeede geçiyorum diyorsun firmayı sürekli karalıyorsun senin derdin başka anladığımız kadarıyla bir daha başvurmuşsun ve başvurunu kabul etmemişler seni HINZIR SENİİİİ

• 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.