Şimdi Ara

Netspeed 16MBPS İNTERNET 44TL (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
42
Favori
74.351
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Düşüyor tabii ki, 8mbit oluyor. Demek istediğim vaad ettikleri hızı sorun olmadan tutturmalarıydı, Ttnet'ten alamadığım bir hizmetti.

Kameraların niçin çalışmadığını sorduğumda bana statik ip olmadığı için böyle olduğunu söylediler lakin Ttnet kullanırken statik ip'ye sahip olmamama rağmen çalışıyorlardı. Sanki başka bir sorun var, yabancı forumlardan da çözüm bulamadım, öyle kaldılar şimdilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usbehci kullanıcısına yanıt
    statik ip hizmetleri yokmuymuş?

olmasa bile ip değişinceye kadar kullanılması gerek?

Bence kısıtlama yada engel gibi bir durum var.Modem den de kaynaklı olabilir şayet ttnette kulllandığınız modem aynıysa netspees kaynaklıdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    10 liraya ek olarak sağlıyorlar. Hem ttnet modemi hem de dışarıdan alınan başka bir ttnet olmayan modemle denedim fakat görüntü alamadım. Statik ip alıp deneme yapmadım kaldı öyle.

dükkanda çalışırken modeme bir ayar yapıyorduk port larla falan ancak unuttum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Statik ip aldıktan sonra modemden kameranın kullandığı portu açmak gerekiyormuş fakat sadece port açmayı denemedim, tek başına port işe yarıyor mu?

yaramaz mı hocam.Statik ip olayı şöyle .kayıtlı yani statik ip almadığınız sürece modemi her açıp kapattığınızda ip adresiniz değişir.Yani her seferinde google myip den ip adresini öğrenip client yani istemci tarafına bu ip adresini yazmanız gerek.Bununda ücretsiz çözümü var aslında dyndns miydi neydi tam hatırlamıyorum bilgisayara kurulan ip yönlendirme programları vardı.

yani modemden portu açın şimdilik dinamik ip adresini yazın görüntü gelmesi gerek.

statik ip adresi alıp yada ücretsiz çözümler üretmek size kalmış.

www.karel.com.tr
    Güvenlik Kamerası Port Açma Nasıl Yapılır? | Karel
    https://www.karel.com.tr/bilgi/guvenlik-kamerasi-port-acma-nasil-yapilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 18 Ekim 2018; 19:33:38 >

• Benim de Superonline dan geçişim sağlandı bugün netspeed e. Eve geldim kullanıcı adı şifreyi girdim. Gayet memnunum şu anda. Evim 16 mbit desteklediği için 16 mbit 75 GB AKK lı interneti aldım. 13-14 mbit arası hız alıyorum wifi ile.

Çok teşekkürler hocam, müsait bir zamanda deneyeceğim.

dönüş yaparsınız merak ettim bende😌

Yazarım hocam fakat yakında beklemeyin, kamera uzak bir bölgede ve bu aralar işlerim var fakat deneyince mutlaka yazarım.

bekliyorum hocam😊

• Merhaba neetspeed kullanananlar Bu aralar yavaslama biraz kopmalar oluyor ara da bir bu ay baya olmaya basladı genel durum nedir herkesde.Burda mı problem var biraz sıkıcı olmaya basladı netspeed aramak gerek.
  • ttnet ten netspeed e geçiş bu sabah tamamlandı :)

hız testi sayfalarından baktığım kadarıyla hiç bi değişiklik yok :) ping download upload hepsi aynı ..

16mbps aknsiz e geçtim :)

samsun-ilkadım-bahçelievler deyim netspeed şuan sorunsuz duruyor.

sabah mesaj geldi telekomdan wifi iptal isteğiniz talebe alınmıştır diye, ttnet ten gelen mesajdan 45-60 dakka sonra netspeed den kullanıcı adı şifre mesajı geldi telefona, modeme girdim bilgileri fişten çektim 1 dakka bekleyip geri taktım ve siteler açılıyor sorunsuz ;)
  • Arkadaşlar rica etsem IP'nizi kapatarak speedtest sitesinden aldığınız sonuçları paylaşabilir misiniz?

• Hzım 16 75gb akk 44 lira olanından

Ama son 3 gündür bir problem yaşıyorum. Hızım speed testte 14 çıktığı halde youtube'dan 240p videoyu bile dona dona izletiyor. Bir şeyde bir sıkıntı var ama çözemdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muxo -- 20 Ekim 2018; 10:8:56 >
  • Ben de superonline fiberden netspeed 16mbps 44 lira olana geçtim. Şuan memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 20 Ekim 2018; 11:11:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun yaşayan arkadaşlar, Netspeed MH arayıp ayar yaptırım. Ufak bir güncellemeden sonra sistem düzeliyor.

• Bugün superonline adsl2 den geçiş yaptım. Herhangi bir sorun yok, kullanıcı adı şifreyi girince çalıştı. Hız aynı, tavsiye ederim geçmek isteyenlare.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnetten geçişim bu sabah tamamlandı. Kullanıcı adı, şifreyi girdim ve işlem tamam. Telefon ile aramışlar ben görünce geri döndüm, ilgili birime yönlendiriyorum diyor ve tel kapanıyor, kimse bağlanmıyor. Aktarıyorum diyorsunuz ama olmuyor tel kapanıyor diyorum, biz dönüş yaparız diyorlar ama dönüş yok. Ayrıca sabit hat kapanmamış telefon hâlâ açık. Sabit hat iptal formunu doldurup göndermiştim. Satış sonrası destek için maalesef muhattap bulamıyorum.

• Bu fiber mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eridim -- 21 Ekim 2018; 16:51:29 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.