Şimdi Ara

Netspeed 16MBPS İNTERNET 44TL (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
42
Favori
74.417
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler peki yıl sonunda akk kalkıyor ben 16 mbit 75 alıcam yıl sonunda ne olacak 75 gb akk kalkacak mı?

bu arada ip tv server ve cihaz ne kullanıyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elmandrill E kullanıcısına yanıt
    peki hocam adsl 2 ile vdsl farklı mı ?
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Farkli, ama belli bir hizdan sonrasi o olaylari tam bilmiyorum adsl var benim bulundugum yerde vdsl kullanmak nasip olmadi :D ama belli bir hiza kadar adsl gibi dsl girisinden baglaniyor diye biliyorum vdsl yi,hocam vdsl iyi hiz varsa bolgenizde vdsl destekli modem alin en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmandrill -- 18 Ekim 2018; 12:56:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    79 mbite kadar dedi müşteri hizmetleri .Fiber pano zaten sokak başında en fazla 80 metre vardır evle arasında.

asıl amacım 44 liralık ucuz paketten faydalanmak .Üzerine çıksam zaten seçenek fazla.İş yerimde 500 mbit internet var zaten download sorunum yok.Evde ip tv kullanmak için istiyorum. 8 mbit fazlasıyla yeterli olacaktır büyük ihtimal.

vdsl e gelince sanırsam sokak başına kadar fiber ondan sonrası bakır kablo ile dağıtım demek oluyor.

Elimde airties rt 206 gibi sağlam bir modem varken ekstra 250 300 lira masraf yapınca anlamı kalmıyor benim için. 16 mbitlik paketi seçersem 15 14 mbit versin yeterli.

Gerçi ip tv 75 gb akk yi kaç günde tüketir görmem gerek her gün kullanmayacağız ama baktım gördüm 1 haftada akk bitiyor 8 mbit akk sız pakete geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeb

teşekkürler peki yıl sonunda akk kalkıyor ben 16 mbit 75 alıcam yıl sonunda ne olacak 75 gb akk kalkacak mı?

bu arada ip tv server ve cihaz ne kullanıyorsunuz?
    Akk kalkar mı kalkmaz mı fikrim yok.

İptv hakkında pm gönderdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xhacker09x X kullanıcısına yanıt
    btk kesinlikle kalkacak dedi.Hatta şimdiden kablonet müşterileri kazıklamaya başlamış.Herkersi arayıp yüksek fiyattan kandırmışlar.
    İyiymis hocam 79mbps e kadar hiz cogu kisinin alma imkani yok altyapidan dolayi o hizlari,isyerinde 500mbps hiz iyiymis istanbuldamisiniz,16mbps lik pakette zaten sıkıntı cikmaz hocam altyapinizinda iyi oldugunu varsayarak 14 15 civari rahat alirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

btk kesinlikle kalkacak dedi.Hatta şimdiden kablonet müşterileri kazıklamaya başlamış.Herkersi arayıp yüksek fiyattan kandırmışlar.
    Doğrudur. Bina en fazla 8mb hız aldığı için, bende speed plus paketini tercih etmiştim.

üniversitede çalışıyorum hocam.Merkezde oturuyorum ondan yine iyi hız var.

üniversitenin asıl çıkışı 1000 mbitte uplaouddan birde kimlik denetiminden düşüyor.

Anladim iyiymis, upload hizi dusurmez yalniz simetriktir o net yani upload son surat yuklenilse bile download etkilemez,adsl de etkiliyor ama

detayını bilmiyorum ancak 8 ayrı yerleşke var telekomdan metro hat kiralanıyor ve telekom dowland ve uploud olarak birlikte hesaplıyormuş.Yani tüm yerleşkelere adil paylaşım için hızı bölüyorlar.

Anladim 500 cok iyi bir deger zaten Turkiye sartlarinda

aslında 500 mbiti 5000 personel 35000 öğrenci kullanınca iyi bir değer olmuyor.😀

orasıda var :D ama yoğun olmayan saatlerde 100 üstü rahat alırsınız gibi

300 den aşağı ya düşmüyor pek.Bu yüzden mega google drive cloud gibi yerlerden film indirmem çok hızlı oluyor.

• Ben 8 yıl ttnet abonelğnden sonra geçtm netspeede, 50 mbit hız, ama pişmanız, bağlantı donmaları ve wifi kopmalarından bıktık, daha 1 ay olmadı bile, modemden mi başka şeyden mi anlamadım, çözemezsem kaldık ttnete

• Tamamen kendi hatalarından dolayı 2 haftadır internetim yok ve 5 gündür hala Telekom elemanı adrese gelecek. Müşteri hizmetleri hiç bir şeyi çözüme ulaştıramıyor. Biraz fazla verin, uzak durun.
  • 1 ay oldu, 24 mbit 100 gb vdsl paket kullanıyorum. Kota dolmadan ve dolduktan sonra hız olarak hiçbir sıkıntı yaşamadım, söyledikleri hızı verebildiler. Wifi kameralara bağlanmaması sıkıntı yaşatsa da genel olarak memnun kaldım.

• Usbehci kullanıcısına yanıt
    kota dolduktan sonra akk düşmüyormu yani?Bir araa-lar ttnette öyleydi :)

kameralar niçin bağlanmıyor?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.