Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.300
Cevap
162
Favori
720.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende akk kalktıktan sonra akşamları sıkıntı oluyodu sadece. Ping, hız düşüklüğü vs. 1 haftadır sıkıntı yok çözmüşler galiba...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 gündür burada da sorun düzeldi geceleri hız dusmuyor..
    nazar degmez ınsallah -_-
    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 1 Şubat 2019; 17:54:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhann06

pek sıkıntı yok gibi netspeed de ilk günüm ...
    Kaç günde bağladılar hocam?

• frantic2 kullanıcısına yanıt
    Bende ping de 4-5 çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfgnay

Bende ping de 4-5 çıkıyor.
    sizin ping cok iyi.
    benım tt de ıken 13 idi buraya gectıgı gun 20 oldu su an 26-35 arası degısıyor
  • 5 gündür falan sorun yok gibi ama ara sıra pingde dalgalanmalar devam ediyor. 8 mbit sınırsısz adsl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesaopp

Kabloyla baglaniyorsunuzdur umarim. Bende de kabloyla 28 mbps kablosuz 11 mvps cikiyor fastta

Alıntıları Göster
    Kabloyla bağlanıyorum ama izleyemiyorum. Donuyor
  • Arkadaslar ttnet var su an, vdsl 50mbps tahut 1 ay sonra bitecek. Netspeed e gecsem mi sizce? Tahut yok bildigim kadariyla, bi sikinti olsa basla firmaya gecerim. Siz ne onerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

Arkadaslar ttnet var su an, vdsl 50mbps tahut 1 ay sonra bitecek. Netspeed e gecsem mi sizce? Tahut yok bildigim kadariyla, bi sikinti olsa basla firmaya gecerim. Siz ne onerirsiniz?
    turkiyede
    hem hizmetiyle
    hem kalitesiyle
    hem musteri hizmetleriyle
    hem fiyat performansiyla

suana kadar kullandigim en en en iyi ISSdir.
    8 mgbit netspeedim 25 mgnit kablonetten iyiydi.Suanda yeni altyapimla beraber 75 mgbite cikarttim mukemmel.

Kullandigim issler: Uydunet,Dsmart,SuperOnline,Ttnet ve netspeed.

En iyisi netspeed.Hatta babam yazligada alicak ve kabloneti sokup aticak netspeed alicak.Evime gelip hizi gorunce cunku ikimizde 70 tl oduyoruz.Ve o 10 kat yavas hizmet alip ustune aknli kullaniyor.Taautu olmasa kablolari yirtip aticakti uydunetin :D

• Pazartesiden beri Netflix izleyemiyorum arkadaşlar. Yapmadığım kalmadı ama sorun yok diyor NetSpeed. Ortada bal gibi bir sorun var. Kendi 75mbps internetimle açtığımda aldığım hız burada. Çamur gibi görüntü açılıyor genelde ve hız yerlerde sürünüyor, donuyor vs. Aldığım hız 1874kbps

Bu da VPN açıp aynı diziyi izlemeye çalıştığım zaman. Hiçbir donma yok, en yüksek kalitede izleyebiliyorum ve aldığım hız 22140kbps

• bağlantı anlık gidiyor,hat gitmiyor haa,modem kopmuyor yani. acayip işler oluyor yılbaşından beri.alternatif bulduğum an kaçarım
  • arkadaşlar bugün bakım çalışması yapılmış ankara için. ping süreleri aynı ama 2. hopta netspeed yazıyor artık artısı eksisi ne hiç bilmiyorum.

1 1 ms <1 ms <1 ms ADSL [192.168.1.1]
    2 8 ms 7 ms 7 ms 100g-ankara-bb-185.214.189.1.netspeed.com.tr [185.214.189.1]
    3 7 ms 7 ms 10 ms 212.156.249.221.static.turktelekom.com.tr [212.156.249.221]
    4 8 ms 7 ms 7 ms 34-altunizade-t3-2---34-inkilap-xrs-t2-2.statik.turktelekom.com.tr [195.175.173.158]
    5 * 7 ms 8 ms 06-ebgp-ulus1-k---06-ulus-xrs-t2-2.statik.turktelekom.com.tr [81.212.197.39]
    6 9 ms 9 ms 7 ms 212.156.117.136.static.turktelekom.com.tr [212.156.117.136]
    7 23 ms 24 ms 23 ms 307-sof-col-2---06-ulus-xrs-t2-2.statik.turktelekom.com.tr [212.156.104.40]
    8 53 ms 52 ms 52 ms 72.14.212.14
    9 * * * Request timed out.
    10 45 ms 45 ms 45 ms 74.125.37.238
    11 48 ms 47 ms 47 ms 209.85.247.159
    12 49 ms 49 ms 49 ms google-public-dns-a.google.com [8.8.8.8]

• Araştırmalarım sonucunda şuanda geçiş yapılabilecek en ideal İSS'nin Netspeed olduğuna kanaat getirdim. Evrakları gönderdim gelişmeleri bekliyorum.
  • anewage kullanıcısına yanıt
    pazartesi(28.01.18) sabah 9 gibi mesaj geldi kullanıcı adı felan ... telekomdan da mesaj gelmiş yine o saatlerde sinyali kesmişler biraz uğraştım modemden ayarları felan yaptım bağlantı kuramadım fazla uğraşmadım işe gittim..ertesi gün 2 de aradım dsl sinyali olmadığını söyledim ekip yönlendirdiler ama ekip gelmeden sinyal geldi ...sıkıntı yok telekomda ki değerlerin bir tık altında kullanıyorum..
  • Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    hocam aynı sorunu bende yaşıyorum Netspeed ile Netflix çok kötü durumda düşük kalite oluyor otomatik olarak.. vpn yaptığınızda düzeliyor demişsiniz, acaba statik ip alsak düzelir mi almayı düşünüyorum ne yapmalı
  • Kopma sıkıntısı devam ediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: merlot7

hocam aynı sorunu bende yaşıyorum Netspeed ile Netflix çok kötü durumda düşük kalite oluyor otomatik olarak.. vpn yaptığınızda düzeliyor demişsiniz, acaba statik ip alsak düzelir mi almayı düşünüyorum ne yapmalı
    Bana da birisi statik ip ile düzelebileceğini söyledi ama pazartesi gününe kadar böyle bir sorun yoktu. İnat ettim almayacağım sürekli arıyorum mail atıyorum sosyal medyadan yazıp arıza kaydı açtırıyorum. Bugün internetim 1 mbps e düştü 75mbps den. Lol ping sorununu düzelttiler bu çıktı başımıza. Siz de mümkünse yazın arıza kaydı açın arayın ne kadar kişiden aynı şikayet gelirse bir şeyler yaparlar çünkü "sorun bizde değil" diyip savıyorlar başlarından, hat değerleriniz normal falan diyorlar.

• Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    Ocak ayının başından beri benzer sorun bende de var. AKN kalktıktan sonra altyapı kaldırmadığı için özellikle video sitelerinin hızı bilinçli şekilde düşürülmüş. Bu yüzden sabit IP'nin çözüm olacağını sanmıyorum. Şu an için tek çözüm VPN kullanmak gibi görünüyor. Akşam saatlerinde internet hızının kökten yavaşlamasındansa bunu tercih ederim şahsen.

Konu ile ilgili geçmiş mesajlarım:
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136650728
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136713112

• sabit ip alıp aylık 10tl fazla ödüyorum, buna rağmen adamlar yinede cgn havuzuna dahil etmişler beni buda bi ilk galiba. modemde aldığım sabit ip ile internete çıktığım ip adresleri farklı şu an canlı destekleri kapalı. yarın arayıp sövmemek için kendimi tutmaya çalışacam ama kendimden emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 3 Şubat 2019; 1:47:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NimbleSoul

Ocak ayının başından beri benzer sorun bende de var. AKN kalktıktan sonra altyapı kaldırmadığı için özellikle video sitelerinin hızı bilinçli şekilde düşürülmüş. Bu yüzden sabit IP'nin çözüm olacağını sanmıyorum. Şu an için tek çözüm VPN kullanmak gibi görünüyor. Akşam saatlerinde internet hızının kökten yavaşlamasındansa bunu tercih ederim şahsen.

Konu ile ilgili geçmiş mesajlarım:
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136650728
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136713112
    Youtube'da 4K açtığımda hiçbir problem yok, Netflix çamur açılıyor ama

• 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.