Şimdi Ara

Nether [PC ANA KONU-ÇIKTI] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
3.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim için oyun güzel, sıkmıyor, grafikleri de yeterli. Bir başkasına sorsan F2P kalitesinde diyebilir. Sayısız kere 3 günlük deneme keyleri dağıttılar. DH Steam fırsatları sayfasında steam sales'den 2 hafta önce yine dağıtılan ücretsiz deneme keyleri haberini paylaştım ama ilgi olmadı. Zaten şu anda pahalı. Herkes %80 indirimde aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

Benim için oyun güzel, sıkmıyor, grafikleri de yeterli. Bir başkasına sorsan F2P kalitesinde diyebilir. Sayısız kere 3 günlük deneme keyleri dağıttılar. DH Steam fırsatları sayfasında steam sales'den 2 hafta önce yine dağıtılan ücretsiz deneme keyleri haberini paylaştım ama ilgi olmadı. Zaten şu anda pahalı. Herkes %80 indirimde aldı.

Anladım hocam biZimkide bir başka bahara kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Server listesinde donuyor ...

• önceki sayfada çözümü yazdım.
  • Bir arkadasimla oynuyoruz ama resmen serverda assault tufegi olmayan sadece biziz. Safezone da dururken bile safezone patliyor kalkanlari onarmaya calisirken bizi vuruyorlar. Zaten gorevleri falan yapmak imkansiz gorev yerlerine pusuyorlar. Netherlar kolay da rakip oyuncular canimi sıktı.

• En son 5 gun evvel acmıstım durum hala aynı anlasılan bakalım bu oyundan ne zaman adam olacak...
  • oyunu denemek isteyenler pm. Birden fazla guest pass hesabı var elimde.
  • Öldükten sonra sıfırdan başlamak çok saçma olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Öldükten sonra sıfırdan başlamak çok saçma olmuş.

hadi bu biraz dayz mantıgında olmus anlıyorum ama tutorial da sıfırdan baslıyor . kaldıgımız yerden devam edeydi iyiydi.
  • oyunu oynayanları imzamdaki gruba bekleriz. 4-5 kişi beraber oynuyoruz çok sarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spielberg

oyunu oynayanları imzamdaki gruba bekleriz. 4-5 kişi beraber oynuyoruz çok sarıyor

bir şey sormak istiyorum .

Nether paketleri ( Chosen ) ( Believer ) ( Watcher ) şimdi bu paketlerden believer paketi aldıgında yanında 3 tane beta key veriyormus . Chosen'de ise 5 tane key veriyor.

ben aldıgım zaman believer paketi baska bir arkadasıma bu beta keylerden birini verdigim zaman o sadece 72 saatliğine mi oynayabiliyor yoksa ben onu bildigin hediye etmiş gibi oynayabiliyormu istediği gibi ?

Ona göre fazladan para vermeme gerek var mı yok mu onu ögrenmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

oyunu denemek isteyenler pm. Birden fazla guest pass hesabı var elimde.

Bende oyunu denemek istiyorum eğer beğenirsem oyunu satın alıcam boşuna para vermek istemiyorum . 1 ve 2 oyun hakkım var . netheri oynamadım hiç ; denemem lazım keylerden birini alabilirmiyim ? 1 gün bile olsa yeterli olur amaç denemek ortamı oynamam lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

quote:

Orijinalden alıntı: Spielberg

oyunu oynayanları imzamdaki gruba bekleriz. 4-5 kişi beraber oynuyoruz çok sarıyor

bir şey sormak istiyorum .

Nether paketleri ( Chosen ) ( Believer ) ( Watcher ) şimdi bu paketlerden believer paketi aldıgında yanında 3 tane beta key veriyormus . Chosen'de ise 5 tane key veriyor.

ben aldıgım zaman believer paketi baska bir arkadasıma bu beta keylerden birini verdigim zaman o sadece 72 saatliğine mi oynayabiliyor yoksa ben onu bildigin hediye etmiş gibi oynayabiliyormu istediği gibi ?

Ona göre fazladan para vermeme gerek var mı yok mu onu ögrenmek istiyorum

Sadece 72 saatlik oyun keyi onlar denemeleri için

• Spielberg kullanıcısına yanıt
    sizde varmı ? 1 tane denemek için
  • Tam sürüm hayatta kalma bir tek bu var sanırım. Tavsiye ederseniz alacağım arkadaşlar. Nedir durum?

Bir de oyunla birlikte hangi paketleri almalıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 20 Ağustos 2014; 12:15:02 >
  • Oyunu aldım, kimseden bilgi gelmeyince dayanamadım =)

Açıkçası pek sarmadı ama yardımcı olacak arkadaş yanında takılabilirim =)

Bir de oyun manasız yere kasıyor, 20-30 kare arasında gelip gidiyor genelde. Grafikleri düşürsem de fayda etmiyor.

FX8150
    HD7870
    8 GB DDR 1600 Mhz.

Sorun ne olabilir?
  • Arkadaşlar Gt 550 m ekran kartında oyunun sorun çıkarması normal mi?
  • Gayet beğendim,şu an normal fiyatı 10$ sanırım. Paranın hakkını veriyor, güzel bir oyun. Oyuna kullanabileceğimiz araçlar eklense daha güzel olur. Birde yorumda çoğu kişi kötü yorum vermiş. 1-2 saat oynayıp, 10 doları gözünde büsbüyük gören 12-13 yaşındaki çocuklar çoğunluğu. Yorumlarının küfürlü olmalarından anlayabilirsiniz bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ownerplus

Arkadaşlar Gt 550 m ekran kartında oyunun sorun çıkarması normal mi?

normal değil bende daha düşük model gt630m var orta ayarlarda oynayabiliyordum.

Oyuna gelecek olursam betadayken indirimsiz fiyatıyla satın almıştım arada sırada girip oynarım kötü bir oyun değil ama çok iyi bir oyunda diyemem.En son oyuna motor eklenmişti ama araç sürülebiliyordu yani.Bayağıdır takip etmiyorum tam emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda29 -- 11 Eylül 2014; 13:15:27 >
  • Oyna yeni başladım tavsiyesi olan var mı acaba?Oynayarak öğrenmek zorunda kaldım galiba rehber bulamadım pek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.