Şimdi Ara

Netspeed 16MBPS İNTERNET 44TL (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
42
Favori
74.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçiş işlemi ayın 20 sinde sorunsuz tamamlandı fakat telefon hattı hâlâ açık. Bugün görüşebildim uzun uğraşlar sonucu. Sabit hat iptal başvurusu yapılmış fakat iptal süreci 15 günü buluyormuş. İnternet iptal ve devir işlemi 2 günde tamamlandı fakat sabit hat iptali 15 günü buluyormuş.

Cuma gününden beri bugün ancak ulaşıp bi muhatap bulabildim. İlgiliye aktarıyorum diyorlar ve telefon kapanıyor. Koparsa biz size döneriz diyorlar fakat dönmüyorlardı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu iki modemden hangisini alırdınız çok kararsız kaldım.
    Netspeed 100 Mbps VDSL tarifesi için kullanacağım.

Netspeed  16MBPS İNTERNET 44TL
    Zyxel VMG3925-B10B AC1600

Netspeed  16MBPS İNTERNET 44TL
    TP-Link Archer VR600 1600Mbps Gigabit

Tplinkte 5 GHZ DFS desteği nedir bilen arkadaşlardan yardım ve yorum bekliyorum.

• YirmiDortUzeriiki Y kullanıcısına yanıt
    Ben tp link alirdim,5ghz yayin verebiliyor modem 802.11 ac var , yani yuksek hizlar elde edersiniz wifide(dosya aktarimlarinda)

Dfs acilimida Dynamic Frequency Selection yani dinamik frekans seçimi demek, nedir ne ise yarar pek bilgim yok asagıdaki linkten bakabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• YirmiDortUzeriiki Y kullanıcısına yanıt
    VR600 kullanıyorum, çok memnunum.
  • eridim E kullanıcısına yanıt
    fiberi her yerde yok
    https://turk.net/fiber/
  • ya bu gerizekalı türknet beni vdsl den adsl e geçirip duruyor. türknetten netspeed e nasıl transfer oluyoruz

edit: tamam buldum Bireysel İşletmeci Değişiklik Formu (CHURN) varmış sağ üstte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dheskikullanıcı -- 23 Ekim 2018; 13:31:11 >
  • Bu adamların telefonuna bir ben mi ulaşamıyorum? Yanlış bir numara çevirdiniz diyor +908508005800 ve 4440217 aradığım numaralar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enfornog E kullanıcısına yanıt
    5800 wp hattı , 0850 532 0217 arayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

5800 wp hattı , 0850 532 0217 arayın
    Teşekkür ederim hocam 444lğ numara çalışmıyor

• enfornog E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

ikiye ayirmislar, 444 0 217 yeni abone icin yeni basvuru yapmak icin araniyor abone olduktan sonra ulasilmiyor ulassan bile islem yapilmiyor diger numaraya yonlendiriyorlar

2. Numarada 0850 532 0 217 de satis sonrasi destek

Teknik bir sorunda burada yardimci oluyorlar

• 20 gündür internetim yok ve adamlar hala "TürkTelekom görevlisinin sorumsuzluğu, biz bir şey yapamayız" diyorlar. Arkadaş ben parayı telekoma değil, size ödüyorum!

www.sikayetvar.com
    Netspeed 2 Haftadır İnternet Hizmeti Alamıyorum!
    https://www.sikayetvar.com/netspeed/netspeed-2-haftadir-internet-hizmeti-alamiyorum

• bozmazlarsa çok güzel. söylenen hızları alıyorsun. turknet belasından sonra baya iyi oldu netspeed.
  • 35 Mbit sıkıntısız aldığım internet ile şu an 9.50 alabiliyorum. MH ile görüştüm onlarda yapamadı. TT ekiplerine kaldı işimiz. Anlamadığım durduk yere hız nasıl düşüyor. Hat değerleri normal
  • Dün başvurdum bugün bağlandı arkadaşlar ne bilim evimde süperonline vardı hali hazırda onlara kotalı 70 lira veriyordum zaten evinçme en sağlıklı 8gb geliyordu kota dolunca artık internet işkence haline geliyordu. Sabah tt görevlisi aradı hocam diğer hattı iptal edecekseniz bugün internet alırsınız dedi. Bende iptal dilekçesi vermiştim süperonline için olur verdim gün içinde iki saat internetsiz kaldım. Şuan ŞPL yi ultra hd de izliyorum takılmadan donmadan inşallah bozulmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enfornog -- 24 Ekim 2018; 22:35:14 >
  • Fiber alt yapısı olan yerde adsl kullanbilir miyim

• Bugün bağlatmayı düşündüğüm için aradım ankastre kutusuna kadar getirip bağlamadan gidiyorlarmış. Kendimiz bağlattırıyormuşuz ne anlamı kaldı ki böyle internet almanın yani? Bir de 60 tl aktivasyon ücreti de varmış. Zamanında türknet kullanmıştım ilk başlarda iyiydi sonradan cozuttular. Bunlar daha baştan problemler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucum1910

Bugün bağlatmayı düşündüğüm için aradım ankastre kutusuna kadar getirip bağlamadan gidiyorlarmış. Kendimiz bağlattırıyormuşuz ne anlamı kaldı ki böyle internet almanın yani? Bir de 60 tl aktivasyon ücreti de varmış. Zamanında türknet kullanmıştım ilk başlarda iyiydi sonradan cozuttular. Bunlar daha baştan problemler.
    Ttnet de alınsa aynı işlemi uygularlar ankastre olayı bütün iss sağlayıcılar da var hocam

• Ankaragucum1910 kullanıcısına yanıt
    Turknet in ilk zamanlarinda onlarda ankastreye kadar kurulum yapiyordu sonradan ev ici baglanyi da dahil ettiler ve paket fiyatlari artti hatta cesitli videolarda turknet yetkilisi bu sebepten dolayi artti diyordu

Bunun nedenide isleri turk telekom ekiplerine yaptirilmasi ek maliyet cikiyor ortaya ve bir sorunla karsilastiginizda ornegin kablo koptu disardaki telekom ekiplerinin insafiyetine kaliyorsunuz, telekom dan net almadigimiz icin pek takmiyorlar ilgilenmiyorlar halbuki o istende para aliyorlar bedavaya yaptiklari yok yani,sirf tt den net almadin diye dusman muamelesi yapiyor herif

• quote:

Orijinalden alıntı: YirmiDortUzeriiki

Bu iki modemden hangisini alırdınız çok kararsız kaldım.
    Netspeed 100 Mbps VDSL tarifesi için kullanacağım.

Zyxel VMG3925-B10B AC1600

TP-Link Archer VR600 1600Mbps Gigabit

Tplinkte 5 GHZ DFS desteği nedir bilen arkadaşlardan yardım ve yorum bekliyorum.
    Tplink

• quote:

Orijinalden alıntı: enfornog

Ttnet de alınsa aynı işlemi uygularlar ankastre olayı bütün iss sağlayıcılar da var hocam

Yok hocam kaç defa ttnet zıkkımından aldıysam gelip her şeyini bağlayıp kontrol edip gittiler. Evin içine kadar gelip modemin bağlantısına falan bile bakıyorlar. Bu ttneti hiç sevmiyorum zerre haz etmiyorum ama netspeed falan böyle yaparak çaresiz bırakıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.