Yurtdışı cihaz problemi, volte- vowifi problemi, bankalrdan sms problemi nezaman çözülür ise fiyatları Turkcell ile aynı olur, kimse kimseye ederinden düşük fiyata bir şey vermez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (56. sayfa)

-
-
Yurtdışından getirilip btk tarafından pasaport kaydı yaptırılan cihazlarda çalışmaz, kaçak getirilip IMEI atılmamışsa veya atılmışsa bu cihazlarda ÇALIŞIR
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Calismiyormus
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çözümü internetten buldum. ayarlarda volte seçeneği yoktu. *#*#86583#*#* tuşladığınızda volte açıksa kapanıyor veya kapalıysa açılıyor.
ayrıca bunu yaptıktan sonra ayarlara volte seçeneği geldi.
ilginç bir olay
-
2-3 günde bir mobil internet gidiyor resetliyorum telefonu geliyor neden olabilir ? APN ayarlı.
-
Cihaz kaçak imei atılmadı kendi orijinal imeisi aktif kullanılıyor bu şekilde çalışır mı emin misiniz ona göre numara taşıma yapacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Atalay -- 11 Mart 2024; 22:25:6 >
Şuan benimkide kaçak daha IMEI attırmadim kullanıyorum 🙂
SIM kartım sonunda geldi, numarayı taşımak için SIM kartı telefona takmak zorunda mıyız? (Yeğenim dükkanda unutmuş eve gelirken)
-
ay başından ay başına kesiliyor.
-
Sim kart elime ulaştı yurt dışı kullanılmıyor diyince ne yapacağım diye düşünüyordum teşekkür ediyorum tasıma işlemini yapayım ozman
Benim cihaz kaçak ve imei atıldı, bu şekilde kullanıyorum.
İmei atıldıysa sorun olmaz zaten sonuçta atılan imei yurtiçi cihaza ait oluyor sorun kaçak olup imei atılmadan kullanılanlarda bu şekilde de yurtdışı cihaz olarak geçmiyormu sonuçta cihazın mevcut imei si kayıtlı değil
bende geçtim kullanıyorum mobil uygulamasını yükledim diğer operatörlerde olduğu gibi bunda kazı kazan salla kazan vb. hediye gb ses paketi var mı acaba be göremedim.
-
Şu an için yok maalesef.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sim kart geldikten sonra yapılacak işler var onları yapmadan boşuna beklersiniz.
Taşıma yaptıysanız sitesinden sim kartım var bölümünden işlemleri yapın son aşamada internet bankacılığı üzerinden e devlete girin kimliğinizi yükleyin forma onaylayın netgsm onayladıktan sonra taşıdığınız operatör onaylayacak şu gün saatte takın diyecek o zaman takarsınız.
Ama formları doldururken sim kart numarasına ihtiyacınız olacak gelen pakette yazıyor.
Sadece data hat için kullanmayı düşünüyorum. Yillik taahut yok bu sebeple istediğimiz ay daha düşük ve daha yüksek tarifelere geçip daha sonra eski tarifeye dönüş yapabiliyoruzmu.
İlerde olacakmis mh demisti
SIM kart bulunamadı hatası aldım, yardımcı olacak kimse yok mu?
-
türktelekoma dün aılece 6 gb paketıne 3 kişi toplam 360 liradan taahhut verdım. konuya denk geldım grekırse taahutu bozar gecerım.bu fırma nasıl guvenılır mı? atıyorum 1- 3 ay vs. sureklı fıyat guncellemesı gelır mı? senelık taahut vs. verılır mı?
-
Sim kart geldikten sonra sim kartım var şeçeneğinden devam ettiğinde işlemi yarım bırakıp tekrar baştan başlarsan sim kart bulunamadı hatası verir önceki işlem yarım bırakıldığı için.
Eğer sizin de bu şekilde olduysa müşteri hiz arayın yeni kullanıcı şifresi versinler o zaman hata vermeyecektir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X