Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.287
Cevap
162
Favori
720.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YirmiDortUzeriiki Y kullanıcısına yanıt
    Hiç bir iss nin başvuruyu kabul etmeme gibi bir tasarrufu yok şu an Netspeed kullanıyorum evet yeniden kendilerine bir şans verdim bizim Cemal aynı Cemal kısa sürede yeniden iptal sürecine alacağım. Ve sende artık şu Netspeed manyaklığını bırak rüyana girecek yeter yani bıktın ağzında küfürden hakaretten başka birşey yok makul açıklaman hiç yok neymiş çağrı merkezini aramış 1 saat sonra sorun çözülür demiş hiç bir Agent bu yanıtı vermez 10 kişiden 9 u akşamları hız düşüyor darboğaz yaşıyor sen yaşamıyorsan firma şakşakçılığı yapmayı kes artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yusobreak Y kullanıcısına yanıt
    Milenicom için yaptıklarını unutmadık hakaret dolu mesajın hakkında admin işlem yapacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Pusula@

Hiç bir iss nin başvuruyu kabul etmeme gibi bir tasarrufu yok şu an Netspeed kullanıyorum evet yeniden kendilerine bir şans verdim bizim Cemal aynı Cemal kısa sürede yeniden iptal sürecine alacağım. Ve sende artık şu Netspeed manyaklığını bırak rüyana girecek yeter yani bıktın ağzında küfürden hakaretten başka birşey yok makul açıklaman hiç yok neymiş çağrı merkezini aramış 1 saat sonra sorun çözülür demiş hiç bir Agent bu yanıtı vermez 10 kişiden 9 u akşamları hız düşüyor darboğaz yaşıyor sen yaşamıyorsan firma şakşakçılığı yapmayı kes artık
    Yok artık ciddi ciddi itiraf ettin tekrar başvurduğunu lan harbi tuhaf bir tipsin yahu madem sen kullanıyorsun neden milleti yanıltıyorsun üstelik iptal etmiştin neden tekrar hizmet almaya çalışıyorsun? tekrar şans vermiş miş firmada başvurmanı dörtgözle bekliyor zaten dün gece sorun vardı hatta bir çok kişide aynı sorun yaşandı bölgesel bir sorun olduğu ve ortalama 1 saat içerisinde sorun kalmayacağı bilgisi iletildi ve aynen dedikleri şekilde 1 saat içerisinde sorun kalmadı anlaşılan bu firma bir tek seni takmıyor

• quote:

Milenicom için yaptıklarını unutmadık hakaret dolu mesajın hakkında admin işlem yapacak
    Millenicom ve hakaret? sen harbi şizofrenik bir tipsin benim millenicom ile ilgili hiç bir hakaretim olmadığı gibi tüm mesajlarımda beğendiğimi yazmışım kafa terelelli sen git uyu bence çok stresli bir yaşam sürmekten beynin sulanmış. Üstelik netspeed'e bir daha başvurduğunuda öğrendikten sonra kafaya iyice sıyırdığını anlamış olduk hade yaylan hadeee..
  • YirmiDortUzeriiki Y kullanıcısına yanıt
    Netspeed de birçok aboneliğim var 6 ay dolmasını bekliyorum evet başvuru yaptım neden yaptım maç izleyemedim için yukarıda konuda açık sevdiğim taraflarıda vardır nefret ettiğimde dedim yukarıda yazdım kaç gün önce bence iyi bir takipçi olmanı öneririm diğer bir husus takdir ettiğim 1 tarafı vardı 9 tarafı yanlıştı dns ile sansür delme artık oda yok neyime benim Netspeed şu an çağrı merkezi bile yok canlı destek yok düzeltirse yine alırım bu benim tasarrufumda olan birşey adam yazar şundan dolayı sorun yaşıyorum der bende altına yaşadıklarımı yazarım ama sen napıyorsun araştırmadan körü körüne savunuyorsun yanlışlarını görmüyorsun

• quote:

Hain vatan haini

Şahsıma yapmış olduğun hakaret gidişatın hiç iyi değil sizin gibi ekrana baka baka beynim sulanmıyor gibi stresli bir yaşam süreyim yaşantından bana uyarlama yapma kısa sürede tedavi ol ve biraz kitap oku

• quote:

Orijinalden alıntı: YirmiDortUzeriiki

Hain vatan haini

Alıntıları Göster
    yok be kardeşim bu sıyırmış bildiğin ben hep diğer firmadan memnuniyetimi belirttim bu saçmalıyor işte.

• quote:

Şahsıma yapmış olduğun hakaret gidişatın hiç iyi değil sizin gibi ekrana baka baka beynim sulanmıyor gibi stresli bir yaşam süreyim yaşantından bana uyarlama yapma kısa sürede tedavi ol ve biraz kitap oku
    Sana tek bir önerim olacak sütünü iç ve yat senin beynin harbi sulanmış düne kadar çılgınca aman bağlatmayın ben yandım siz yanmayın dediğin firmaya bir daha başvurmuşsun senin durum cidden kritik bir hal almış bak tavsiyemdir acilen bir psikoloğa görünmelisin kişilik bozukluğu veya bölünmesi yaşıyor olabilirsin.
    Tavsiyelerine uyacağım

• quote:

Tavsiyelerine uyacağım
    Ciddiyim bak şaka bi tarafa tavsiyeme uy sadece kendin için değil toplum içinde daha faydalı olacak kanaatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusobreak

Sana tek bir önerim olacak sütünü iç ve yat senin beynin harbi sulanmış düne kadar çılgınca aman bağlatmayın ben yandım siz yanmayın dediğin firmaya bir daha başvurmuşsun senin durum cidden kritik bir hal almış bak tavsiyemdir acilen bir psikoloğa görünmelisin kişilik bozukluğu veya bölünmesi yaşıyor olabilirsin.

Alıntıları Göster

• 3-4 gündür testlerde ping artışı oldu eskiden 18 ms gözüküyordu şimdi 41-43 arası çıkıyor yer malatya sizde de böyle bir sorun var mı?
  • mamo44 M kullanıcısına yanıt
    Aynen ,12-13 arası olan ping yaklaşık 2 gündür 40’ın üstünde.

• quote:

Netspeed de birçok aboneliğim var 6 ay dolmasını bekliyorum evet başvuru yaptım neden yaptım maç izleyemedim için yukarıda konuda açık sevdiğim taraflarıda vardır nefret ettiğimde dedim yukarıda yazdım kaç gün önce bence iyi bir takipçi olmanı öneririm diğer bir husus takdir ettiğim 1 tarafı vardı 9 tarafı yanlıştı dns ile sansür delme artık oda yok neyime benim Netspeed şu an çağrı merkezi bile yok canlı destek yok düzeltirse yine alırım bu benim tasarrufumda olan birşey adam yazar şundan dolayı sorun yaşıyorum der bende altına yaşadıklarımı yazarım ama sen napıyorsun araştırmadan körü körüne savunuyorsun yanlışlarını görmüyorsun
    sen boşa gelme netspeed e üye sayısı arttıkca problem olacak netspeed iyi bir sağlayıcı değil çevrendekilere de söyle geçmesinler.

illa maç izlemek istiyorsan

goodbydpi araştır onla izlersin.

• Ben bu ay aldığım faturadan bir şey anlamadım.

Şimdi bende aylık 110 TL olan "Hiper Pro 50" vardı. AKK sız tarife.7

Ama 1 Ocak itibarı ile böyle bir tarife kalmadı. Bana en yakın duran tarife şu an Hiper PRO 75. Onun da fiyatı 76 TL. Ama bana Ocak ayı faturası tekrar 110 TL geldi.

Ne alaka yani, şu an 110 TL lik bir tarife dahi yok. Ne yapmak lazım, benzer şey yaşayan var mı?
  • charnel kullanıcısına yanıt
    Telefonla arayıp tarife değişikliği talebinde bulunmanız gerekiyor. Siz talepte bulunup onaylamadığınız sürece tarifenizi değiştiremezler.
  • charnel kullanıcısına yanıt
    12 ay sabit fiyat verdikleri için tarife listede olmasa bile sizin için o tarife hala geçerli oluyor. O yüzden arayıp tarifenizi değiştirmeniz gerekiyor böylece aynı paketi daha ucuza kullanmış olursunuz.
  • quote:

Başka iss bakın daha fazla psikolojinizi bozmayın paranızı sokağa atmayın trde çoğu insan evlerindeki hızdan habersiz sizler bilinçli tüketici olarak daha fazla sinir hastası olmayın benim altyapım tt ama hız düşümü akşamları yaşamıyorum.Aynı adres aynı modem aynı hat sorun yaşadığım için Zaten Netspeed kapattım.Bu arada Netspeed ayağına sıkıyor birçok hatası ile farkında değil sadece sorun hız değil birçok düzensizlik söz konusu
    en son 24 ay tt de idim 20 ay superdı 100 mbps baglantıda 95 mps alıyordum

son 4 ay kala saha dolabında sorun olsutu tt ekıbı hıc eve gelmedı kac defa ara netınız calsıyor evde arıza deyıp gecıstırdıler aylarca sonunda bırıa akıl verdı modemın fısını sök o zaman mecbur gelecekler eve dıye nı tekım geldıler bakın dedım hepsı elımd ebelgelı 20 ay 95 mbps net alıyordu ulasılabılır hız 130000 mbps fakat sorun oldu ulasılabılır hızım 88000 dustu tanımlama hızım 99999 dan 77000 dustu hıc ılgılenmedıler bır gun denk geldı saha dolabından kontrol ettı dedıkı sorun ssaha dolaptakı kartta kart bulursam getırıım getırmessem sız paketınızı dusurun kalktı gıttı.sonrasında kac defa mudurluge gıttım.dırekten modeme dırek kablo cektım hıc degısen bişi olmadı kartıda degıstıren olmadı.mudurluge gıt gel derken 4 ay resmen dılencı oldum paramızla 100 mbps öde 104,00 tl öde 77000 hız al.tam bir rezıl lık..sız olsanız
    1 dak dururmusunuz eski iss de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 6 Şubat 2019; 22:8:20 >

• İyi günler. Ben köyde yaşıyorum ve 2 senedir ttnet vdsl2 kullanıyorum. Son ttnet olaylarından sonra firmadan soğudum ve iss değiştirmek istiyorum. İnternette fiyat karşılaştırma incelemeleri okudum ama detaylı kullanıcı yorumu görmedim. Netspeed nasıl bir firma? Ttnet köyde tek iss ve ttnet' e göre netspeed ping indirme yükleme değerleri nasıl olur? Taahhütsüzde fiyatlar çok değişiyor mu? Sorun yaşarsam müşteri hizmetlerine ulaşma çözüm süreci nasıl? Bulaşma şu iss kullan öneriniz var mı?

Belirteyim: Evim köye 4 km uzaklıkta ve köy merkezinden geliyormuş internet. Bana uzaktasın dedi ttnet. Vdsl2 kullanıyorum. Bol yağış ve fırtınadan dolayı sonbahar kış ve ilkbaharda bol bol kablo kopuyor ya da köyün telefon internet şebekesi yanıyor. Ttnet müşteri hizmetlerini tek arayışta hemen ulaşıyorum 2 günde çözüyor. Kullanmadığım günleri ödüyor ve telefonuma 2 gb interneti zor bela tanımlattırıyorum. Bu konuda mutluyum ama fiyat politikasıyla ayağına sıktı. Affetmem.

Ping: 25 İndirme: 22-23 mb Yükleme:0,5-0,8 mb tarifem 24 mb/s fiyat:70 nisanda bitiyor. Sonra 120 lira

Akşamları kasma yavaşlama olmuyor. Çok nadir olsa da . Youtube'da kasmadan 4k izliyorum. Diğer sitelerde 1080p. İndirme yaptığımda sabit 2.5 mb/sn ile iniyor. Görüntülü görüşmede çok kasıyor. Sanırım yükleme hızından. Bu değerleri netspeed de yakalar mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ascani -- 6 Şubat 2019; 23:45:53 >

• 
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.