< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F19B91FA8 -- 28 Ekim 2024; 12:38:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (314. sayfa)

-
-
Evet sizin dediğiniz gibiymiş. Cevap için Teşekkür ederim. Ben neden anlayamadım hayret ediyorum kendime gerçekten....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yapayım arkadaşım biz NetGSM in sahibi değiliz. Biz çözüm yolu gösterdik ister o şekil yap istersen başka operatöre geç istersen NetGSM i bekle istersen ortaya karışık söylen dur.
İyide ben senden bi çözüm istemedim ki sen fikrini söyledin bende
Bi tek o ayarı yaparak bu soruna çözüm bulamayız
Ayrıca senin mesajın üzerinden net gsm'e laf vuruyoruz ama üzerine alınması gereken firma yetkilisi alınmıyor sen mi alınıyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kusura bakma suç bende sana çözüm önermek bizim haddimize mi. Mesajı siliyorum bak dalgana alıngan çocuk
Ararsın karşı tarafın telefonu çaldığı halde çalma sesi gelmez, ses kalitesi kötüdür, interneti çoğu zaman rezalet halde vs.... Fiyat avantajı olmasa 5 dk. durmam.
Aşım yapmanız halinde otomatik paket tanımlaması her operatörde var olan bir durum, ancak Netgsm’in en kısa zamanda paket durdurma hizmetini sunması gerekli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Paketim bittiğinde ek paket tanımlasınlar o da kabulüm ama tanımladıkları ek paket bitmeden 6 tane daha tanımlamak hangi kapsamda değerlendirilebilir?! Bunu müşteri hizmetlerini arayarak izah etmeye çalıştım, hiç bir şekilde kabul etmediler. Üstelik paket tanımlama işlemleri 5-15 dk aralıklarla gerçekleşmiş.
Her platformda aynı cevabı veriyorlar ama işlem yapmıyorlar
Evet hocam. Diğerlerinde de var. Doğru. Ama almama şansınız da var. İsterseniz uygulama üzerinden bunu yapabiliyorsunuz. Belirttiğiniz gibi durdurma seçeneği de var. Bunun bir an önce gelmesi lazım. Aksi takdirde burda bir şark kurnazlığı gibi durum oluşur. Heleki Firma sahibi beyefendinin LinkedIn'de bir yazısı var. Diyorki oligapol olmuş bir piyasaya girmeye çalışıyoruz. Evet doğru zor bir piyasa. Hatta oligapol değil bildiğiniz tekel olmuş. Ama bu şekilde basit şeyleri yapmazlarsa durum kötü. Kullanıcılar BTK vs şikayete başladığını düşünün. İnsanların benim paketim buydu. Benden 500 lira fazla aldılar. Dolandırıldım demeye falan başlarsa eğer. Bu güzel masal başlamadan biter. Diğerleri sırtlan gibi bekliyor zaten. Turkcell bile ucuza satmasın paket diye ortağını BTK ya şikayet etmiş. Gerisini siz düşünün.
Bence yasal hakkınızı kullanın. Verileri derleyin toplayın. Uygun yerlere yasal başvuru yapın. Yazık valla. Hem böyle bir piyasaya girmeye çalış. Hem müşteriye kulak asma önem verme. Kısa ömürlü olacak gibi proje. Yazık.
Netgsm internetini aldım aldığıma pişman oldum tod üzerinden bjk GS maçını aldım onu izleyecem netgsm ile tod a girilmiyor netgsm yerine başka yerden açınca giriyor böyle saçma iş olamaz
Akbank sms gelmiyor.
Nunara taşımada
Mobil internet alsam
Ek olarak daika alsam.
Ek sms paketi yok galiba. Onaylama işlemlerinde sorun olurmu.
Ayrıca misal aylik 50 GB mobil internet üyeliği yaptim. 100 dk ek paket aldim. İnternet paketin bitmesine yakın istediğim kadar internet alabiliyormuyum, yoksa sistem otomatik olarak kendisi ne kadar ek paket tanımlıyor.
TT taahhüt bitmesine 10 gün kaldı fiyatlar almış başını gitmiş. Malum haramzade operatörleri doyurmak zor. Netgsm nasıldır tavsiye eder misiniz ? Sitesinde en fazla 20 GB paket gördüm. Yükseği yok sanırım. Birde taahhüt bitmesine 10 gün kala geçsem cayma bedeli devir gibi zımbırtılar öder miyim ?
Hocam sms internet konuşma olarak yüksekleride var sitede bulabilirsiniz
Teşekkürler hocam bakayım.
10*(trafienizin aylık indirim tutarı/30) kadar cayma bedeli ödersiniz, bence nasılsa 10 gün kalmış, bekleyin derim.
GEnel olarak da SMS ve VoLTE/VoWIFI dışında ciddi bir sorunu yok.Eğer bunlar sizi rahatsız etmiyorsa düşünebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X