Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.300
Cevap
162
Favori
720.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pusula@

Şu saatlerde hız düşümü darboğaz var mı ?
    kardeş kismede hız düşümü yok neden dert ettin bu kadar? dsmart yerlerde mi yoksa.
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Değil birader aksine tam kapasite alıyorum ama bu bölgede Netspeed 50 mbps hız düşümü yaşadım fakat dün periscopeda Fener’in maçını izleyemedim yasaklı idi Netspeed kullanıcıları izledi sorun o ve bu durum benim canımı sıktı sırf maç için bile geri dönebilirim ama akşamları hız düşüyorsa o ayrı bir durum şunuda belirteyim d smart 3 gün boyunca düşük hız yüksek Ping verdi aradım sordum genel arıza var dediler şimdi acaba diyorum kapasite artırımı mı yapıldı düzeldi mi acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hızda problem yok ama Netflix'de en yüksek kalitede izleyemiyorum, donuyor vs. Daha önce de buraya yazmıştım bu sorunu yaşayan ve çözdüren oldu mu? Netspeed bizde sorun yok diyor her zamanki gibi

fast.com dan hız ölçümü yaptığımda 6 mbps ile 14 mbps arası değişiyor değerler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabiz Civciv -- 29 Ocak 2019; 20:26:38 >
  • Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    Statik ip var mı sende statik ip alarak denermisin cgn den olabilir

• Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    Birde YouTube dan 4 k video açıp sağ tıklayıp meraklısı için istatistikler kısmını ss atarmısın bakalım bir normalde 4 k için 25 mbps yetiyor bunuda netflix belirtti sitesinde zaten

• quote:

Statik ip var mı sende statik ip alarak denermisin cgn den olabilir
    Yok
  • quote:

Birde YouTube dan 4 k video açıp sağ tıklayıp meraklısı için istatistikler kısmını ss atarmısın bakalım bir normalde 4 k için 25 mbps yetiyor bunuda netflix belirtti sitesinde zaten
    Gördüğün gibi youtube 4k da bir sorun yok ama Netflix'de en yüksek kalitede izleyemiyorum, donuyor ve zaten kötü kalitede açılıyor.

Bu da fast.com sonucu:

Ve tabii ki her zamanki gibi Netspeed hiçbir sorunu üstlenmiyor yine. Verdikleri cevabı da koyuyorum. LoL'deki ping sorununu da üstlenmediler ama kabahat onlardaydı, aylar sonra çözebildiler şükür de şu vurdumduymazlıkları kötü.

"Merhaba, teknik ekiplerimiz tarafından hattınız incelenmiştir. 70 Mbps'e kadar modeminiz ile buluşmaktadır. Tarafımızdan kaynaklı herhangi bir sorun tespit edilmemiştir."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabiz Civciv -- 29 Ocak 2019; 21:17:45 >

• Yaklaşık 4 aydır 24mb vdsl2 kullanıyorum. ilk defa 25 mbit gördüm bağlantımı.Ttnet altyapı yok falan diye vermiyordu.Ttnette sözde 8 mb kullandım 2 sene boyunca,5'i geçerse iyi diyordum! 2 mbps upload gördüm netspeed sayesinde. VALLAHİ ÇOK MEMNUNUM, şeytan kulağına...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmehcik_71 -- 30 Ocak 2019; 0:6:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

Gördüğün gibi youtube 4k da bir sorun yok ama Netflix'de en yüksek kalitede izleyemiyorum, donuyor ve zaten kötü kalitede açılıyor.

Bu da fast.com sonucu:

Ve tabii ki her zamanki gibi Netspeed hiçbir sorunu üstlenmiyor yine. Verdikleri cevabı da koyuyorum. LoL'deki ping sorununu da üstlenmediler ama kabahat onlardaydı, aylar sonra çözebildiler şükür de şu vurdumduymazlıkları kötü.

"Merhaba, teknik ekiplerimiz tarafından hattınız incelenmiştir. 70 Mbps'e kadar modeminiz ile buluşmaktadır. Tarafımızdan kaynaklı herhangi bir sorun tespit edilmemiştir."

Alıntıları Göster
    Aynı problem bende de var. 75 mbit kullanıyorum, speedtest'te sorun gözükmüyor. Ama fast.com'da problem yaşıyorum 15mbit'i geçmiyor hız. Netspeed'e yazdığımda size verilen cevabın aynısını aldım.
    Fast.com'un serverı Amerika'da(en azından ben test yaptığımda o server kullanılıyor), belki sorun oradan kaynaklanıyor olabilir.
    Edit: Statik ip kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurkiBurks -- 30 Ocak 2019; 8:52:6 >

• Netspeedte ilk ayım. Faturam geldi 3-4 farklı ödeme şekli var. Siz nasıl ödüyorsunuz faturanızı? Online işlemlerden ödeme yapsam başım ağrır mı? Qnb den ödeme yaparsam eft alacak diye istemiyorum. Faturamatik bulup ordan mı ödesem ?

• carpiki C kullanıcısına yanıt
    Enpara otomatik ödeme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpiki

Netspeedte ilk ayım. Faturam geldi 3-4 farklı ödeme şekli var. Siz nasıl ödüyorsunuz faturanızı? Online işlemlerden ödeme yapsam başım ağrır mı? Qnb den ödeme yaparsam eft alacak diye istemiyorum. Faturamatik bulup ordan mı ödesem ?
    SLM

netspeed onlıneden odedım devamlı 11 aydır sorun olmadı..komısyon ucresı v.s yok fatura ne kadar o kadar kesıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 30 Ocak 2019; 11:25:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurkiBurks

Aynı problem bende de var. 75 mbit kullanıyorum, speedtest'te sorun gözükmüyor. Ama fast.com'da problem yaşıyorum 15mbit'i geçmiyor hız. Netspeed'e yazdığımda size verilen cevabın aynısını aldım.
    Fast.com'un serverı Amerika'da(en azından ben test yaptığımda o server kullanılıyor), belki sorun oradan kaynaklanıyor olabilir.
    Edit: Statik ip kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    Sorunun fast den kaynaklanması bir şeyi değiştirmiyor ki? Netflix en yüksek kalitede donma yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sorunun fast den kaynaklanması bir şeyi değiştirmiyor ki? Netflix en yüksek kalitede donma yapıyor

Alıntıları Göster
    Ben 2160p ile izleyebiliyorum bu arada.

• frantic2 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Biz de onlinedan ödeyelim o zaman.

• carpiki C kullanıcısına yanıt
    1 yıllık aboneyim fatura ödemek için online işlem merkezini kullanıyorum, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.

• quote:

Bu da fast.com sonucu:

Alıntıları Göster
    Burda bahsettiğim sorun devam etmekte. VPN açarak denediğimde en yüksek kalitede izleyebiliyorum ancak kapattığımda çamur oluyor ve donma yapıyor. Netspeed biz kısıtlamıyoruz diyor. Son 1 haftadır böyle, daha önce yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLyMoKoKo

1 yıllık aboneyim fatura ödemek için online işlem merkezini kullanıyorum, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.
    aynı şeklide. günü gelince online işlemlerden ödüyorum.
  • quote:

Bu da fast.com sonucu:

Alıntıları Göster
    Kabloyla baglaniyorsunuzdur umarim. Bende de kabloyla 28 mbps kablosuz 11 mvps cikiyor fastta

• Bende bırakmayı düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.