Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.300
Cevap
162
Favori
720.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

Youtube'da 4K açtığımda hiçbir problem yok, Netflix çamur açılıyor ama

Alıntıları Göster
    Aynı sorun bende de mevcut. İnternet hızında herhangi bir sorun olmuyor youtube 4k çok rahat izleniyor ancak netflix bildiğin 480p gibi.
  • deta53 kullanıcısına yanıt
    Bendede aynı sorun var sabit ip kullanıyordum modemdeki sabit ip 185 ile başlıyordu şuan gene 185 ile başlıyor ama ip mi internet üzerinden sorguladıgımda 139 ile başlıyor ben anlamadım bu işi
  • Ben de aynı şekilde sabit IP kullanıyorum. Gece modeme reset attım ve 185 ile başlayan IP'im değişti. İnternetten sorgulayınca 139 ile başlıyor fakat modemden bakınca 185 ile başlayan başka IP adresi var. İşin garip kısmı ne kadar reset atsam da değişmiyor. CGN IP ile sabit IP bir arada gibi bir şey anlamadım valla.

Ayrıca eskiden imgur vikipedi gibi sitelere sorunsuz giriyordum şimdi ise girmiyor...
  • evet 139 ile baslayan iplerde problem var sanirsam dns yazdigim halde islemiyor sikinti buyuk eski ip adresinde problem yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

Aynı sorun bende de mevcut. İnternet hızında herhangi bir sorun olmuyor youtube 4k çok rahat izleniyor ancak netflix bildiğin 480p gibi.

Alıntıları Göster
    Hocam siz de arayın, online işlemlerden arıza kaydı bırakın. Üstüne düşmezsek netspeed sorun bizde değil diye görmezden geliyor.
  • Olması gereken duruma geçildi. Filtre sistemi zaten tüm servis saglayicilarda bulunması zorunlu idi. Dün akşam sık sık internet kesildi ondan sonra dediginiz gibi 139 li ip tanımlandı. Ondan sonra kesildi zaten. Hafta ici sabit ipler çözülür. Hafta sonu olduğu için şuan pek destek veremiyorlar sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlami kalmadi o zaman netspeed in filtreleme yapılarak güvenli antivurus gibi oldu
  • Sorun bende çözülmüş. Şu anda ilk sahip olduğum 185 ile başlayan IP atanmış tekrar bana, girmeyen sitelere rahatça giriliyor şimdi. Fakat hızda biraz düşüş olmuş. O da düzelir herhalde yakında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeech

Sorun bende çözülmüş. Şu anda ilk sahip olduğum 185 ile başlayan IP atanmış tekrar bana, girmeyen sitelere rahatça giriliyor şimdi. Fakat hızda biraz düşüş olmuş. O da düzelir herhalde yakında.
    evet sorun çözüldü ama hız biraz düşük
  • bizde hale 139 lu ip modem reset vs denedim olmadi ayni bloktan ip alıyor netspeed e yazdım gelen cevap bu (tarafımızdan kaynaklı herhangi bir kısıtlamamız bulunmamaktadır.)
  • Dün akşam CoD Black Ops 4 oynarken internet gitti geldi çok kısa. Geldiğinde oyunun serverlarına yani oyuna bağlanamaz oldum. Tabii ki internetle alakalı diye düşünmedim hatayı araştırmaya başladım ama hata çıkmadı bile nette. Öylesine telefon internetinden girdim ve bağlandım.. Dün ne yapmış olabilirler o kısacık kesintide? Çünkü internetle alakalı bu belli. Black Ops'u olan var mı deneyebilecek vs veya sorun ne olabilir yeter dedirtiyor her seferinde Netspeed.

• quote:

Orijinalden alıntı: KOSMERCAN

Dün akşam CoD Black Ops 4 oynarken internet gitti geldi çok kısa. Geldiğinde oyunun serverlarına yani oyuna bağlanamaz oldum. Tabii ki internetle alakalı diye düşünmedim hatayı araştırmaya başladım ama hata çıkmadı bile nette. Öylesine telefon internetinden girdim ve bağlandım.. Dün ne yapmış olabilirler o kısacık kesintide? Çünkü internetle alakalı bu belli. Black Ops'u olan var mı deneyebilecek vs veya sorun ne olabilir yeter dedirtiyor her seferinde Netspeed.
    ip adres baslangıcın 139. lamı başlıyor kontrol edermisin bu blokta anladığımız kadarıyla filtreleme var
  • rehber_ R kullanıcısına yanıt
    Evet 139 ile başlıyor. Sabit ip vs deyince çok dikkat etmemiştim üstteki mesajlara. Böyle kalmaz umarım çünkü oyunu hiç oynayamıyorum. Çok kötü oldu gerçekten tam da tatil dönemimde günde 5 6 saat takıldığım oyuna şimdi giremiyorum bile. :( Feci tatsız.

• Bende daha önce girilen bazı sitelere bugün giremiyorum nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: billy brown

Bu mesaj silindi.
    Hangi siteler hocam bende deniyim

• Az önce IP adresim yeniden 185 ile başlayan bir adres oldu. Her şey eskiye döndü. Neydi şimdi bu, tekrarlanacak mıdır ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOSMERCAN

Az önce IP adresim yeniden 185 ile başlayan bir adres oldu. Her şey eskiye döndü. Neydi şimdi bu, tekrarlanacak mıdır ki?
    aynen benimde israr la üzerinde durman sonucu 185 li bloga geri dondu hersey normal dondu sayfalar aciliyor 139. lu blokta filtreleme var anlasildi ip sabitletecem 185. blokta
  • İyi dedik sıvamaya başladılar pingim yüksek.
  • Yapacağınız işe soxayım artık speedtest 45 mbit fast.com 2mbit bile göstermiyor. İyice boku çıktı artık bunlarında.
  • TT altyapısında Bölgesel bir sorun varmış İstanbul ve çevre illerde düzeldi şuan.
  • 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.