Merhaba, birçok ürüne baktım, ancak bir türlü karar veremedim. Benim istediğim cihazla ultra ayarlarda oyun oynamayacağım. Bazen merak eder bakarım, ancak asıl amacım 4050 veya 4060 serisi bir ekran kartıyla AI çalışmaları yapmak ve After Effects, Blender gibi 3D uygulamalarda render işlemleri gerçekleştirmek. Aslında bazıları neden masaüstü bilgisayar almıyorsun diyebilirler, ancak ben cihazın taşınabilir olmasını istiyorum, çünkü zaten evimde Mac Studio gibi yüksek performanslı bir masaüstü bilgisayarım var. Vereceğiniz tavsiyeler için şimdiden teşekkür ederim.
Imac Ram ve SSD Yükseltme Yardım
Merhaba, iMac (Retina 4K, 21.5-inch, 2017) için ssd ve ram yükseltmesi yapmak istiyorum. SSD 1 tb, ram de 16x16 (toplam 32) alıp servise taktıracağım. Ancak webde bir türlü tam olarak hangi ürünleri almam gerektiğini bulamadım. Aynı model iş yeri bilgisayarımızı birkaç sene önce bu şekilde yükselttik ama şu an o ürünler satışta bile değil. Lütfen bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Playstation 5 için 40' tv tavsiyesi
Merhabalar, ps5 için renkleri ve kontrastı düzgün gösterecek 40' tv tavsiyesi yapabilir misiniz? Bütçem, fiyat ve performans ürünlerinden yana. Ayrıca tv içinde smart ya da uydu alıcı sistemine gereksinimim yok. Bu yüzden de tercihim bana iyi bir deneyim sunacak tv'den yana. Tavsiyeleriniz için peşinen teşekkür ederim.
|
|
|
|
Sorun çözüldü
|
Sorun çözüldü
|
Meslek: Pınar Süt Entegre Tesisleri
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 675
İkinci El Bölümü Mesajları: 51
Konularının görüntülenme sayısı: 11.316 (Bu ay: 109)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 373 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun