Geçiş yok.. İnternette bende tam tersi bimcell ve pttcell çok çabuk bitiyor , netgsm daha bereketli. Telefonun data sayacı varsa oradan kıyaslayın. |
NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (414. sayfa)

-
-
Aynı fiyatlara Turkcell Telekom davet ediyor ama geçmiyorum. Dediğiniz gibi internet paketi çok bereketli kullan kullan bitmiyor. Turkcell de olsam kesin sünger gibi çekerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar cevap vermiş bende vereyim interneti kullandığım tüm operatörler içerisinde en iyisi ama arama kısmı da tam tersine en kötüsü 1sn ye de konuşsan 59 sn ye de konuşsan tarife paketinden her seferinde 1dk düşüyor ve çok çabuk bitiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
- Ücretlendirme periyodu konuşma için altmış (60) saniye, internet için bir (1) Kb’dir.
Aynen öyle , diğer operatörlerde 6 saniye iken bunda 60 saniye.. Yani açıp kapasan bile 1dk eksiliyor.
-
Cihazın btk tarafından pasaport kayıtlımiydi? kaçak IMEI atılmış cihazlarda çalışıyor çünkü
Çalışıyor, pasaport kayıtlılarda çalışmıyor
Hatti bende vodafone a tasidim netgsm appinden hemen atmislar 14-15 gunluk faturayi nasil odeyecegiz ?
Yada fatura cikicak mi acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni hat alımı devammı turkcell sinyal veriyormu yeni aboneye sorun çözüldümü
NetGsm den umudu bence kesin.
Sadece soranlar oluyor diye sordum
Netgsm'den umudu kesin. Kaç ay oldu anlaşacak olsalar Turkcell ile şimdiye 50 sefer anlaşırdı. Kendileride istemiyor belli ki yoksa Telekom ile anlaşıp Bimcell gibi hizmet verirlerdi.
-
Yurtdışından yatırıcımcu bulununca bal gibi olur. Adamlar NewYork borsasına gitmişler.
-
new york borsasına martı'nın sahibi de girmişti taksici lobisini yıkabildi mi burda, izin verdiler mi?
ayrıca yabancı e-sim şirketlerini bile bizim malum 3 operatöre el mahkum kalsınlar diye geçen kapattılar. bu memlekete her şey iki dudak arasında...
-
Btk kayıtlıydı evet. Way anası ya kaçak çalışıyor btk kayıtlı çalışmıyor. Ülkeye bak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnterneti için 3 hat almıştım lakin eskisi gibi hızlı değil. 2 mbps en yüksek çıkan giz. 3 hattimi iptal ettireceğim ama nasil yapabilirim. Ticiket oluştururken hata veriyor hep.
Netgsm iletişim ve bilgi teknolojileri a.ş adlı firmadan internet hizmeti almaktayım. İnternet hizmeti peşin ödeme ile sağlanmaktadır. Yani önce para ödüyorsunuz sonra hizmet almaya başlıyorsunuz. Parayı ödeyip hizmet almaya başladığınız için borcunuzun olması gibi bir durum söz konusu değil. Geçmişe yönelik bir borcum olmadığı halde önümüzdeki ay için peşin ödeme yapmadığım için ekte görünen takip başlatacaklarını bildiren mesajı attılar. Takip bir borç üzerine başlatılır. Hem internet hizmeti vermiyorlar kesiyorlar üstüne bir de sanki borcum varmış gibi takip başlatacaklarını bildiren mesaj atıyorlar. Almadığım hizmetin ve olmayan borcun takibini başlatmak ne demek? Firmaya en ağır yaptırımların uygulanmasını istiyorum.
Telefonunuza gelen mesajı sunup şikayet edin arkadaşlar
Borcunuz olmadığı halde takip başlatacağını bildiren firmadan herşey beklenir. Piyasanın 5 de biri fiyatı verse de kullanmam artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X